Που να ρωτήσω για Γαλλικό Μπουλντόγκ αρσενικό,κανελί;

kosma

New Member
16 Απριλίου 2009
2
0
psaxno gia galiko mpulntok arseniko kaneli . pu na rotiso; :)

..........................................................................................................................................

ψάχνω για γαλλικό mpulntok αρσενικό κανελί . που να ρωτήσω; :)

Tα greeklish δεν επιτρέπονται στο dogforum.gr! admin

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Στον ΚΟΕ για λίστα εκτροφεων της φυλής που σε ενδιαφέρει.

* Τα Greeklish δεν επιτρέπονται στο φόρουμ. Γράφε με Ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Καλησπέρα Κοσμά! :)

Που αλλού έχεις ρωτήσει?

...και τι σου απάντησαν...

kosma

New Member
16 Απριλίου 2009
2
0
den exo rotisi puthena.diameno kerkira ke ine diskolo na vris mpulntok, opos stin athina.

....................................................................................................................................

δεν εχω ρωτησει πουθενα.διαμενο κερκυρα και ειναι δυσκολο να βρεις μπουλντογκ οπως στην αθηνα.

Η επόμενη δημοσίευση που θα είναι σε greeklish θα διαγραφεί άμεσα! admin

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Μπορεί να είχες ρωτήσει σε κάποιο pet-shop ή σε κάποιο κτηνίατρο που διαθέτει η Κέρκυρα.

Ή και κάποιον εκπαιδευτή ή γνωστό σου που "ξέρει".

Επίσης με το internet που βλέπω πως διαθέτεις μπορεί να είχες googlάρει και βρεί εκτροφεία.

Ακόμα και στο φόρουμ αν ψάξεις θα βρείς θέματα με πάρα πολλές πληροφορίες.

Βέβαια καλά έκανες και έθεσες το ερώτημα εδώ... :)

http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=5104

http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=4624&page=12

http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=4042

Christoforos

Member
24 Ιανουαρίου 2009
23
0
απλα για καποιους που τον γνωριζουν και ισως ενδιαφερονται ,ο κύριος Γιαννης Παλλας, πολυ γνωστος εκτροφεας ( αν οχι ο καλυτερος) γαλλικων μπουλτογκ στην Ελλαδα εδω και μερικές μέρες δεν είναι μαζι μας :( δυστυχως μια σοβαρη ασθενεια (μολυνση) τον πηρε στα ουρανια.... :(

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Γιαννης Γκιουλπαλογλου λεγεται και ναι δυστυχως μας αφησε οπως ειπε και ο Χριστοφορος..:(
Να ευχηθω και δημοσιως τα συλληπητηρια μου..Ηταν ενας ανθρωπος που εδωσε το δικο του αγωνα για τα γαλλακια και ειχε αφοσιωσει πληρως τη ζωη του στην εκτοφη τους...
Εμεις απο πλευρα μας προσπαθουμε τα γαλλακια που ζουσανε μαζι του πλεον να βρουνε μια καλη οικογενεια που θα τους δωσουν την ιδια αγαπη και ζεστασια με εκεινη που τους προσφερε ο κυριος γιαννης!!!

@kosma
Για οποιον ενδιαφερεται ας ρωτησει καλυτερα στον κοε..
Ριξε και μια ματια εδω http://www.frenchbulldog.gr/ ...η εκτροφεας ονομαζεται margarita weber και ειναι απο τις καλυτερες εκτροφεις lambrador στη χωρα μας...
Προσφατα ξεκινησε και εκτροφη γαλλικων και ισως μπορει να σε βοηθησει...Πρεπει να ειχε και γεννα προσφατα γι αυτο και την αναφερω!
Αλλα επειδη μενεις και μακρυα ισως να θες να απευθυνθεις και σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου(αν αντεχει η τσεπη σου) γιατι ειναι λιγο ακριβοτερα εξω..(σε αυτο ισως θα μπορουσε να σε βοηθησει ο χριστοφορος μιας και το εψαξε πολυ καλα προσφατα)..
Και μια φιλικη συμβουλη...μη κοιτας το χρωμα...οποιοδηποτε γαλλακι θα σε κερδισει κατευθειαν...και εγω ελεγα τοτε οτι τιγρε δεν θα επαιρνα ποτε..κι ομως η μικρουλα μου εχει αυτο το χρωμα:),
Καλη επιτυχια και σε καμια περιπτωση μη στραφεις σε petshop γιατι θα αντιμετωπισεις πολλα προβληματα μελλοντικα!

