Προβληματισμοί

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λοιπον οι δυο Αυστραλεζοι μοιάζουν να έχουν συνηθίσει ο ένας τον άλλον και πλέον δεν πολυζηλεύουν. Το Μουφ έχει καταστήσει σαφές ότι εφόσον τον ταΐζω τακτικότατα, το Πάντα μπορεί να έχει όσα χαδακια θέλει και αγκαλίτσες, αφου το Μουφ μάλιστα δεν τρελαίνεται για αγκαλίτσες παρά μόνον για να μου κάνει τη χάρη. Απλώς θέλει μερικές χειροκωλιες και τρίψιμο κοιλιάς μέχρι να φταρνιστει, ενώ πρέπει να του πω ελληνιστί και "Γίτσες". Το σπίτι δεν μου το έχουν διαλύσει, αλλά γενικά αποφεύγω να τους αφήνω πολλή ώρα μόνους. Προτιμάω να μην τους αφήνω στο αυτοκίνητο μόνους ενώ ψωνίζω διότι το Πάντα έμαθε στο Μουφ να γαυγιζει αγρίως στους περαστικούς και όλα τα σκυλιά και ουρλιάζουν μαζί στέρεο. Το φλιτσι-φλιτσι Pet Corrector εξακολουθεί να κάνει τη δουλειά του.

Χτες όμως ανακάλυψα μια πληγή στην άκρη του δεξιού αυτιού του Μουφ που με προβλημάτισε. Μπορεί να την απέκτησε έξω στον κήπο αν χώθηκε πουθενά και γδάρθηκε. Δεν αποκλείω όμως και να πιάστηκε με το Πάντα όταν έλειπα απο το σπίτι και να τον δάγκωσε ο άλλος. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αλλά ανησύχησα. Ως τώρα δεν έχουν δαγκωθει μεταξύ τους, τους έπιασα τρεις φορές να τσακώνονται στην αρχή και τώρα έτσι και γρυλίσει κανεις, πχ. το Πάντα, τους λέω αμέσως να το κόψουν, έχω και το φλιτσι-φλιτσι και το κόβουν αμέσως.

Είναι σοβαρό αν έχουν τσακωθεί και το Μουφ απέκτησε την πληγή αυτή; Δεν μοιάζει σκισμένο το αυτί του, μόνο γδαρμένο ελαφρώς.

Άλλο ερώτημα: υποπτεύομαι ότι το Πάντα είναι παπυμιλλουδικο προϊόν διότι δεν μοιάζει να είναι καλά κοινωνικοποιημένο, αν και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του ισχυρίστηκε στο σερίφη ότι το πήρε απο 8 βδομαδων. Απο την άλλη, το καταφύγιο και ο σερίφης δεν φαίνεται να πίστεψαν αυτή τη δήλωση αφου μου τον περιέγραψαν ως κουτάβι μεταξύ 1-2, κατι που θα έπρεπε να ξέρουν ακριβώς αν πίστευαν τα περί 8 βδομαδων συν τον καιρό που είχε ο μαλακας το Πάντα στον κήπο του. Τελοσπαντων, με το Μουφ κάνει παρέα, όχι αγκαλιές και τέτοια, αλλά είναι συνέχεια μαζί και το ακολουθεί παντού. Έμαθε να μουφιαζει έξω απο μόνο του διότι δεν ηταν ιδιαίτερος φίλος του μουφιασματος αρχικά. Είναι ακόμα φοβητσιάρης έτσι και βρεθούμε σε μέρος με πολλούς σκύλους και δεν θέλει να τρέχει να τους γνωρίζει όπως κάνει το Μουφ. Και εξακολουθεί να φοβάται τη σκούπα, δεν τρελαίνεται να του αγγίζουν τα μπροστινά πόδια, κυρίως αν είναι ξαφνικά, αν και με αφήνει τώρα να του κάνω μασάζ στα πόδια και σιχαίνεται το μπάνιο χειρότερα απο το Μουφ. Δεν έχω κόψει τα νύχια του ακόμα και υποπτεύομαι ότι θα δώσω μάχη. Για την ώρα τον βγάζω βόλτα στο δρόμο και ο κτηνίατρος είπε ότι έτσι λιμάρονται τα νύχια του με φυσικό τροπο, πράγμα που είναι αλήθεια.

