Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσουν

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Νατάσσα την Σόνια την έχεις πετύχει απο κοντά. Θα θυμάσαι ότι ένα βλέμμα έριχνε η Λώρα και η Σόνια ερχόνταν και καθόνταν δίπλα μου λόγο ανασφάλειας. Η Λώρα το είχε πάρει χαμπάρι απο την πρώτη στιγμή ότι αυτό το σκυλί είναι πολύ low. Περίμενες ποτέ τέτοιο σκυλί να συγκρουστεί μετωπικά και να στοχεύει πρόσωπο? Δεν σκέφτηκε τυχών χτύπημα απο το ξένο, δεν σκέφτηκε να πάει για απλό snap στα πόδια, δεν τον "ζύγισε" καν να υπολογίσει τι να κάνει, απλά πήγε face-to-face.
Φυσικα κ τη θυμάμαι την όμορφη Σόνια, όπως κ το χαζοκατσίκι που της το'παιζε καμπόσα αφoύ την έπιασε εξαρχής ότι είναι πιο low από εκείνη.

Ομολογώ όχι, δεν το περίμενα, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το έκανε για να τον τρομάξει κ να φύγει ώστε να μη χρειαστεί κ έρθει στη δύσκολη θέση της άμυνας.
Παίζουν όλα ρόλο βέβαια, το βράδυ συνήθως οι αισθήσεις τους είναι σε περισσότερο alert.

Σούπερ λειτούργησε πάντως η μικρή :)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Λοιπόν bigbilly μου θύμισες ένα περιστατικό σε κάποια βόλτα του κυρίου...Ρόκυ,όταν φτάναμε σε ένα μαγαζί που ο ιδιοκτήτης του έιχε έξω μια γάτα!
Ως γνωστόν,άρχισε τα κλασσικά του...έλκηθρα και γαβγίσματα,και παρεξηγήθηκε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού,κι αρχίζει μια λογομαχία με τον άντρα μου,πάρε το κολόσκυλο σου απο δω,μη τολμήσεις και ξαναπεράσεις απο το δρόμο μου,και τα σχετικά....
Σε κάποια στιγμή παρατήρησα το Ρόκυ ο οποίος έπαψε να δείχνει το...ενδιαφέρον του στη γάτα,είχε κάτσει και...παρακολουθούσε τον καβγά!
Οταν άρχισαν να ανεβαίνουν επικίνδυνα οι τόνοι και ο ''κύριος'' αυτός πήγε να κάνει μια απειλητική κίνηση προς το μέρος μας, σηκώνεται ο Ρόκυ,κι αρχίζει να του δείχνει δόντια και να γρυλλίζει!
Φυσικά τον τραβήξαμε απότομα και φύγαμε,συνεχίζοντας ο ιδιοκτήτης της γάτας τα βρισίδια!
Υστερα απο αυτό κατάλαβα ότι δε μασάει σε τίποτα το καμάρι μου.Φαντάσου να συμβεί και τίποτα χειρότερο τι έχει να κάνει!
Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση τότε,γιατί ήταν αρχή ακόμα όταν τον πήραμε,δεν είχε ολοκληρωθεί η εκπαίδευση κι όμως ήθελε να μας προστατέψει! Πραγματικά,θυμάμαι είχα συγκινηθεί !!!!!!!!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση τότε,γιατί ήταν αρχή ακόμα όταν τον πήραμε,δεν είχε ολοκληρωθεί η εκπαίδευση κι όμως ήθελε να μας προστατέψει!
Δεν θα ειχε σημασια, γιατι ετσι κι αλλιως κανατε ΒΥ και οχι σωματοφυλακη.
Ο Ροκυ αντεδρασε οπως επρεπε να αντιδρασει καθε σοβαρος ΓΠ, βαση ενστικτου.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Δεν θα ειχε σημασια, γιατι ετσι κι αλλιως κανατε ΒΥ και οχι σωματοφυλακη.
Ο Ροκυ αντεδρασε οπως επρεπε να αντιδρασει καθε σοβαρος ΓΠ, βαση ενστικτου.
Ακριβώς αυτό περίμενα κι εγώ.Απλά δεν είχε τύχει μέχρι τότε να συμβεί κάτι και γι αυτό το χάρηκα πολύ,που δούλεψε βάση ένστικτου κι όχι βάση εκπαίδευσης για σωματοφυλακή!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
αχχ πολυ συγκινιτικη ιστορια σου billy!!:)
τωρα θα ξερεις λοιπον οτι θα εχεις εναν φιλακα αγγελο παντα μαζι σου να σε προστατευει :D

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Ο τυπος ηταν ολα τα λεφτα.Αν δεν ειχες τον σκυλο μαλλον θα ειχες μπλεξιματα μ'αυτον.
Μετα το ''ειμαστε αδερφια'' τι εκανε ?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Δεν έχεις άδικο...
Φαντάζομαι ότι η συγκίνηση εκείνης της στιγμής ήταν έντονη! Επιτέλους, συνάντησε τον αδελφό του...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97