Προβλημα με την σκυλιτσα μου στο αυτοκινητο....

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα
Γεια σας πριν 10 μερες απεκτησα την κουταβιτσα μου μια μικρη σαμογιεντινα που κλεινει τους 3 μηνες ζωης αυριο ολα καλα εχω αρχισει και την εκπαιδευση και τα παμε κομπλε.... μικρο προβλημα εχουμε με την τουαλετα κατα τα αλλα ολα καλα... το κυριο προβλημα μου ειναι η μεταφορα με το αμαξι δεν καθεται πουθενα ολη την ωρα περα δοθε και ερχεται κ καθεται πανω μου οσο οδηγαω, οταν ανοιγω το παραθυρο της προσπαθει να πηδηξει απο εξω προβλημα με ναυτιες και τετοια δεν εχουμε αλλα δεν μπορω να την καταφερω ουτε με λιχουδιες ουτε με τπτ η μονη λυση που μου μενει ειναι να την δενω στο χερουλι της πορτας αλλα δεν μου αρεσει γτ νιωθω οτι υποφερει... αν μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω.... ευχαριστω προκαταβολικα Αλεξανδρος

ι

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλως τους!
Γιατι δεν παιρνεις κλουβακι μεταφορας να τη βαζεις εκει;Ειναι επικινδυνο για τη ζωη της να μεταφερεται παντου στο αυτοκινητο ή δεμενη στο χερουλι.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Μα τι λιχουδιές βρε Αλέξανδρε...;
Είναι άκρως επικίνδυνο και για σένα και για το κουτάβι, να κυκλοφορεί έτσι μέσα στο αυτοκίνητο.
Πρέπει να την περιορίσεις άμεσα. Μην στενοχωριέσαι ότι θα υποφέρει. Αν είναι δυνατόν.
Δες τις λύσεις που σου έχουν παραθέσει παραπάνω (κλουβί μεταφοράς, ζώνη ασφαλείας, πλέγμα)
και διάλεξε. Εσύ υποφέρεις που φοράς ζώνη ασφαλείας;

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Συμφωνώ με Mareco. Το σκυλάκι σου πρέπει να το περιορίσεις άμεσα!! Είναι επικίνδυνο! Μη το λυπάσαι καθόλου, σκέψου την ασφάλειά σας.

Κι εμείς μέχρι πρόσφατα είχαμε το κλασσικο κλουβάκι αλλα τώρα αγοράσαμε αυτό το "κουτί"/κάλυμμα αυτοκινήτου και φαίνεται οτι της αρέσει περισσότερο! (Διατίθεται σε δύο μεγέθη μονό και διπλό)

Στα συν ειναι οτί :
-Βλέπει καλύτερα από το κλασσικό κλουβάκι
-Δεν αισθάνεται τόσο περιορισμένη
-Εχει σταματήσει τις ναυτίες
-Ειναι πιο μαλακό και ευκαμπτο

Ασε που με όποιο περιορισμό κι αν κάνεις το αυτοκίνητο διατηρείται πιο καθαρό.

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Αρτεμούλα, μέσα σ' αυτό είναι δεμένο; Δεν φεύγει από εκεί;

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Δεν την έχουμε δεμένη απλώς περιορισμένη και είτε κάθεται στον "ποπό" της είτε κουλουριάζεται και κοιμάται.

Μέχρι στιγμής, το έχουμε χρησιμοποιήσει 2 φορές σε ταξίδι 100χλμ περίπου. Δεν εχει κουνηθεί απο εκεί μέσα.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Αν όμως πρέπει να είναι δεμένη, έχει προδιαγραφές;
Εννοείς κατά πόσο ασφαλές είναι το σκυλί μέσα στο αυτοκίνητο; Μάλλον όσο είναι ένα σκυλί ελεύθερο στα πίσω καθίσματα.

Καταλήξαμε σε αυτή τη λύση διότι με το κλουβί ζαλιζόταν και (σχεδόν) σε κάθε βόλτα ξέρναγε.
Χάπια δοκιμάσαμε αλλά δεν της έκαναν τίποτα.

Από την άλλη, έχω σκεφτεί να την δένω με το στηθόλουρο πίσω από την πλάτη του καθίσματος.

Last edited:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αυτό το σύστημα είναι χρήσιμο ΜΟΝΟ για να μη λερώνεται το αυτοκίνητο.
Για να είναι το σκυλί (και οι υπόλοιποι επιβάτες!!!) ασφαλές, πρέπει να φοράει στηθόλουρο και αυτό να είναι ασφαλισμένο στη ζώνη ασφαλείας.
Εκτός από το ότι (σε γερό φρενάρισμα, ή σύγκρουση) το σκυλί θα σακατέψει τα πόδια του, φαντάζεστε να σας έρθει στο κεφάλι?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Οχι ρε, αν και αν παλουκώνεται εκεί μέσα, είναι σίγουρα ασφαλέστερα από το να τριγυρνάει.
Αν όμως ήταν ζωηρή και ήθελε να τριγυρνάει, τότε αυτό δεν κάνει ή υπάρχει τρόπος να την δέσεις κάπως; Εχει ας πούμε σχισμή στον πάτο, που σου παρέχει πρόσβαση στο κλιπ της ζώνης ασφαλείας του αυτοκινήτου;

Καταλήξαμε σε αυτή τη λύση διότι με το κλουβί ζαλιζόταν και (σχεδόν) σε κάθε βόλτα ξέρναγε.
Χάπια δοκιμάσαμε αλλά δεν της έκαναν τίποτα.
Αυτό που λες μ' ενδιαφέρει. Δεν ξέρω αν ζαλίζεται η Δάφνη, αλλά σε κάθε βόλτα κάνει εμετούς. Και σε όλη την διαδρομή είναι όρθια και ανήσυχη. Λες να κάνει δουλειά; Από κόστος πως πάει; Και...το διπλό χωρίζει στην μέση αν θέλεις ή όχι; Ποιάς εταιρίας είναι;

* Δεν μου ΄ρχονται άλλες ερωτήσεις. Επιφυλάσσομαι όμως, αναλόγως των απαντήσεών σου :D

Edit: Αγαπητέ Γιάννη με ψιλοπρόλαβες (γιατί ρωτάω κι άλλα την Αρτεμις, όχι τίποτα άλλο...) :p
Οσο σου απαντούσα στο άλλο, μου απαντούσες σε αυτό :)

Last edited:

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Εκτός από το ότι (σε γερό φρενάρισμα, ή σύγκρουση) το σκυλί θα σακατέψει τα πόδια του, φαντάζεστε να σας έρθει στο κεφάλι?
Αυτό σκέφτηκα κ εγώ γι'αυτό σκεφτόμουν τη λύση να την έχω δεμένη με το στηθόλουρό της στο κάθισμά της

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν