Σας έχω νεάκια! Μάλλον μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχω το σκυλάκι μου! Όχι όμως bichon Bolognese, αλλά Griffon-Poodle (γκριφόν-κανίς).
Ήμουν στο facebook και η Ζωόφιλη Δράση Ηρακλείου, ανάρτησε μία foto από ένα σκυλάκι που δίνεται για ιυοθεσία. Αυτό ήταν. Το ερωτεύτηκα αμέσως! Είναι η Ζουζού, 7 μηνών, παιχνιδιάρα και τρελιάρα, εμβολιασμένη και στειρωμένη. Είναι ακριβώς το είδος του σκύλου που μου αρέσει! Έκανα αίτηση ιυοθεσίας στο Δήμο, και τώρα περιμένω…
Να φανταστείτε, έχω ήδη μαγειρέψει και ζυγήσει τα γεύματα του (barf και μαγειρευτό), και τα έχω στην κατάψυξη (θα αγοράσω καταψύκτη γιατί και με τα ωμά κρέατα και ψάρια του σκύλου, γέμισε και δεν έχουμε χώρο για τα δικά μας! Χιχιχιχιιχ!!!! Αγόρασα επίσης ινδοκάρυδο, σκόρδο, λινέλαιο, καρυδέλαιο, σολομέλαιο, μηλόξυδο, και γενικώς έμαθα τα πάντα για την barf τόσο καιρό που διαβάζω, μίλησα και με γερμανούς εκτροφείς μέσω e-mail και τώρα ξέρω πως να κάνω μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για το σκυλάκι μου!
Κι από παιχνίδια και αξεσουάρ, δε σας λέω τίποτα! Είμαι μια τρελή σκυλομαμά! χιχιχιχι!!!
Βέβαια, επειδή το bobognese ήταν η αρχική επιλογή μου, θα πείσω τον άντρα μου κάποια στιγμή για δεύτερο σκυλάκι! Έτσι, οι εκτροφείς του εξωτερικού, βλέποντας ότι το σκυλάκι τους θα έχει και παρέα και θα ζει σε καλό σπίτι, θα είναι πιο εύκολο να μου το δώσουν, αφού δεν μας εμπιστεύονται εμάς τους Κρητικούς!
Πω πωωωω... παιδιά, ανυπομωνώ, έχω μια γλυκιά αγωνία, που καρδιοχτυπάω με λαχτάρα! Το ερωτεύτηκα αυτό το σκυλάκι! Για πολύ μούτρο σας λέω!!!