Πού θα φτάνατε για το σκύλο σας;

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
@Pintsie

Αχ, οι κλασσικές μανούλες!!! :love:
Από όταν πήρα την κοριτσάρα μου νιώθω λίγο περισσότερο τη δικιά μου!

Για τον οδηγό δεν ξέρουμε αν θα κάνει την ίδια διαδρομή και το δρομολόγιο που θα πάρεις εσύ! :p
Ευτυχώς πάντως που μένει αυτός ο προβληματισμός από το σκηνικό!

Εύχομαι να μη σου ξανατύχει παρόμοια εμπειρία!

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
@tasos malinoua: Κι εγώ θέλω ενα τέτοιο (αν και δεν το πιασα ακριβώς το σχολιο σου, σόρρυ)
@Pintsie: Σημασία έχει το αποτέλεσμα, οτι είστε κι οι 2 καλά. Και καλύτερα να ντρέπεσε εσύ, παρά να ντρεπόταν ο οδηγός αν είχε χτυπήσει καποιον απο τους 2 σας.
Ειρωνικά το είπε... Με εχει βάλει στην μπούκα.. δεν ξέρω γιατί. Στην Μυτιλήνη βρήκαμε αυτό το σπίτι και θα πάμε να το δούμε είναι πολύ ωραίο και παραθαλάσσιο.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πως μπορείς να ξέρεις μέχρι που θα έφτανες αν δεν εχεις μπει καν σε αυτη τη διαδιακασία?
... και αν κοκκάλωνες παγωμένος από τον τρόμο τι θα σημαινε? οτι αγαπάς λιγοτερο το σκυλι σου?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.739
7.889
Κι εγώ το κοκκάλωμα φοβάμαι. Την ημέρα που πιάστηκε το νύχι του Τζιμάκου στο κρέιτ άρχισε να ουρλιάζει απεγνωσμένα. Πάγωσα..Κοκκάλωσα εκεί που ήμουν και δεν τολμούσα να πάω να δω τι έγινε. Για λίγα δευτερόλεπτα μετά έτρεξα πίσω από τον άντρα μου που είχε πάει ήδη και τον είχε ελευθερώσει.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
εγώ κοκκάλωσα σε τέτοια στιγμη. ειμαι μια κότα!
Koτα ξεβράκωτη μαλιστα!

Κι εγώ το κοκκάλωμα φοβάμαι. Την ημέρα που πιάστηκε το νύχι του Τζιμάκου στο κρέιτ άρχισε να ουρλιάζει απεγνωσμένα. Πάγωσα..Κοκκάλωσα εκεί που ήμουν και δεν τολμούσα να πάω να δω τι έγινε. Για λίγα δευτερόλεπτα μετά έτρεξα πίσω από τον άντρα μου που είχε πάει ήδη και τον είχε ελευθερώσει.
εσύ εισαι βρακωμένη με μποξεράκι... του άντρα σου

Περα από την πλάκα, κανενας μας δεν ειναι ιδιος με κανεναν, καμια περιπτωση ιδια με καμια αλλη, οποτε ειναι τουλάχιστον ανώφελο να αναρωτιόμαστε τι θα κάναμε...