εγώ εχω την εξής απορία σχετικά με το πρόγραμμα που εφαρμόζω
ξυπνάμε το πρωί 07:00 και πάμε μια βόλτα 15 λεπτών στο πάρκο (χαζεύω και την ανατολή από την θάλασσα)
γυρνάμε και τρώι κατά τις 08:00.. Στη συνέχεια μένει μόνη μέχρι τις 14:30 λόγω δουλειάς. Μόλις γυρίσω πηγαίνουμε βόλτα 15 λεπτά γυρίζουμε και τρώει. Το απόγευμα κατά τις 18:00 πηγαίνουμε ξανά στο πάρκο για περίπου 1 ώρα και κάνουμε περπάτημα και λίγο παιχνίδι μόνοι μας (αυτή την βόλτα κάθε Δευτέρα Τετάρτη και Σαββατοκύριακο που δεν δουλεύω). Γυρίζουμε σπίτι και ξαναβγαίνουμε στο ώ όταν πάρκο κατά τις 22:00 όπου καθόμαστε 1 ώρα περίπου και παίζει με 5-6 άλλα σκυλιά. Γυρίζουμε κατά τις 23:00 τρώει και τέλος.
Πιο είναι το πρόβλημα. όταν την καταιβάζω το απόγευμα κάνει κακάκια εκείνη την ώρα και δεν μου κάνει στην βραδυνή βόλτα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μου κάνει κακάκια τα ξημερώματα πριν τις 07:00 μπροστά στην εξώπορτα γιατί εγώ κοιμάμαι και δεν την ακούω.
Επίσης ενώ όταν μένει μόνη στο σπίτι την ημέρα κρατάει τα τσίσα της μέχρι να την βγάλω βόλτα, όταν είμαστε σπίτι παρότι πάμε πιο πολλές βόλτες , τα κάνει σε άσχετη στιγμή όπου βρει
Μηπως δεν κάνω κάτι καλά;;;;;;
Μήπως κάτι δεν κάνω καλά;