Πού κοιμάται ο σκύλος σας;

Που κοιμάται ο σκύλος σας;

• Στο κρεβατάκι του στο δωμάτιό μου

Votes: 85 26,0%
  • Στο κρεβατάκι του σε άλλο μέρος του σπιτιού

Votes: 45 13,8%
  • Στο κρεβάτι μου

Votes: 65 19,9%
  • Όπου να 'ναι

Votes: 38 11,6%
  • Έξω, σε κενέλ

Votes: 17 5,2%
  • Έξω, ελεύθερος

Votes: 24 7,3%
  • Σε crate

Votes: 37 11,3%
  • Κάπου αλλού (γράψτε πού)

Votes: 16 4,9%

• Total voters
    327

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Κι εμεις ξαπλωνουμε μαζι στο κρεβατι αλλα κατα τη διαρκεια της νυχτας με παραταει ο προδοτης και παει στο κρεβατακι του στο σαλονι!!!!Βεβαια, το πρωι παλι στο δικο μου κρεβατι τον βρισκω:D:D
Ολη την υπολοιπη μερα αραζει οπου γουσταρει, πιο πολυ στον καναπε ή στο δικο του κρεβατακι..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ηθελα να 'ξερα, δεν φρικάρετε με τις τρίχες στο κρεβάτι; Κι εγώ θα τα ήθελα αγκαλίτσα σε κρεβάτια και καναπέδες, αλλά με την τρίχα έχω θέμα... :-|

Doc

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
75
0
Αθήνα
www.n3r.gr
Ηθελα να 'ξερα, δεν φρικάρετε με τις τρίχες στο κρεβάτι; Κι εγώ θα τα ήθελα αγκαλίτσα σε κρεβάτια και καναπέδες, αλλά με την τρίχα έχω θέμα... :-|
Δε μαδάει ούτε αφήνει τρίχα σψεδόν καθόλου :)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.508
Athens
Δε μου λες... οι δικές σου τρίχες στο κρεβάτι και τα νεκρά σου κύτταρα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο είναι καλύτερες? Εεεεεε?:D

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
ουτε εμενα πολυμαδανε αλλα και να μαδουσαν θα σκουπιζα πιο συχνα και θα εκανα και τα στραβα ματια:-$

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δε μου λες... οι δικές σου τρίχες στο κρεβάτι και τα νεκρά σου κύτταρα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο είναι καλύτερες? Εεεεεε?:D
Ρε συ, έχω κόλλημα με τις τρίχες, λέμε... Δικιά μου δεν κυκλοφορεί πουθενά στο σπίτι. Τώρα αν δραπετεύσει και καμμιά, τι να πω... Για νεκρά κύτταρα δεν ξέρω, δεν φαίνονται κιόλας, αλλά όταν λες "...τι άλλο..." ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;;;; :-k:-k:-k

(Ψιτ, τον είδες τον Πέρη;; ;) )

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.508
Athens
Ρε συ, έχω κόλλημα με τις τρίχες, λέμε... Δικιά μου δεν κυκλοφορεί πουθενά στο σπίτι. Τώρα αν δραπετεύσει και καμμιά, τι να πω... Για νεκρά κύτταρα δεν ξέρω, δεν φαίνονται κιόλας, αλλά όταν λες "...τι άλλο..." ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;;;; :-k:-k:-k

(Ψιτ, τον είδες τον Πέρη;; ;) )
Γενικώς υπολοίμματα του ανθρώπινου σαρκίου εννοούσα και ό,τι μπορεί να ποβάλλει εν γένει στον ύπνο του - δεν ενοούσα τίποτα συγκεκριμένο. Αλλά για να ανησυχήσατε όλοι κάτι ξέρετε περισσότερο!:maria::paja1:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ασχετο ή μπορεί και όχι...
Ξέρατε ότι μπορεί να γίνει βιολογικός καθαρισμός σε στρώμματα, μαξιλάρια, καναπέδες, πολυθρόνες κλπ. ;