Εκπαίδευση τον πάω κάθε βδομάδα και θα συμπληρώσουμε κάποια στιγμή εξάμηνο. Αγκαλίτσες θέλει και καμία φορα το πιάνει να έρχεται σε μένα, να σηκώνεται στα δυο πόδια, να με αγκαλιάζει κυριολεκτικά με τα μπροστινά και μετά να με χαϊδεύει με το ένα πόδι η να προσπαθεί να μου σηκώσει το χέρι να τον χαϊδέψω. Κάνει σαν τρελός για χάδια.

Λέτε να συνέλθει καμία φορα να γίνει κανονικός σκύλος;

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Κανονικός σκύλος είναι απλά διαφορετικός χαρακτήρας. Θεωρώ ότι μεγαλώνοντας σίγουρα τ πράγματα ν είναι καλύτερα. Όσο αφορά τ αυτί είναι δύσκολο ν υπάρχει ακριβή άποψη μ υπόνοιες απλά. Ας τ δει κ ο κτηνίατρος ν επιβεβαιώσει ότι είναι χτύπημα κ όχι κάτι αλλεργικό

• Like
Reactions: Sara

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λοιπόν, πήγα σήμερα τα δυο γουρούνια στον κτηνίατρο για τσεκάπ. Το Πάντα έβαλε κι άλλα κιλά ευτυχώς και τώρα είναι 24 διότι ο προηγούμενος αφεντικος τον λιμοκτονούσε. Το Μουφ είναι 26 διότι τον άφησα τελευταία να ρίξει αγριομπούκια. Πρέπει να χάσει γύρω στο ενάμισυ, αλλά δεν είναι τρομερό.

Γενικά το Μουφ έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό. Στον κτηνίατρο κατέστησε σαφές ότι θα του επιτρέψει να το εξετάσει μόνον αν του ξύσει τον αποτέτοιο του πρώτα και μετά τον μπουκώσει μπισκοτάκια. Του έκανε και νοήματα να τσακιστεί να ανοίξει το βάζο. Ο κτηνίατρος κοίταξε και τα αυτιά του και είπε ότι έχουν ψιλοπληγές που μάλλον οφείλονται σε τσακωμούς με το Πάντα όταν λείπω, δυο περιστατικά συνολικά που τα ήξερα διότι τους βρήκα χωρίς κολλάρα και με σαλιασμένη γούνα γύρω στο λαιμό όταν γύρισα. Αλλιώς δεν μαλλώνουν. Ο κτηνίατρος τα είπε nips and not bites που δεν είναι σοβαρά και είπε ότι οι καυγάδες ήταν ιεραρχικοί και γίνονταν προς υπενθύμιση και αποκατάσταση της ιεραρχίας. Ουσιαστικά το Πάντα, λέει, έχει αποδεχτεί τη θέση δύο στην ιεραρχία, αλλά δεν θέλει να ξεπερνάει τα όρια το Μουφ. Αυτό το βλέπω κι εγώ. Εφόσον ταΐζω πρώτο το Μουφ, πράγμα που περιμένει το Πάντα, δεν έχει πρόβλημα ακόμα κι αν το Μουφ θέλει να του φάει το φαΐ του. Εκεί όμως έχω πρόβλημα εγώ και έχω μάθει το Μουφ να μαζεύεται. Χαδάκια όμως θέλει οπωσδήποτε το Πάντα, αν και είναι ΟΚ να χαϊδεύω το Μουφ μόνο και να του λέω ότι αυτουνού είναι η σειρά.

