Γιαννης Γκιουλπαλογλου λεγεται και ναι δυστυχως μας αφησε οπως ειπε και ο Χριστοφορος..
Να ευχηθω και δημοσιως τα συλληπητηρια μου..Ηταν ενας ανθρωπος που εδωσε το δικο του αγωνα για τα γαλλακια και ειχε αφοσιωσει πληρως τη ζωη του στην εκτοφη τους...
Εμεις απο πλευρα μας προσπαθουμε τα γαλλακια που ζουσανε μαζι του πλεον να βρουνε μια καλη οικογενεια που θα τους δωσουν την ιδια αγαπη και ζεστασια με εκεινη που τους προσφερε ο κυριος γιαννης!!!
@kosma
Για οποιον ενδιαφερεται ας ρωτησει καλυτερα στον κοε..
Ριξε και μια ματια εδω
http://www.frenchbulldog.gr/ ...η εκτροφεας ονομαζεται margarita weber και ειναι απο τις καλυτερες εκτροφεις lambrador στη χωρα μας...
Προσφατα ξεκινησε και εκτροφη γαλλικων και ισως μπορει να σε βοηθησει...Πρεπει να ειχε και γεννα προσφατα γι αυτο και την αναφερω!
Αλλα επειδη μενεις και μακρυα ισως να θες να απευθυνθεις και σε καποιο εκτροφειο του εξωτερικου(αν αντεχει η τσεπη σου) γιατι ειναι λιγο ακριβοτερα εξω..(σε αυτο ισως θα μπορουσε να σε βοηθησει ο χριστοφορος μιας και το εψαξε πολυ καλα προσφατα)..
Και μια φιλικη συμβουλη...μη κοιτας το χρωμα...οποιοδηποτε γαλλακι θα σε κερδισει κατευθειαν...και εγω ελεγα τοτε οτι τιγρε δεν θα επαιρνα ποτε..κι ομως η μικρουλα μου εχει αυτο το χρωμα
,
Καλη επιτυχια και σε καμια περιπτωση μη στραφεις σε petshop γιατι θα αντιμετωπισεις πολλα προβληματα μελλοντικα!