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Eμένα όταν ήταν μικρή η Λουλού αφου πέρασα μαρτήρια μέχρι να πείσω τους γονείς μου με άφησαν να την πάρω για λίγο πάνω στο κρεβάτι(πάνω σε ένα μαξιλάρι) επειδή είχε χτυπήσει το ποδαράκι της και δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της όλο το βράδυ,τελικά μας πήρε όλους ο ύπνος και το σκυλί έμεινε πάνω στο κρεβάτι(πάντως δε μπορώ να πω,κυρία,στο μαξιλάρι τη βάλαμε,στο μαξιλάρι έκατσε,μέχρι τις 7 που ξύπνησα δεν είχε κουνήσει),αυτό συνεχίστηκε για μερικές μέρες ε και τώρα πια -εδώ και 3,5 χρόνια και κατι λίγα-κοιμάται πανω στο κρεβάτι μου(και αν πω πως με ενοχλεί θα είναι ψέματα χεχ),παλιά υπήρχαν μέρες που με εγκατέλειπε (Χωρις να τη διώξω) και πήγαινε στο δικό της κρεβάτι,τωρα πια δε το κάνει συχνά,το μόνο που με εκνευρίζει καμιά φορά είναι οτι έχει όρεξη για παιχνίδια το βράδυ και κάνει βόλτες πάνω μου με αποτέλεσμα να με γρατζουνάει..γκρρ..όσο για το θέμα με τις τρίχες που προαναφέρθηκε..εγώ δεν αντιμετοπίζω κανένα πρόβλημα,μπορώ να πω μάλιστα πως περισσότερες δικές μου τρίχες βρίσκω στο κρεβάτι παρά του σκύλου..(τις ώρες της ημέρας έχει..κινητό κρεβάτι :p συνήθως ξαπλώνει στο κρεβάτι της,στο δικό μου,στον καναπέ,σε μαξιλάρες κάτω,δίπλα απο το παράθυρο-όπως τώρα- και λιάζεται,και πιο σπάνια στο χαλί) :)

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
η δικια μου στο κρεβατι της στο σαλονι...αλλα...πτιν λιγες μερες την εκανα την αμαρτια...την πηρα και κοιμηθηκαμε καλα...και να πω την αληθεια..εκανα εναν απο τους καλυτερους υπνους...αν και μαζεμενος(συνιθως απλωνομαι) ηταν το κατι αλλο...αφου σκεφτομαι ν απαρω γατα...που θα ειναι ακομα ποιο εξελιγμενη..θα γουργουριζει κιολας...

αλλα γενικα σε κρεβατια κ καναπεδες δεν την αφηνουμε...γιατι θα ηταν λες και εχουμε μονιμος φλοκατες απο την τριχα που αφηνει....

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τα Bulldogs- τη νυχτα -ολες στο κρεβατι μας.
Την ημερα στα σκυλοκρεβατια που υπαρχουν στο σαλονι, στις καναπεδεςι η στο Crate τους στην κρεβατοκαμαρα μας.

Το Cockerraki της κορης μου κοιμαται τη νυχτα στο Crate της (με την πορτα ανοιχτη) στο δωματιο της κορης μου και την ημερα η στα σκυλοκρεβατα΄ή στο πατομα. Οπου βολευεται!

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Αυτά που λες είναι μπορούν να ερμηνευτούν λίγο επικίνδυνα - δεδομένου ότι μας διαβάζει και "ξένος" κόσμος. Θα μπορούσε κάποιος να το ερμηνεύσει ως το ότι να κοιμάται ο σκύλος σε μια ταράτσα σημαίνει ότι "έχει καθαρό αέρα, έχει ωραία θέα το Λυκαββητό και περνάει ωραία χαζεύοντας τη νύχτα τις κουκουβάγιες".

Δεν λέω να βάλουμε πυτζάμες στο σκύλο όμως ξέρεις εσύ κανένα ταρατσάτο σκύλο που να περνάει καλύτερα από αυτόν που κοιμάται εντός σπιτιού?
Καλησπέρα, λίγο ετεροχρονισμένα, άλλα δυστυχώς ,μάλλον, κατάλαβες κάτι διαφορετικό.

Δεν έκανα αναφορά για ταρατσόσκυλα. Ο «ξένος» κόσμος ,μπορεί όπως όλοι μας, να διαλέξει το καλύτερο και να επιλέξει κάποιες ιδέες από τα γραπτά του φόρουμ για να τα κάνει πράξη.

Και μια και έθεσες μια ερώτηση θα σου απαντήσω, για να γίνουν και ποιο κατανοητές οι σωστές συνθήκες ύπνου:
Αν έχω στο σπίτι ζέστη (καλοριφέρ-AC-τζάκι) και η θερμοκρασία είναι ανεβασμένη, τότε ανάλογα με το σκύλο θα ήταν προτιμότερο να κοιμάται κάπου που θα έχει επαφή με τα απλά φυσικά φαινόμενα της εποχής. Το ίδιο ισχύσει και με το ποσοστό ψύξης.