Σήμερα είχα και μια επιτυχία: επειδή ανησυχώ για τα δόντια τους, τους έδωσα Dental bones, που είναι ένα είδος rawhides νομίζω για να καθαρίζουν και τα δόντια τους. Το Μουφ είχε κάνει τον πρώτο-πρώτο καυγά μεταξύ τους όταν το Πάντα βρήκε ένα παλιό στο πάτωμα και το ροκάνιζε. Τώρα τους έδωσα από ένα και αμέσως το Μουφ πήρε το συνηθισμένο περίεργο ύφος του και μάλιστα σήκωσε την ουρά του και έρριχνε δολοφονικές ματιές στο Πάντα διότι είχε και κείνο ένα. Του έβαλα τις φωνές να το κόψει και να αφοσιωθεί στο δικό του και το Πάντα δεν είχε κανένα απολύτως ενδιαφέρον για το κόκκαλο του Μουφ. Η όλη υπόθεση όμως οδήγησε το Μουφ να φάει το κόκκαλό του γρηγορότερα από ό,τι συνηθίζει, αφού είδε ότι το Πάντα έκανε το ίδιο.

Ο εκπαιδευτής λέει ότι τα σκυλιά δεν είναι μνησίκακα και δεν την φυλάνε το ένα στο άλλο. Ελπίζω να έχει δίκιο. Πάντως μεταξύ τους κάνουν παρέα και μάλιστα συνήθως ξαπλώνουν ο ένας δίπλα στον άλλον. Το Μουφ έχει κάνει κατάληψη και στα τρία σκυλοκρέβατα, αλλά το Πάντα δεν ενδιαφέρεται για αυτά καθόλου. Προτιμάει να κοιμάται στο δικό μου κρεβάτι και μετά στο πάτωμα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σημειωτέον ότι φοράνε και οι δυο breakaway collars, δηλαδή κολλάρα που ανοίγουν με το παραμικρό τράβηγμα ώστε να μην στραγγαλίζονται μεταξύ τους ή αυτοστραγγαλίζονται αν πιαστούν κάπου.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Ο εκπαιδευτής πως σου έχει πει να τα αφήνεις όταν λείπεις εσύ από το σπίτι για τον πρώτο καιρό? Μόνο του το καθένα ή μαζί?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Προφανώς έχει εξηγήσει στον εκπαιδευτή ότι το σπίτι, αν και μεγάλο και δυοροφο, είναι open plan, όπως και τα υπόλοιπα εκεί, οπότε οι μόνοι χώροι που έχουν πόρτα είναι το μπάνιο, το γραφείο και το υπνοδωμάτιο. Οπότε, τι να πει κι ο εκπαιδευτής από τη στιγμή που κλείσιμο σε χωριστό χώρο δεν γίνεται λόγω σπιτιού, κλείσιμο σε crate δε γίνεται λόγω ενστάσεων Σάρας, προφανώς έχει πει, δια της εις άτοπον, να τα αφήνει μαζί..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ακομα και να τσακωθηκαν μην ανησυχεις. Ειναι θεμιτο και αναμενομενο. Ακομα ψαχνουν τροπους συννενοησης και καθιδρυση ιεραρχιας. Συμφωνω με τον κτηνιατρο. Αυτοι ειναι χαζοτσακωμοι και δεν δημιουργουν καμια ασχημη επιπτωση στη σχεση τους.

Παντα φοβομουν τους τσακωμους οταν ημουν καπου εκει κοντα γιατι ειχαν περισσοτερους τραυματισμους, ποτε οταν ηταν μονοι οι δυο τους.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ακομα και να τσακωθηκαν μην ανησυχεις. Ειναι θεμιτο και αναμενομενο. Ακομα ψαχνουν τροπους συννενοησης και καθιδρυση ιεραρχιας. Συμφωνω με τον κτηνιατρο. Αυτοι ειναι χαζοτσακωμοι και δεν δημιουργουν καμια ασχημη επιπτωση στη σχεση τους.

