Καλησπερα και απο εμενα.Ξερω οτι πανω στο συγκεκριμένο προβλημα υπάρχουν πολλα θεματα ανοιγμένα αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη.Λοιπον το σκυλακι μ ειναι ενα Dogo 75 ημερών και τον εχω φερει σπίτι εδω και 5 μερες.Απο το πρωτο βραδυ το εβαλα σε (κλουβι αρκετα μεγαλο για το μέγεθος τ) να κοιμηθει και επειδή μαλλον ηταν φοβισμένο επεσε ηρεμος.Οπως ολοι μας κ εγω εβαλα 2-3 πάνες μεσα στο σπίτι Για να δω τι θα γινει.Λοιπον ο σκυλος τα κανει 1 φορα στην πανα την ημερα και τις αλλες 3-4 αλλου μεσα στο σπίτι.Οταν τα κανει στην πανα παντα του λεωΜπραβο κ τ δινω επιβράβευση ενώ όταν τα κανει αλλου του φωνάζω ΜΗ και τον παω προς την πανα.Τα προβληματα ειναι τα εξής....α)οτι 3-4 φορες π εχει κανει κακά του τα εχει κανει μεσα στο κλουβι β)εκτος απ την πρωτη μερα π ηταν ηρεμος στο κλουβι τις επόμενες μερες δεν τ αρεσει Καθολου κ ολο ειναι ανήσυχος και κανει τα δικά τ γ)όταν τον ακουω το βραδυ να γκρινιάζει τ ανοίγω το κλουβι και τον παω προς το σαλόνι π εχω μια πανα μηπως κ θελει να κατουρήσει αλλα αυτος παει σε ενα συγκεκριμενο σημειο και πεφτει ξερός για υπνο,εγω τον ξυπνάω τον βαζω ξανα στο κλουβι και μετα απο 5-10 λεπτα κατουράει μεσα στο κλουβι.
Θα ηθελα την βοηθεια σας κ τις απόψεις σας.
ΥΓ Με προβληματίζει πολυ που κανει ΜΟΝΟ κακά τ στο κλουβι
ΥΓ Απο χτες το μεσημερι τ χώρισα το κλουβι στην μεσα αλλα παλι τα ιδια
Θα ηθελα την βοηθεια σας κ τις απόψεις σας.
ΥΓ Με προβληματίζει πολυ που κανει ΜΟΝΟ κακά τ στο κλουβι
ΥΓ Απο χτες το μεσημερι τ χώρισα το κλουβι στην μεσα αλλα παλι τα ιδια