Αν έχουμε π.χ. ένα Α. Βερναρδου, ποιμενικό, Ντοπερμαν, που θα είναι καλύτερα να κοιμάται το καλοκαίρι και που θα είναι καλύτερο να κοιμάται το χειμώνα?
Είναι καλό να εγκλωβίζουμε κάποια σκυλιά σε δωμάτια σχεδιασμένα για ανθρώπους κάθε βράδυ?
Άν εχουμε σε κλουβί κλεισμένο & κλειδωμένη την πόρτα του, διατρέχει κινδυνο ή όχι?
Είναι σωστό να έχουμε τον σκύλο μας πάνω στο κρεβάτι μας, καθαρά και μόνο από θέμα συνήθειας? (προσπερνάμε το θέμα υγιεινής).

Όλα είναι με βάση τον σκύλο, τις ανάγκες του και τις συνήθειες-συμπεριφορές που εμείς θέλουμε να έχει.
Και επαναλαμβάνω ότι η υπερβολική αγάπη και η ελλειπής γνώση μπορεί να είναι ακραία και κάποια στιγμή καταστροφική.

ΥΓ
Προσωπικά είμαι αρνητικός να έχω τα σκυλιά μου πάνω στο κρεβάτι για διάφορους λόγους.

Last edited:

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εκτός από καναπέδες-κρεβάτια, μπορεί φυσικά να κοιμηθεί όπου θέλει κ βολεύεται.
Το χειμώνα προτιμά να κοιμάται στο κρεβάτι της στο χωλ, το καλοκαίρι στο σαλόνι στο μάρμαρο με τα πατούσια της στον τοίχο !! :)

bianca122

Active Member
15 Απριλίου 2010
36
0
βολος
το βραδυ στο κρεβατακι του στο δωματιο μας την ημερα στα παρτερια με τα λουλουδια η στο καναπε η κατω μπροστα στη πορτα

g3org1a

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
105
0
Κατω απο το κρεβατι μου. Εκει κοιμαται και εκει χωνεται για να αραζει γενικα. Του αρεσει να στριμωχνεται, μιας και δε χωραει ορθιος εκει απο κατω αλλα σερνεται και ακουμπαει το πανω μερος του σωματος του στο κρεβατι μου.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Καινούρια απάντηση: το Μουφ κοιμάται στα πούπουλα!!:flip: ΔΕΝ κάνω πλάκα! Δεν έχω τελειώσει ακόμα το ευρωπαϊκό ξεπακεττάρισμα και προχτές βρήκα το πουπουλένιο μου (από φτερά χήνας) πάπλωμα που το είχα ξεχάσει τελείως! Το έπλυνα, στέγνωσε στον ήλιο το πρωί και επειδή τώρα το βράδυ άρχισε να βάζει ψύχρα και δε φτάνει πλέον η βαμβακερή κουβερτούλα, το έστρωσα. Μιλάμε, το Μουφ ανέβηκε κατευθείαν απάνω, βούλιαξε μέσα στα πούπουλα, έγινε μπαλίτσα και κοιμάται έχοντας πάρει ένα τρισευτυχισμένο ύφος!! Πού και πού βγάζει και τρισευτυχισμένους αναστεναγμούς...:D:D:D:D:D

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Κοιμάτε σε ανοιχτό crate με τις αφράτες κουβερτούλες του (χωρίς το κάγκελο) μέσα στο μεταλλικό του πάρκο. Έτσι έμαθε από τον εκτροφέα, έτσι το συνεχίζω κι εγώ. Το παπιγιόν σπάει πολύ εύκολα και το crate είναι ένα επίπεδο με το δάπεδο. Μόλις μεγαλώσει λίγο και ψηλώσει θα του βάλω το κρεβατάκι του.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Οταν ηρθε στο σπιτι την περιμενε μια μεγαλη σκυλομαξιλαρα μα ουτε να την φτυσει.
Ηταν Αυγουστος κ προτιμησε το γυμνο πατωμα.

Τωρα.. κοιμαται οπου θελει αρκει να μην εχει χαλί.

Εχουμε αποκοιμηθει αγκαλια καποιες φορες βλεποντας καποια σειρα (εγω εβλεπα σειρα κ κεινη εμενα)
αλλα με το που ζεσταινοταν εφευγε οχι μονο απο το κρεβατι αλλα κ απο το δωματιο.

Εχει βεβαια καποια στανταρ σημεια τον χειμωνα.
Η εξωπορτα κ οι μπλακονοπορτες.
Αναλογα σε ποιον χωρο αποφασισει να την πεσει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι