D dj22 Active Member 26 Μαϊου 2010 32 0 1 Ιουλίου 2010 #1 παιδια καλησπερα!εχω ενα κουταβακι γερμανικο ποιμενικο και σε 6 μερεσ γινετε τριων μηνων.ειναι 10 κιλα αλλα μου φενετε καπωσ αδυνατο.του δινω ακριβοσ οσο λεει πανω η τροφη(300 γρ.)τη μερα.τι να κανω?να αφξισω την τροφη η θα εχει προβλημα?
παιδια καλησπερα!εχω ενα κουταβακι γερμανικο ποιμενικο και σε 6 μερεσ γινετε τριων μηνων.ειναι 10 κιλα αλλα μου φενετε καπωσ αδυνατο.του δινω ακριβοσ οσο λεει πανω η τροφη(300 γρ.)τη μερα.τι να κανω?να αφξισω την τροφη η θα εχει προβλημα?
TARA Well-Known Member 30 Ιανουαρίου 2009 6.175 3.011 ΑΤΤΙΚΗ 1 Ιουλίου 2010 #2 πρώτα έλεγξε την ποιότητα της τροφής που δίνεις και αν είναι καλή αύξησε την ποσότητα. Η ποσότητα που αναγράφεται στην συσκευασία είμαι ενδεικτική..
πρώτα έλεγξε την ποιότητα της τροφής που δίνεις και αν είναι καλή αύξησε την ποσότητα. Η ποσότητα που αναγράφεται στην συσκευασία είμαι ενδεικτική..
D dj22 Active Member 26 Μαϊου 2010 32 0 1 Ιουλίου 2010 #3 την τροφη μου την συστισαν για πολυ καλη(ειναι η royal canin junior veterinary)το γαλαζιο τσουβαλακι.μηπωσ να την αλλαξω?
την τροφη μου την συστισαν για πολυ καλη(ειναι η royal canin junior veterinary)το γαλαζιο τσουβαλακι.μηπωσ να την αλλαξω?
kopritis Well-Known Member 1 Νοεμβρίου 2008 7.809 23 Αθήνα, κεντρο. 1 Ιουλίου 2010 #4 Αποπαρασίτωση έχει κάνει? Τα κόπρανα του είναι καλά? Αφομοιώνει την τροφή που παίρνει? Οταν λες σου φαίνεται αδύνατο, τι εννοείς?
Αποπαρασίτωση έχει κάνει? Τα κόπρανα του είναι καλά? Αφομοιώνει την τροφή που παίρνει? Οταν λες σου φαίνεται αδύνατο, τι εννοείς?
D dj22 Active Member 26 Μαϊου 2010 32 0 1 Ιουλίου 2010 #5 του εχω δωσει σε δυο εβδομαδεσ δυο χαπακια(drontal plus).τα κοπρανα του ποτε ειναι κανοκικα και ποτε πιο μαλακα καπωσ σαν πολτοσ.μου φαινετε οτι ειναι καπωσ αδυνατοσ στη πλατουλα του πισω.
του εχω δωσει σε δυο εβδομαδεσ δυο χαπακια(drontal plus).τα κοπρανα του ποτε ειναι κανοκικα και ποτε πιο μαλακα καπωσ σαν πολτοσ.μου φαινετε οτι ειναι καπωσ αδυνατοσ στη πλατουλα του πισω.
GRDANE Well-Known Member 7 Σεπτεμβρίου 2007 6.860 5.110 patra grdane.blogspot.com 2 Ιουλίου 2010 #6 ο κτηνίατρος τι λέει????