Πού κατάντησα για το σκύλο μου...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Λοιπόν, εδώ κάνει το κρύο της (πολικής) αρκούδας. Καθημερινή γυμναστική με το φτυάρι να τσαπίζω το χιόνι, αλάτια, κακό και από πάνω....Μουφ!

Το οποίο σαν την καλή χαρά! Εδώ η αστυνομία του πανεπιστημίου να στέλνει emails ότι έρχεται χιονοθύελλα και -26 και να λάβουμε τα μέτρα μας κι εκείνο να θέλει βόλτες και έτσι! Έβγαλε μάλιστα και έξτρα γούνα, μέχρι και ανάμεσα στα "δάχτυλα" για να τη βγάλει!

Όμως εγώ δεν είμαι σκύλος και τουρτουρίζω. Και ο αέρας ξυρίζει καθότι μπορεί να κατεβεί η θερμοκρασία π.χ. μέχρι τους -26, αλλά τη νοιώθουμε σα να είναι -35! (windshield factor) Το τι κρέμες πέφτουνε δε λέγεται! Και έτσι και το Μουφ δε βγει έξω το πιάνει η μούρλα από την ενέργεια. Και ενώ δεν είναι ποτέ του καταστρεπτικό όταν το αφήνω σπίτι μόνο του, προχτές το έπιασα να μασουλάει τα γυαλιά ηλίου μου.

Οπότε σήμερα πήρα τα μέτρα μου! Αφού δεν μπορώ να βγάλω έξτρα γούνα για να κυκλοφορώ έξω σαν την αφεντομουτσουνάρα του, αγόρασα στολή σκιέρ! ΔΕΝ κάνω πλάκα. Από πάνω δε μπαίνει θερμαινόμενη μπλούζα πάνω από τη θερμαινόμενη στολή και από πάνω κανονικά ρούχα! Το τρομερό συνολάκι συμπληρώνει ένας τρομερός σκούφος που κατεβαίνει μέχρι κάτω, γούνινα αυτιά από κάτω και θερμαινόμενα γάντια! Έτσι τώρα δεν έχω δικαιολογία να μη βγάλω το Μουφ για τη μακρυά βόλτα που ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να θέλει να κάνει! Λέω τώρα να σταματήσω να χρησιμοποιώ το κανονικό μου παλτό και να βάλω από πάνω stormcoat στολισμένο με ειδικά φωτάκια μην πέσει πάνω μου κανένα αυτοκίνητο και έτσι (έστω και στο πεζοδρόμιο) διότι δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ακούω από το βάθος όλων αυτών!

Nemesina

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2009
56
0
Κρητη, Ρεθυμνο
Σαρα αν συνεχισεις με αυτα, εχω την εντυπωση πως οι γκρινιες και η συμπεριφορα της δικιας μου, ειναι γατακι μπροστα στον δικο σου! :p:p

Αυτο το σκυλι θα σου βγαλει το λαδι (δλδ ο,τι εχει μεινει ως τωρα!). χι χι χι!

:p:p

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Είναι Αυστραλεζάκι, άρα έχει ενέργεια, δε φταίει αυτό. Αυτή τη στιγμή είναι κουλουριασμένο στον καναπέ και έχει στηλώσει το βλέμμα του πάνω μου σα να λέει "άντε, μωρή, κουνήσου!" Έχει και το δίκιό του, τι να κάνει κι αυτό!

Πάω τώρα να προβάρω τη στολή.:D Στο κάτω-κάτω καίμε και καμιά έξτρα θερμίδα...

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ευκαιρια να καψεις καποια απο τα trans fat που τρως εκει περα! ειδες ποσο καλο σου κανει ο τρελο αυστραλος!!

Rentina - Marley

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2009
133
1
Thessaloniki
Τελικά Μάλλον Αυτά μας κάνουν ότι θέλουν παρα εμείς !!!:)

Να φανταστείτε ότι δεν πήγαινα πουθενά χωρίς Αυτοκίνητο
και τώρα κάνω Βόλτες που δεν τις είχα σκεφτεί καθόλου:confused:
με τα 2 τερατάκια μου !!!!:rolleyes:;)

Σε νιώθω Sara...

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Kάτι τέτοιες στιγμές χαίρομαι που ζω στην Ελλάδα:) κάτι άλλες λυπάμαι...:mad:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μπα, δε φαίνεται τίποτα. Η στολή είναι από κάτω, μαύρη φυσικά, από πάνω το φούξια το έξτρα θερμαινόμενο, άλλο ένα παντελόνι και μετά το μπουφάν το τρομερό. Το μόνο που λείπει είναι ένα καλό κασκώλ που να καλύπτει τα πάντα και να έρχεται μέχρι κάτω από τα μάτια. Πολλές φοράνε αυτή τη βλακεία εδώ και την ιδέα την πήρα απ' την καλύτερή μου φίλη που μένει Σικάγο και έπαθε μια φορά σοβαρό έγκαυμα στο πρόσωπο λόγω κρύου. Είχανε βέβαια και το χειρότερο χειμώνα των τότε τελευταίων 100 χρόνων, δηλαδή -37,5 (είναι το πιο κρύο που έχω νοιώσει στη ζωή μου διότι την είχα επισκευτεί τότε) και -60 λαμβάνοντας υπόψη το windshield factor! Η θερμοκρασία είχε πέσει κάτω ΚΑΙ από την Αλάσκα ΚΑΙ από το Βόρειο Πόλο (ο Νότιος, ως γνωστόν, είχε καλοκαίρι το χειμώνα του βορείου). Θυμάμαι ότι στις ειδήσεις είχανε δείξει πυροσβέστες να μην μπορούν να δουλέψουνε διότι άνοιγαν την αντλία, έβγαινε το νερό και ένα δευτερόλεπτο και μισό μέτρο παραπέρα έπεφτε κάτω με την μορφή πάγου!

Α ναι, ήτανε και ένας που βγήκε τότε στο Οχάιο να κάνει, λέει, jogging. Ε, έπαθε κρυοπάγημα στο αποτέτοιο του! ΔΕΝ κάνω πλάκα!

Παρόλ' αυτά, μπορεί να κάνει χοντρό κρύο, αλλά δεν έχω πάθει ποτέ κρύωμα ή γρίππη στην Αμερική υπό τέτοιες συνθήκες. Αντίθετα στην Ευρώπη, π.χ. τα τελευταία Χριστούγεννα στην Ελλάδα, πάντοτε αρρωσταίνω. Ίσως είναι οι δημόσιες συγκοινωνίες που είναι ανύπαρκτες εδώ. Και καλά, εδώ που μένω είναι αδύνατο να φτιάξουνε δημόσια συγκοινωνία διότι η περιοχή είναι πάρα πολύ αραιοκατοικημένη. Στο δε Βέλγιο ειδικευόμουνα σε βρογχίτιδα και βρογχοπνευμονία!

Και καλά εγώ! Εκείνο το Μουφ, μου λέτε γιατί δεν κρυώνει αλλά κοιτάζει πρωί-πρωί με καημό το χιόνι έξω απ' το παράθυρο?

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
το Μουφ σου θα κάνει τελικά πολύ καλή παρέα με το κατσίκι μου, τη λώρα, μια κ αυτή περιμένει το χιόνι όπως τα παιδιά τα χριστούγεννα... :D:D:D

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
εγω εχω μια ερωτηση να σου κανω...αμα τον πιασει..κοψιμο..προλαβαινεις να ντυθεις?
κ αμα παλι πιασει εσενα, προλαβαινεις να γδυθεις με ολα αυτα??:D:D:D:D:p:p:p
πλακα εχετε! θελουμε βιντεακι οντως!:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
και να βάλω από πάνω stormcoat στολισμένο με ειδικά φωτάκια μην πέσει πάνω μου κανένα αυτοκίνητο
πρεπει να εχει πολυ πλακα κατι τετοιο!!!:D:D:p

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ρε μένω στη μέση του πουθενά, προφανώς και θέλω φωτάκια διότι δεν ξέρει κανείς τι γίνεται. Π.χ. σήμερα στο μεγάλο δρόμο που παίρνω για να πάω σπίτι έγινε ... καραμπόλα! Πέντε περιπολικά και ένας τοπογράφος πήγανε επί τόπου διότι τα αυτοκίνητα γίνανε ακορντεόν! Χώρια τα νοσοκομιακά. Βέβαια δε μένω πάνω στο δρόμο, αλλά είμαστε residential area, τελείως χουριό στη μέση του πουθενά.

Και καλά εσείς γελάτε με τη στολή του σκι. Σήμερα όμως πήρα και στολή χιονιού, ένα κομμάτι, κατακόκκινη, σαν κόκκινος Εσκιμώος θα είμαι! Κυκλοφορούνε και κάτι αυτοκόλλητα παπουτσιών, χεριών και ευαίσθητων σημείων του σώματος που ενεργοποιούνται με την επαφή με το σώμα και δημιουργούν θερμότητα, αλλά είπα να μην το παρακάνω κιόλας...

Χιονόμποτες έχω εδώ και καιρό. Αlpine τις λένε. Όσο για πρόχειρη φωτογραφία της χιονοστολής, την έβαλα στο άλμπουμ μου μόλις. Δυστυχώς τη στολή σκιέρ τη φοράω κάτω από τα ρούχα μου αυτή τη στιγμή και δεν έχω όρεξη για στριπτήζ.:eek::D

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Με την στολή του χιονιού αν έρθει κανένα παιδάκι και σου ζητήσει δώρο μην ανησυχήσεις, θα σ' έχει περάσει για τον Αη-Βασίλη!:p:p:p:p
Μόνο το μούσι θα σου λείπει!!!!!!!!!!:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D:D