Προσδόκιμο ζωής

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Τα Τζακ έχουν υψηλό προσδόκιμο ζωής. Η δικη μου τν Μάιο κλείνει τα 2 οποτε δν μου έχουν χτυπήσει καμπανακια ακόμα, αλλά όταν το σκέφτομαι το έχω στο κεφάλι μου σαν το αντίστοιχο στους ανθρώπους: προσδόκιμο τα 75, αλλα τν μέρα που θα τα κλείσεις δν ληγεις κιόλας...

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
μη το σκεφτεσαι καν,περασε οσο πιο πολλα μπορεις καθε μερα με το σκυλο σου και αργει πολυ αυτη η μερα.Ασε και γω το χω σκεφτει για τον φιξ,που ειναι μονο 6 μηνων.ο προηγουμενος μου σκυλος ηταν απολυτα υγειης,εκτοσ απο την βρωμα στο στομα λογω πετρας,και ξαφνικα στα 16 του τον πατησε αμαξι..think positive..

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Συνάντησα στο δρόμο έναν παππού πριν μια βδομάδα με 2 μολοσσους 13 και 7 χρόνων.Υγιεστατοι και οι 2 και αν δεν μου έλεγε τις ηλικιες τους δεν θα καταλάβαινα για κανένα λόγο ότι είναι μεγάλα σε ηλικία... Είχαν διάθεση και κίνηση κουταβιου και ήταν πανεμορφοι! Από ότι μου είπε έτρωγαν καλή ξηρά τροφή(δεν θυμάμαι ποια). Είχε όλη του τη ζωή μολοσσους και η μικρότερη ηλικία που έχασε κάποιον ήταν τα 11 χρόνια...
Και για να απαντήσω στο ερώτημα σου ναι και εγώ θα έπαιρνε σκύλο με χαμηλό προσδόκιμο ζωής άλλωστε όνειρο μου είναι να αποκτήσω ενα μεγάλο δανο... Από σωστό εκτροφεα πάντα και ελέγχοντας το προσδόκιμο ζωής των προγόνων του όπως ανέφερε και η Dr zivago, αν δεν κανω λάθος, παραπάνω...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Συνάντησα στο δρόμο έναν παππού πριν μια βδομάδα με 2 μολοσσους 13 και 7 χρόνων.Υγιεστατοι και οι 2 και αν δεν μου έλεγε τις ηλικιες τους δεν θα καταλάβαινα για κανένα λόγο ότι είναι μεγάλα σε ηλικία...
Αυτά κι αν είναι ελπιδοφόρα νέα για τους λάτρεις των Μολοσσών!!!
Ο ένας ακριβώς στο προσδόκιμο και ο άλλος στο διπλάσιο, σχεδόν!

Να πω κι εγώ την "αμαρτία" μου... όταν επισκέπτομαι για πρώτη φορά τα sites των εκτροφέων, στις "δικές μου" φυλές... πρώτα πηγαίνω στη σελίδα "In Memoriam"... και μελετάω πόσο έζησαν τα εκτροφικά σκυλιά τους...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Δεν έχω σκεφτεί να πάρω δεύτερο σκύλο αλλά δεν νομίζω να "κολλήσω " στο προσδόκιμο ζωής που έχουν .
Είναι πολύ σχετικό και ποτέ δεν γίνεται να ξέρουμε .
Εκτός των άλλων όποτε και να "φύγει " θα στεναχωρηθώ.
Είτε ζήσουμε μαζί 7 χρόνια είτε 14.
Μακάρι να ζούσαν 50 χρόνια αλλά αυτό είναι αδύνατον .

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Δεν με ενδιαφέρει καθολου το προσδοκιμο. Αυτο ομως που έχω σκεφτει ειναι το πως θα πεθάνει.Ιδανικα το έχω σκεφτει να κάθομαι στο πατωμα, το κεφαλακι του στα ποδια μου να τον χαιδευω και να του μιλάω ή να του τραγουδάω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