Ξέρει κανείς τι γίνεται με τη μεταφορά του κατοικιδίου?Μου είπαν κάτι τρελά με τα ΚΤΕΛ πχ οτι θα μπεί στις αποσκευές κτλ αλλά δεν έχω ακούσει κάτι για προαστιακό ή τρένο.Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο?
Πολυ προνοητικο παιδί είσαι...ακόμα χιονίζειΚαλησπέρα, ξέρει κάνεις αν εγώ που ειμαι 30 κιλά παλικάρι μπορω να μπω στον προαστικό? Θέλω να παω απο αεροδρομιο Κιάτο για τις καλοκαιρινές μου διακοπές! Από το Κιατο θα ελπισω στη φιλεσπλαχνια φίλων και γνωστών να έρθουν να με μαζεψουν, αλλιως με βλέπω να το κόβω με το πόδι. Εγω μια φορά, τα μπανακια μου δεν τα χάνω!
Καμια άλλη ιδεα για τη μετακινησή μου έχετε?
Εγω να σου πω την αληθεια θα εμπαινα με το κλουβι μου και αν κανεις μου μιλαγε θα εκανα τον τουριστα που δε μιλαει γρι αγγλικα.Ευχαριστώ... μπορεί ακόμα να χιονίζει αλλά έχω εισιτήρια να κλείσω!!!
Το θέμα είναι οτι εγώ πρέπει να δω τι θα κάνω, αλλά αν ρωτήσω από τώρα τους καλούς φίλους που θα είναι στις 27 Ιουλίου για να έρθουν να με πάρουν, μάλλον θα βάλουν τα γέλια... Και μετά πρέπει να με γυρίσουν κόλας... Δυσκολάκι..
Τα της τραινοσε τα διάβασα, αλλά δεν είμαι και σίγουρος οτι τα κατάλαβα... Δεν τα λέει και πολύ ξεκάθαρα....