Παντα φοβομουν τους τσακωμους οταν ημουν μπροστα, ποτε οταν ηταν οι δυο τους.

Ευχαριστώ. Σήμερα παντως τσακώθηκαν πολύ σοβαρά και κόντεψα να πάθω συγκοπή μέχρι να τους χωρίσω. Το Πάντα δαγκώνει τα αυτιά του Μουφ σε τέτοιες περιπτώσεις και του κάνει nip. Ο εκπαιδευτής μου είπε να πάρω slip lead και να τα τραβάω σαν με λάσο, μετά δε να τους κυκλοφορώ στο σπίτι με το ζόρι για να καταλάβουν ότι εγω είμαι ο αρχηγός και δεν ανέχομαι μπούρδες. Το έκανα σήμερα και ηρέμησαν και μετά τους έβγαλα και βόλτα βράδυ που την θελανε σαν τρελοί. Διόρθωσα αυτές τις μέρες γραπτά και είχα κάτσει σπίτι, όποτε τους άφηνα μόνο στον κήπο. Παντως δείχνανε διάθεση για συμφιλιώση διότι μετά το Πάντα ερχόταν και έγλυψε τη μούρη του Μουφ και αργότερα το ίδιο έκανε και το Μουφ. Είχα ένα θέμα για το ποιος θα έρθει στο κρεβάτι μου διότι το Πάντα θέλει να έρχεται, το Μουφ κάθεται κάτω, μετά αλλάζουν μόνοι τους, αλλά απόψε υποχρέωσα το Πάντα να αφήσει τις μαλακιες και να έρθει δίπλα μου το Μουφ κι αυτός παρακάτω.

Ο εκπαιδευτής επίσης λέει ότι αν το Πάντα μπλέκει σε καυγά ή γρυλίζει, να τον αγνοώ την υπόλοιπη μέρα τελείως και να μην τους] δίνω καμία απολύτως σημασία. Το βλέπω ότι όταν το κάνω, το πειράζει. Σήμερα αποκαρδιωθηκα παντως διότι το Μουφ δεν έκανε ποτε τέτοια. Αφου μετά που τους χώρισα, έβαλα τα κλάματα κα πήρα αγκαλιά το Μουφ και του ζήταγα συγγνώμη.