Christoforos

Member
24 Ιανουαρίου 2009
23
0
Γιαννης Γκιουλπαλογλου λεγεται και ναι δυστυχως μας αφησε οπως ειπε και ο Χριστοφορος..:(
Να ευχηθω και δημοσιως τα συλληπητηρια μου..Ηταν ενας ανθρωπος που εδωσε το δικο του αγωνα για τα γαλλακια και ειχε αφοσιωσει πληρως τη ζωη του στην εκτοφη τους...
Εμεις απο πλευρα μας προσπαθουμε τα γαλλακια που ζουσανε μαζι του πλεον να βρουνε μια καλη οικογενεια που θα τους δωσουν την ιδια αγαπη και ζεστασια με εκεινη που τους προσφερε ο κυριος γιαννης!!!

@kosma
Για οποιον ενδιαφερεται ας ρωτησει καλυτερα στον κοε..
Ριξε και μια ματια εδω http://www.frenchbulldog.gr/ ...η εκτροφεας ονομαζεται margarita weber και ειναι απο τις καλυτερες εκτροφεις lambrador στη χωρα μας...
Προσφατα ξεκινησε και εκτροφη γαλλικων και ισως μπορει να σε βοηθησει...Πρεπει να ειχε και γεννα προσφατα γι αυτο και την αναφερω!
Αλλα επειδη μενεις και μακρυα ισως να θες να απευθυνθεις και σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου(αν αντεχει η τσεπη σου) γιατι ειναι λιγο ακριβοτερα εξω..(σε αυτο ισως θα μπορουσε να σε βοηθησει ο χριστοφορος μιας και το εψαξε πολυ καλα προσφατα)..
Και μια φιλικη συμβουλη...μη κοιτας το χρωμα...οποιοδηποτε γαλλακι θα σε κερδισει κατευθειαν...και εγω ελεγα τοτε οτι τιγρε δεν θα επαιρνα ποτε..κι ομως η μικρουλα μου εχει αυτο το χρωμα:),
Καλη επιτυχια και σε καμια περιπτωση μη στραφεις σε petshop γιατι θα αντιμετωπισεις πολλα προβληματα μελλοντικα!
να αφησω και εγω τα συλληπητιρια σε ενα πολυ καλο εκτροφεα μα πανω απο όλα πολυ καλο άνθρωπο :(

οσο για τα γαλλάκια απο το εξωτερικό αν όντως ενδιαφερεται καποιος εχω διασυνδεσεις με 2-3 πολυ καλα εκτροφεια μπορω να βοηθήσω....

thanos

New Member
18 Μαϊου 2009
2
0
Καλησπερα, Χριστοφορε για τις διασυνδεσεις που λες , για ποιες χωρες? επισης μπορεις εδω με ποστ να μου πεις περιπου τιμη? Γνωριζω οτι δεν ειναι ο πρωτος παραγοντας οι τιμη απλως για να γνωριζω αν μπορω να στραφω και στο εξωτερικο!

paradisos

Member
26 Αυγούστου 2009
20
0
Είναι πολύ σπάνιο να βρεις κανελί ..είναι πανάκριβο...όσο για τους εκτροφεις που είναι εγγεγραμμένοι..είναι να ΜΗΝ σου κάτσει...οσο για το κοε έπρεπε παιδιά να είναι πιο ενημερωμένοι για το τι γίνετε...