Προγραμμα?

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
λοιπον εχω την εξης απορια..εχω κουταβι και δεν ξερω ποτε θα πρεπει να το ταιζω..εννοω οτι την ταιζω 4 φορες την ημερα αλλα δεν ξερω ποτε πρεπει να ειναι το πρωτο και ποτε το τελευταιο γευμα..για παραδειγμα σημερα σηκωθηκε στις 9 για να φαει εφαγε ξανα στις δωδεκα πολυ λαιμαργα μετα κατα τις 5 και στις 8 παλι αλλα οχι πολυ..καλα ειναι η θελει να τη ξυπναω το πρωι να φαει πιο νωρις γιατι νομιζω μενει πολυ ωρα χωρις να φαει γιατι κοιμαται νωρις και ξυπναει αργα η τεμπελαρου

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πόσο μηνών είναι τώρα? Εγω στους δικούς μου από 3 μηνών αρχίσαμε να τρώμε 3 φορές την ημέρα...
Πρωί, μεσημερι και βράδυ.Συνήθως γύρω στις 8,9 το πρωι..2 το μεσημερι και 8,9 το βράδυ...!!

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
η εκτροφεας αρχιζε το προγραμμα απο τις εξι αλλα κοιμαται οποτε αλλαζει ολο το προγραμμα υποθετω..δυο μηνων ειναι...επισης στην εκτροφεα δεν ετρωγε τοσο πολυ..της βαζω την κανονικη ποσοτητα και κλαιει και για αλλο..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
της βαζω την κανονικη ποσοτητα και κλαιει και για αλλο..
Είσαι σίγουρη πως κλαίει γία αυτό?

Εγώ θα σου έλεγα να ρωτήσεις τον εκτροφέα σου να σου προτείνει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα σου, ανάλογο με αυτό που τηρούσε και αυτός.

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
Είσαι σίγουρη πως κλαίει γία αυτό?

Εγώ θα σου έλεγα να ρωτήσεις τον εκτροφέα σου να σου προτείνει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα σου, ανάλογο με αυτό που τηρούσε και αυτός.
δεν μπορω να ειμαι σιγουρη αυτο εννοειται αλλα αν της βαλω κι αλλο το κατασπαραζει..θα μιλησω σημερα με την εκτροφεα..

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
δεν μπορω να ειμαι σιγουρη αυτο εννοειται αλλα αν της βαλω κι αλλο το κατασπαραζει..θα μιλησω σημερα με την εκτροφεα..
Ο σκυλος μπορει να φαει τεραστιες ποσοτητες φαγητου με αποτελεσμα στο τελος να κανει εμμετο.
Αν ταΐζεις ξηρα τη μικρη, βαλε ακριβως την ποσοτητα που αναγραφει το σακιδιο ή που σου προτεινε ο εκτροφεας.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
3 φορες την ημερα ειναι καλα!

Εγω το ταιζα 9.00 το πρωι , 3 το μεσημερι και 9.00 το απογευμα!Πριν απο τα γευματα βγαινουμε βολτα!

Δεν εχει κανονες το ταισμα απλα υπολογισε ποτε ξυπναει και ποτε κοιμαται και μοιρασε μεσα στην μερα το φαι της!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Περιμέντε βρε παιδιά, δεν είναι ίδιο για όλες τις ράτσες, ο εκτροφέας έπρεπε να της πει πόσες φορές και πόσο να το ταΐζει το μικρό :-|

Οσο για το τι ώρα θα είναι τα γεύματα - αυτό είναι πάνω σου Μιχαέλα. :)

cave_c1

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2010
77
0
Corfu_Hellas
εγώ εχω την εξής απορία σχετικά με το πρόγραμμα που εφαρμόζω
ξυπνάμε το πρωί 07:00 και πάμε μια βόλτα 15 λεπτών στο πάρκο (χαζεύω και την ανατολή από την θάλασσα)
γυρνάμε και τρώι κατά τις 08:00.. Στη συνέχεια μένει μόνη μέχρι τις 14:30 λόγω δουλειάς. Μόλις γυρίσω πηγαίνουμε βόλτα 15 λεπτά γυρίζουμε και τρώει. Το απόγευμα κατά τις 18:00 πηγαίνουμε ξανά στο πάρκο για περίπου 1 ώρα και κάνουμε περπάτημα και λίγο παιχνίδι μόνοι μας (αυτή την βόλτα κάθε Δευτέρα Τετάρτη και Σαββατοκύριακο που δεν δουλεύω). Γυρίζουμε σπίτι και ξαναβγαίνουμε στο ώ όταν πάρκο κατά τις 22:00 όπου καθόμαστε 1 ώρα περίπου και παίζει με 5-6 άλλα σκυλιά. Γυρίζουμε κατά τις 23:00 τρώει και τέλος.
Πιο είναι το πρόβλημα. όταν την καταιβάζω το απόγευμα κάνει κακάκια εκείνη την ώρα και δεν μου κάνει στην βραδυνή βόλτα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μου κάνει κακάκια τα ξημερώματα πριν τις 07:00 μπροστά στην εξώπορτα γιατί εγώ κοιμάμαι και δεν την ακούω.
Επίσης ενώ όταν μένει μόνη στο σπίτι την ημέρα κρατάει τα τσίσα της μέχρι να την βγάλω βόλτα, όταν είμαστε σπίτι παρότι πάμε πιο πολλές βόλτες , τα κάνει σε άσχετη στιγμή όπου βρει
Μηπως δεν κάνω κάτι καλά;;;;;;

Μήπως κάτι δεν κάνω καλά;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Η ηλικία της;
Τα κουτάβια θέλουν να πάνε τουαλέτα μετά το φαγητό, το παιχνίδι και τον ύπνο. Ισως αυτό δεν πάει καλά, που την ταϊζεις μετά από τη βόλτα.

cave_c1

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2010
77
0
Corfu_Hellas
είναι 4,5 μηνών
μάλον έχεις δίκιο για το βραδυνό. Θα δοκιμάσω πρώτα να τρώει και αμέσως βόλτα και παιχνίδι μέχρι τις 23:00

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τα κουτάβια μόλις φάνε θέλουν τουαλέτα.., καλύτερα όμως να αποφεύγουμε μετά το φαγητό τις μεγάλες βόλτες και τα έντονα παιχνίδια ειδικά στις μεγαλόσωμες φυλές..