Παντως δεν τα αφήνω συχνά μόνα τους διότι δουλεύω πολλές φορές απο το σπίτι και το ερχόμενο εξάμηνο έχω έρευνα στο σπίτι και διδασκαλία μια φορα τη βδομάδα, αλλά δυστυχώς 7 ώρες, 8 με την ώρα των φοιτητών. Παλιά όταν έβγαινα για ψώνια, τους έπαιρνα μαζί. Το Μουφ καθόταν ήσυχο και με περίμενε στο αυτοκινητo, το Πάντα όμως γαυγιζει να γυρίσω πίσω και έχει κακομάθει και τον άλλον, όποτε γαβγίζουν στέρεο. Να σας πω την αλήθεια, είμαι τόσο χάλια που έχω αρχίσει να τον μετανιώνω το δεύτερο σκύλο. Απο την άλλη όμως δεν είναι κακό πλάσμα το άλλο το κακόμοιρο, κι αυτό πεταμένο ηταν.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Οι χειροτεροι τσακωμοι μεταξυ Ηρας και Ντιεγκο γινοντουσαν οταν ημουν καπου μεσα στο σπιτι. Ποτε δεν τσακωθηκαν σοβαρα οταν ηταν μονοι τους. Συμφωνω απολυτα στο οτι πρεπει να βρεις ενα τροπο να χωριζονται αυτοματα με τη δικη σου επεμβαση. Εγω εβαζα μια φωνη (του διαβολου βεβαια) και ξαφνικα τους εβλεπες να καθονται κατω ξαπλωμενοι και οι δυο σα ρομποτ. (Αυτο βεβαια επειδη ο τσακωμος ηταν στην ουσια χαζος ασχετα αν φευγαν κομματακια απο το δερμα, γιατι ειναι(ηταν) και κοντοτριχα :cool:) Μετα ηταν τσακωμενοι για κανα δεκαλεπτο και δεν κοιταζε ο ενας τον αλλο. Θυμαμαι μια φορα ειχε γυρισει ο Δημητρης και μου λεει "τι εκανες στα σκυλια? Γιατι ειναι ετσι σαν την μεγαλη Παρασκευη και δε σηκωθηκαν καν να ερθουν να με υποδεχτουν?" Η απαντηση μου βεβαια ηταν μην ακουμπησεις κανεναν απο τους δυο, ειναι τιμωρια :LOL:. Με αυτο τον τροπο απλα σου λεω οτι κακως πηρες το Μουφ αγκαλια μετα και του ζητουσες συγγνωμη. Το οτι το ξεκιναει το Παντα δεν σημαινει τιποτα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Σύνελθε καλέ!!!! Άκου μετάνοιωσες τον δεύτερο σκύλο!!! Μήπως επειδή είναι πανεμορφίσιας φύσης και ξεπερνάει ακόμα και το Μουφ; Μήπως έχεις ταυτιστεί τόσο με το Μουφ που δεν ανέχεσαι άλλος σκύλος να τον ξεπερνάει σε ομορφιά και χάρη;;; Μήπως λέω;; Άσε τις αγκαλιές και τα κλάμματα στο ήδη κακομαθημένο Μουφίδιον. Ας τους και θα τα βρούνε.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αμάν, μου δίνετε κουράγιο. Οι καυγάδες νομίζω αρχίζουν λόγω Μουφ. Ο εκπαιδευτής τους τους έχει περιγράψει ως τσακωμούς δυο μεθυσμένων σε σαλούν, οπου μπαίνει μέσα ένας νταής (το Μουφ) περπατώντας αργά, με τα πόδια ανοιχτά και βλέμμα του στυλ "θες τίποτα ρε;" Τον έχω δει δυο φορές όντως έτσι και όπως πλησιάζει το Μουφ, μπαίνει στο χώρο του Πάντα με υφάκι, ο άλλος γρυλίζει, το Μουφ συνεχίζει και ξαφνικά ξεσπάει ο καυγάς. Χτες δεν είδα την αρχή διότι ήμουν μέσα, αλλά το Πάντα είχε πόλη τσαντιστεί και πήγε να βουτήξει το Μουφ στον αέρα ενώ το κράταγα και κάποια στιγμή τον βούτηξε, τον γύρισε ανάποδα και ουσιαστικά τον πάτησε. Χαμός έγινε. Εν τω μεταξύ και μετά που τους χώρισα, το μεν Πάντα είχε κάτσει κάτω και με κοίταζε, το δε Μουφ προσπαθούσε να μου ξεφύγει και να πάει πίσω στον καυγά και αναγκάστηκα να μπω μπροστά στο πεδίο του ώστε να σταματήσει να ρίχνει στο Πάντα δολοφονικές ματιές. Είχα χάσει το μυαλό μου τελείως, χτυπιόμουν και γιατι το pet corrector spray του ισογείου το είχα πάει για κάποιο λόγο πάνω, αντί να βούτηξε αμέσως την ηλεκτρική σκούπα και να έρθω καταπάνω τους διότι το Πάντα σίγουρα θα παρατάτε τον καυγά αφου φοβάται την ηλεκτρική σκούπα. Κάπου διάβασα ότι θα μπορούσα επίσης να πάρω μια ομπρέλα και να την ανοίξω ξαφνικά προς το μέρος τους.

