Προς τις Κυρίες

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Προς τις αγαπητές κυρίες του forum

την επομένη φορά πριν πείτε

΄ο σκύλος μου είναι μεγαλόσωμος και με τραβάει στην βόλτα΄

΄μα τι να κάνω 45 κιλά άνθρωπος είμαι΄

΄ναι καλά τα λες αλλά εγώ δεν είμαι άντρας και 100 κιλά΄

ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συγνώμη βρε ΜΑΚΗ, αλλά την «κυρία» στις φωτογραφίες 2-5 την θεωρείς αντιπροσωπευτικό δείγμα θηλυκότητας? :roll:
Μόνο το μουστάκι της λείπει! :lol:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
αγαπητή.

εγώ για κιλά μίλησα και όχι για ομορφιά.

άσε που ΝΟΜΙΖΩ ότι είναι (πρωην) ΑνατολικοΓερμανίδα.

ποιός ξέρει τι της έδιναν μικρή :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

για την πρώτη δεν είπες τίποτα

είναι χειρίστρια στρατιωτικού σκύλου στην Αυστρία και όπως είναι γνωστό????????? ο Αυστριακός στρατός έχει δικό του εκτροφείο με τις παλαιότερες (και δυσκολότερες) εργασιακές γραμμές.

επείδη την είδα από πολύ κοντά (τρομερό baby face) δεν την έκανα πάνω από 20 χρόνων αλλά ο σκύλος της ήταν 7 χρονών γμτ :-k :-k :-k :-k :-k

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
:shock: :shock: :shock:
ΜΑGI πάμε επίσκεψη στον Μάκη, σου κάνω τα εισητήρια ... :lol:
ΜΑΚΗ, η σκύλα στην φωτό 1 τί λέει? Καλή μου φαίνεται ... προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εννοώ το ροτβαίλερ με το φίμωτρο ... 8)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
ROTTIE said:
Συγνώμη βρε ΜΑΚΗ, αλλά την «κυρία» στις φωτογραφίες 2-5 την θεωρείς αντιπροσωπευτικό δείγμα θηλυκότητας? :roll:
Νομίζω ότι παλιά ...την λέγανε Βαγγέεεελη! :lol: Πάντως απ' το Vogue βγαλμένες δεν είναι!

Προς τους άντρες του forum:
Ξακαθαρίστε τη θέση σας! Από τη μία διαμαρτύρεστε για το ασχρό φαινόμενο της έλλειψης θηλυκότητας και από την άλλη μας "πασάρετε" με θηλυκούς πεζοναύτες! :twisted:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ναι και εγώ την ...... σκύλα πήγαινα να δω αλλά ήταν σκύλος οπότε θαύμασα το τοπίο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: