Ααα...οκ τώρα το πιασα \\/ (και τέλος τα οφτοπικ απο μένα)ειμαι και λιγο τζορας με την τεχνολογια αλλα ελα να σου δωσω τα φωτα μου....
Screenshot by Lightshot
Ααα...οκ τώρα το πιασα \\/ (και τέλος τα οφτοπικ απο μένα)ειμαι και λιγο τζορας με την τεχνολογια αλλα ελα να σου δωσω τα φωτα μου....
Screenshot by Lightshot
Ειρωνικά το είπε... Με εχει βάλει στην μπούκα.. δεν ξέρω γιατί. Στην Μυτιλήνη βρήκαμε αυτό το σπίτι και θα πάμε να το δούμε είναι πολύ ωραίο και παραθαλάσσιο.@tasos malinoua: Κι εγώ θέλω ενα τέτοιο (αν και δεν το πιασα ακριβώς το σχολιο σου, σόρρυ)
@Pintsie: Σημασία έχει το αποτέλεσμα, οτι είστε κι οι 2 καλά. Και καλύτερα να ντρέπεσε εσύ, παρά να ντρεπόταν ο οδηγός αν είχε χτυπήσει καποιον απο τους 2 σας.
... και αν κοκκάλωνες παγωμένος από τον τρόμο τι θα σημαινε? οτι αγαπάς λιγοτερο το σκυλι σου?Πως μπορείς να ξέρεις μέχρι που θα έφτανες αν δεν εχεις μπει καν σε αυτη τη διαδιακασία?
εγώ κοκκάλωσα σε τέτοια στιγμη. ειμαι μια κότα!... και αν κοκκάλωνες παγωμένος από τον τρόμο τι θα σημαινε? οτι αγαπάς λιγοτερο το σκυλι σου?
Koτα ξεβράκωτη μαλιστα!εγώ κοκκάλωσα σε τέτοια στιγμη. ειμαι μια κότα!
εσύ εισαι βρακωμένη με μποξεράκι... του άντρα σουΚι εγώ το κοκκάλωμα φοβάμαι. Την ημέρα που πιάστηκε το νύχι του Τζιμάκου στο κρέιτ άρχισε να ουρλιάζει απεγνωσμένα. Πάγωσα..Κοκκάλωσα εκεί που ήμουν και δεν τολμούσα να πάω να δω τι έγινε. Για λίγα δευτερόλεπτα μετά έτρεξα πίσω από τον άντρα μου που είχε πάει ήδη και τον είχε ελευθερώσει.
Αχαχαχαχααααα!!! μπα και ξεβράκωτη το ίδιο θα αντιδρούσα
εσύ εισαι βρακωμένη με μποξεράκι... του άντρα σου