Ο εκπαιδευτής είπε επίσης ότι δεν μπορώ πάντα να είμαι σίγουρη γιατι τσακώθηκαν. Παντως προχτές το Μουφ δεν ήθελε τη ζωή του διότι έδωσα στον καθένα τους απο ένα απο αυτά τα ειδικά συνθετικά κκαλοειδη που τρωογονται και που καθαρίζουν τα δόντια. Το Μουφ μου έκανε νόημα να του δώσω και τα δυο και να πάρω του Πάντα, ενώ το Πάντα ηταν διατεθειμένο να του το δώσει και δεν τολμούσε να το φαει ενώ ήθελε. Τους διέταξα και τους δυο να το κόψουν και να φάνε το κόκκαλο τους χωρίς πολλά τριτσα-κατσα, αλλά το Μουφ έριχνε δολοφονικές ματιές στο Πάντα. Δεν ξέρω, μπορεί ο χτεσινος καυγάς να έγινε και για ένα κομμάτι ταχυδρομικού φακέλου που βρήκα σκισμένο στο πάτωμα.

Τελοσπαντων, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό χτες. Έξω στον κήπο παντως πάνε μαζί και περπατάνε μαζί. Σπίτι συνήθως μαζί κάθονται και όταν λείπω μάλλον έχουν πιαστεί τουλάχιστον μια φορ`α, αν κρίνω απο τα σάλια τους στο λαιμό τους και το περιλαίμιο του Μουφ που βρήκα μια φορα ανοιχτό κάτω. Αλλιώς πιάνονται μόνον όταν είμαι εγω σπίτι.

Ξέχασα να πω επίσης ότι τις προάλλες είχα τσεκάπ δικό μου με το δικό μου γιατρό και του είπα ότι τα βρωμοσκυλα θα με στείλουν καμία φορα στον άλλο κόσμο όταν τσακώνονται και μου είπε να μην ανησυχώ, αλλά να μην χώνω κανα χέρι ανάμεσα τους μην φάω κατα λάθος καμία δαγκωματιά διότι είδε τέτοια διαφορά η αδερφή του που είναι επίσης γιατρός στο ER.

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λοιπόν, τους άφησα αναγκαστικά σπίτι για γιατρό, σουπερμάρκετ, πανεπιστήμιο και να τους πάρω και φαΐ που τους τελείωσε. Τους άφησα για τέσσερεις ώρες μόνους και όταν γύρισα ηταν σαν την καλή χαρά. Ούτε τσιριξανε, ούτε πιαστηκανε και καθόντουσαν και μια χαρά παρεούλα σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Θα με τρελάνουν τελείως μια των ημερών.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αποφάσισα σήμερα να τους κοιτάξω και τους δυο καλά να δω τι ζημιές έχουν κάνει. Το Μουφ έχει γδαρμένο αυτιά και το Πάντα έχει γδαρμένη μούρη. Όχι σοβαρά πράγματα, αλλά με ανησυχεί διότι το Μουφ δεν το έχει ξανακάνει και το Πάντα είναι το πρώτο που τον έκανε nip. Δεν θέλω να μάθει να κάνει τέτοια πράγματα. Αμάν, να έρθει το Άγιο Σάββατο που έχει μάθημα το Πάντα με τον εκπαιδευτή.

