Προβλημα: Δυο σκυλια μαζι...

Odysseas1992

Member
13 Οκτωβρίου 2010
8
0
Γράφαμε ταυτόχρονα. Βόλτα και παράλληλα εκπαίδευση!!
Υπάρχουν πολλά θέμετα στο φόρουμ να διαβάσετε για εκπαίδευση. Σίγουρα θα βελτιωθεί πολύ η σχέση σας και η συμβίωση, αν εκπαιδεύετε τα σκυλιά στις βόλτες!!
κοιτα η Φλοξ δεν εχει καμια σχεση με υπακοη απλα οτι καταλαβαινει οτι και της πεις αλλα πεφτει γραψιμο....
ο αργος αν εκστασομανης ξερει τα βασικα...(κατσε, ξαπλα, μεινε, σηκω κτλπ) αμα βεβαια υπαρχει το κινητρο του σκυλομπισκοτου

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
κοιτα εγω ειμαι 18 η αδελφη μου 15 και εχω μπολικο ελευθερο χρονο εχω κανονικο ωραριο υπνου δεν εχω αμα με καταλαβενεις...
σαφώς σε καταλαβαίνω, εχω περάσει από αυτό το στάδιο.
Όμως από την στιγμή που παίρνεις σκύλο έχεις ευθύνες, και πολλές μάλιστα.
Ρύθμισε το ωράριο σου, όσο μπορείς εσύ καλύτερα, και αφιερώσου στα σκυλάκια σου :)
πρέπει να κάνεις πολλές υποχωρήσεις αν θες 2 ευτυχισμένα σκυλιά..

Odysseas1992

Member
13 Οκτωβρίου 2010
8
0
σαφώς σε καταλαβαίνω, εχω περάσει από αυτό το στάδιο.
Όμως από την στιγμή που παίρνεις σκύλο έχεις ευθύνες, και πολλές μάλιστα.
Ρύθμισε το ωράριο σου, όσο μπορείς εσύ καλύτερα, και αφιερώσου στα σκυλάκια σου :)
πρέπει να κάνεις πολλές υποχωρήσεις αν θες 2 ευτυχισμένα σκυλιά..
κοιτα ευτυχισμενα ειναι δεν φαγωνονται και δεν εχουν διαμαχες και ειναι σε μια οικογενεια που τα φροντιζει (περα απο τις βολτες) και θεωρουνται μελη της οικογενειας... και οσον αφορα τον Αργο τον μαζεψαμε απο την λεωφορο για να τον δωσουμε σε καποιον αλλα δεν βρηκαμε και πηραμε την αποφαση να τον κρατησουμε στο σπιτι προκειμενου να ειναι στον δρομο να τον κλωτσανε και να πειναει και ολα τα αλλα που τραβανε τα αδεσποτα...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Φίλε μου Οδυσσέα..
Δεν διαφωνώ ότι κάνατε μια καλή πράξη σώζοντας τον Αργος, ούτε ότι φροντίζετε τα σκυλάκια..
Να ξέρεις όμως ότι τα σκυλάκια θα είναι ευτυχισμένα, όταν τα φροντίζετε, τα αγαπάτε, τα εκπαιδεύετε, τα εκτονώνετε, όταν ασκούνται, όταν δεν βαριούνται κλπ..

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
η ηλικία σας ειναι ιδανική....
τωρα εσυ 18 αλλα η αδελφή σου βγαζει βόλτα τον αργο....
δεν περιεγραψες τα σκυλια.... ( μενω στο οτι η αδελφη σου δεν μπορει να τα κουμανταρει....), ουτε απο τι ηλικια τα εχετε.....
εσύ δεν προλαβαινεις να βγαλεις βολτα την φλοξ....?
αν θελετε να σταματησει το λερωμα εντος της αυλής θα χρειαζονται μινιμουμ 3-4 φορε βολτα ημερησιως( έστω από 5 λεπτα.....)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97