Αλλη φορα θα το επισημαινω, οτι αυτο που γραφω το πιστευω εγω.δεν "φανηκε" ετσι...
Ε , τι ρωτας τον ανθρωπο ...την αποψη του λεει , προφανωςκαι τι παει να πει αυτο?
Τί να υπάρχουν που εδώ σε λίγο θα αρχίσω να αναρωτιέμαι αν υπάρχω και εγώ ή αν όλο αυτό είναι ένα όνειρο που διαδραματίζεται κάπως κάπου στο σύμπαν.Ωστοσο δεν υπαρχουν πλεον ως μορφες ζωης ειτε υλικης, ειτε πνευματικης.
Αυτο που νιωθεις δεν ειναι απλα μια σκεψη, ειναι η αγαπη που πηγαζει απο μεσα σου για αυτην. Και πριν και τωρα ακομα που εχει φυγει.Τί να υπάρχουν που εδώ σε λίγο θα αρχίσω να αναρωτιέμαι αν υπάρχω και εγώ ή αν όλο αυτό είναι ένα όνειρο που διαδραματίζεται κάπως κάπου στο σύμπαν.
Εμένα το κορίτσι μου ζει στο μυαλό μου. Δεν περιμένω να το συναντήσω κάποτε σε τόπο χλοερό, δεν μπόρεσα να το αφήσω απλά ....πουφ! να εξαφανιστεί. Θα ζει λοιπόν όσο ζω εγώ μια και την σκέφτομαι κάθε μέρα ανεξαιρέτως.
Είναι άδικο μια μορφωμένη κοπέλα να σκέφτεται τόσο απόλυτα ορθολογιστικά.Ακόμα και μετά θάνατον οι σκύλοι εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά χρήσιμοι!
Πηγαίνουν στο χώμα και μετατρέπονται σε οργανικό υλικό, το οποίο προκαλεί εδαφολογική τροποποίηση διότι εμπλουτίζει το χώμα με θρεπτικά συστατικά και το κάνει γόνιμο έτσι ώστε να μεγαλώσουν γερά και δυνατά φυτά.
Εν ολιγοις τα σκυλιά μετά θάνατον πάνε για λίπασμα, όπως βεβαίως και οι άνθρωποι.
Τα περί ψυχής, ενέργειας (ενεργεια υπάρχει όσο υπάρχει εγκεφαλική λειτουργια), παράδεισου, κόλασης, ουρί, βουνών πιλαφιού και ποταμιών από μέλι ανήκουν στην σφαίρα της (καλπαζουσας) φαντασίας.
Από το να γυρίσεις νοητικά στο επίπεδο των τριτοκοσμικών λαών όπως λες μέχρι του να πιστεύεις ότι ένα σκυλάκι ζει 15 χρόνια και ένας άνθρωπος αν είναι υγιής άλλα 70 και μετά γίνεται χώμα, λίπασμα, μηδέν κτλ είναι τεράστια η απόσταση. Εκτιμώ ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.H γνωση μας εχει γλυτωσει απο πολλων ειδων δεισιδαιμονιες που βασιλευαν και καταδυναστευαν τους ανθρωπους στο παρελθον, αλλα και καποιους κακομοιρους ανθρωπους σε καποια τριτοκοσμικα μερη σημερα. Ας μην γυρισουμε σε αυτα...
αλλο αυτο!οι δεινοσαυροι?τι νομιζεις?το μπουλμαστιφ απογονος του βροντοσαυρου ειναι
ΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΟΙΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!! ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΗ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΕ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥTo εχω σκεφτει και εγω
Τα ζωακια εχουν ψυχη οποτε μετα το θανατο τουσ δεν χανονται!!μονο το σωμα πεθαίνει . Εχω μελετήσει τις Γραφες .Ο Θεος ενδιαφέρεται για τους ζωα οσο και για τους ανθρωπους
Ειμαι σίγουρη οτι τα ζωα πανε σε ενα ¨καλο" μερος γιατι το μονο που κανουν στη ζωη τουσ ειναι να αγαπάνε
Γιατί φωνάζεις εσύ???Εμείς είμαστε όλοι ήρεμοιΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΟΙΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!! ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΗ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΕ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ
ΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΟΙΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!! ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΗ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΕ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