Πάω τώρα να τους βάλω πάλι αντιβιοτική αλοιφή στις πληγές τους. Είναι και οι δυο βλαμενοι διότι πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να τσακώνονται έτσι. Δεν έχουν να μοιράσουν απολύτως τίποτα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Βαλσαμελαιο ή αλλιως σπαθολαδο.
Ασε τις ομπρελες για τη βροχη (ασε που ειναι και γρουσουζια οπως λεει η Kyveli) και δες δυο τρεις φορες τον Εξορκιστη μεχρι να πετυχεις την ερμηνεια του δαιμονισμενου. Να δεις για ποτε θα σταματανε.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μόλις τελειώσαμε απο τον εκπαιδευτή που είχαμε να τον δούμε καιρό λόγω επανειλημμένων διακοπών. Του είπα για τα καμώματα των στο γουρουνιών και μου είπε να μην ανησυχώ. Γενικά έπραξα καλά χωρίζοντας τους, αλλά το βρωμερό Μουφ ξεκινάει τους καυγάδες όταν καμία φορα αποφασίζει να σηκώσει την ουρά του, που λειτουργεί σαν να δείχνει το μεσαίο δάχτυλο στο Πάντα. Για να τους χωρίσω έτσι και ξαναπιαστουν, μου είπε να αρπάξω μια μαξιλάρα του καναπέ και να κινηθώ απειλητικά προς το μέρος τους κουνώντας την σαν να θέλω να τους σφάξω. Δεν πρόκειται, λέει, να πάθουν τίποτα απο τη μαξιλαρα. Είχε έναν πελάτη που χρησιμοποίησε κάποτε δακρυγόνα διότι νόμισε ότι οι σκύλοι του θα σκοτωθούν, αλλά μετά έπιασαν και τον ιδιο τα δακρυγόνα και δεν μπορούσε να μπει κανεις στο σπίτι για ώρες και ώρες.

Σχετικά με το άλλο βίτσιο που έπιασε το σκατομουφο και σκάβει κάτω απο το φράχτη του σπιτιού και βγαίνει στο δρόμο, μου είπε ότι ο άλλος δεν με ειδοποιεί διότι άλλο που δεν θέλει, ώστε να έχει το σπίτι δικό του και του εύχονταν να μας γράφει απο σπανιότερα έως καθόλου. Μπορεί κιόλας να του υπέδειξε που να σκάψει καλύτερα. Περιττό να πω ότι αγόρασα έξτρα χώμα και έκλεισα την τρύπα με βουνό απο χώμα. Το Μουφ το τιμώρησα μη αφήνοντας τον στον κήπο παρά μόνο με ειδικό σκυλίσιο καλώδιο 15 μέτρων, όποτε σταμάτησε τις αηδίες που θα με στείλουν καμία φορα σε πρόωρο τάφο.

Γενικά μου είπε ότι δεν μισούνται μεταξύ τους αλλά μαλώνουν για σκυλίσια πράγματα που δεν θα μάθουμε ποτε.

Α ναι, με έπιασε απελπισία σε μια φάση διότι το Πάντα γρυλισε στο μάθημα σε ένα μπλε μερλ Αυστραλέζικο κουτάβι που ήρθε το καημένο να του πει ένα γεια. Ο εκπαιδευτής έβαλε τα γέλια αφου τον σταματήσαμε πρώτα φυσικά και παρατήρησε ότι κατι έχει με τους μπλε μερλ Αυστραλεζους.

kosmaki

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2015
367
793
38
Είχε έναν πελάτη που χρησιμοποίησε κάποτε δακρυγόνα διότι νόμισε ότι οι σκύλοι του θα σκοτωθούν, αλλά μετά έπιασαν και τον ιδιο τα δακρυγόνα και δεν μπορούσε να μπει κανεις στο σπίτι για ώρες και ώρες.
:eek::eek:

• Like
Reactions: Orilis

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
[QUOTE="Sara, post: 872864, member: 1924"Είχε έναν πελάτη που χρησιμοποίησε κάποτε δακρυγόνα διότι νόμισε ότι οι σκύλοι του θα σκοτωθούν, αλλά μετά έπιασαν και τον ιδιο τα δακρυγόνα και δεν μπορούσε να μπει κανεις στο σπίτι για ώρες και ώρες.
:eek::eek:[/QUOTE]

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, προφανώς ο άνθρωπος και δεν με συμβούλεψε να πάω να αγορασω δακρυγόνα.

• Like
Reactions: kosmaki