Αυτά που λες είναι μπορούν να ερμηνευτούν λίγο επικίνδυνα - δεδομένου ότι μας διαβάζει και "ξένος" κόσμος. Θα μπορούσε κάποιος να το ερμηνεύσει ως το ότι να κοιμάται ο σκύλος σε μια ταράτσα σημαίνει ότι "έχει καθαρό αέρα, έχει ωραία θέα το Λυκαββητό και περνάει ωραία χαζεύοντας τη νύχτα τις κουκουβάγιες".
Δεν λέω να βάλουμε πυτζάμες στο σκύλο όμως ξέρεις εσύ κανένα ταρατσάτο σκύλο που να περνάει καλύτερα από αυτόν που κοιμάται εντός σπιτιού?
Καλησπέρα, λίγο ετεροχρονισμένα, άλλα δυστυχώς ,μάλλον, κατάλαβες κάτι διαφορετικό.
Δεν έκανα αναφορά για ταρατσόσκυλα. Ο «ξένος» κόσμος ,μπορεί όπως όλοι μας, να διαλέξει το καλύτερο και να επιλέξει κάποιες ιδέες από τα γραπτά του φόρουμ για να τα κάνει πράξη.
Και μια και έθεσες μια ερώτηση θα σου απαντήσω, για να γίνουν και ποιο κατανοητές οι σωστές συνθήκες ύπνου:
Αν έχω στο σπίτι ζέστη (καλοριφέρ-AC-τζάκι) και η θερμοκρασία είναι ανεβασμένη, τότε ανάλογα με το σκύλο θα ήταν προτιμότερο να κοιμάται κάπου που θα έχει επαφή με τα απλά φυσικά φαινόμενα της εποχής. Το ίδιο ισχύσει και με το ποσοστό ψύξης.
Αν έχουμε π.χ. ένα Α. Βερναρδου, ποιμενικό, Ντοπερμαν, που θα είναι καλύτερα να κοιμάται το καλοκαίρι και που θα είναι καλύτερο να κοιμάται το χειμώνα?
Είναι καλό να εγκλωβίζουμε κάποια σκυλιά σε δωμάτια σχεδιασμένα για ανθρώπους κάθε βράδυ?
Άν εχουμε σε κλουβί κλεισμένο & κλειδωμένη την πόρτα του, διατρέχει κινδυνο ή όχι?
Είναι σωστό να έχουμε τον σκύλο μας πάνω στο κρεβάτι μας, καθαρά και μόνο από θέμα συνήθειας? (προσπερνάμε το θέμα υγιεινής).
Όλα είναι με βάση τον σκύλο, τις ανάγκες του και τις συνήθειες-συμπεριφορές που εμείς θέλουμε να έχει.
Και επαναλαμβάνω ότι η υπερβολική αγάπη και η ελλειπής γνώση μπορεί να είναι ακραία και κάποια στιγμή καταστροφική.
ΥΓ
Προσωπικά είμαι αρνητικός να έχω τα σκυλιά μου πάνω στο κρεβάτι για διάφορους λόγους.