Ποσοι αρρωστημένοι γυρω μας

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Εδώ ένας άλλος διοικητής πριν λίγο καιρό δήλωσε για μια υπόθεση παιδοφιλιας (12 χρονών το κορίτσι που είχε απαχθεί), "τα παιδιά αγαπιούνται"!!!

Πάντως ένα σχόλιο από κάτω μέτρησε

Υποβλήθηκε από Swell ( ) στις Δευ, 2013-08-12 22:49.Και η γυναίκα του διοικητή τα 'θελε, οπότε μη μου ζητήσει ευθύνες οταν το μάθει - τελευταίος όπως γίνεται πάντα.

:p :p

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Ο διοικητής τι μπουζούκι κι αυτό...
Εντάξει είπαμε να προστατεύσει τον δράστη, η δουλειά του είναι να μην τον λιντσάρει ο κόσμος απ'έξω αλλά να αρχίσει τις προσωπικές επιθέσεις και τέτοια σχόλια μου φαίνεται αδιανόητο. Δεν ξέρω καθόλου τις διαδικασίες αλλά χρειάζεται μια αναφορά ξεγυρισμένη.

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Αναφορά θα γίνει από την Πουλτίδου στον Διοικητή του ΑΤ, αν δεν την έχει καταθέσει σήμερα. Αυριο είναι η δίκη, όσοι μπορείτε ελάτε. Όσο περισσότερος κόσμος τόσο καλύτερα.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Εγώ που έχω πάει 2,3 φορές που το κάλεσμα πχ ήταν 9 η ώρα..μέχρι τις 11-12 δεν είχε ξεκινήσει η δική και έπρεπε να φύγω για δουλειά μετά.

Πας για λιντσαρισμα και φεύγεις ξενερωμένος να πούμε :p

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Καλό είναι να δώσουμε το παρόν έστω και για λίγο αν δεν μπορείς να κάτσεις μέχρι το τέλος. Είναι το πρώτο περιστατικό κτηνοβασίας που φτάνει στο δικαστήριο, αν και προσωπικά δεν περιμένω πολλά γιατί αντιμετωπίζονται σαν πλημμελήματα δυστυχώς...
Παρόλα αυτά αν κάποιος θέλει να έρθει η δίκη είναι στις 12:00 στο κτήριο 7.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Χμ κάτι είναι και αυτό. Τουλάχιστον δεν τον αθώωσαν τον μαμάκα.
Καλά αυτο δεν θα γινοταν καν. Αλλά μου κανει κακιστη εντύπωση στην πατρα για κακοποιηση να εφαγε ποινη 5χρονια ο κατηγορουμενος και ο κτηνοβάτης μόνο 2

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Εμένα με χαλάει και το ότι είναι εξαγοράσιμη (5€/ημέρα)... Αλλά ξαναλέω ότι εφόσον οι κακοποιήσεις ζώων αντιμετωπίζονται ως πλημμελήματα δεν πρόκειται να δούμε μεγάλες ποινές...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εμένα με χαλάει και το ότι είναι εξαγοράσιμη (5€/ημέρα)... Αλλά ξαναλέω ότι εφόσον οι κακοποιήσεις ζώων αντιμετωπίζονται ως πλημμελήματα δεν πρόκειται να δούμε μεγάλες ποινές...
Παντα στις φυλακισεις δηλώνουν ποσό εξαγοράς. Αν θελουν να "βοηθησουν" τον κατηγορουμενο λένε 3 ευρώ, αν ειναι τυπικη η αναφορά της εξαγορας λένε ειτε 5 είτε 10 ευρω. Εν προκειμένω δεν εχει σημασια η εξαγορα. Η εξαγορά εχει ρολο οταν δεν δινεται αναστολη, για δικονομικους λογους. Οποτε βάζουν ενα μικρο ποσό εξαγοράς ωστε να μπορεσει ο κατηγορουμενος να την εξαγοράσει
και να την δοσοποιησει την ποινη, αντι να την εκτισει. Απαξ και υπάρχει αναστολη ομως, που με τη μια βγαίνει από το δικαστήριο κύριος, δεν εχει κανενα ουσιώδες νόημα η εξαγορα.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
λυπάμαι το σκυλί που βρέθησε σε αυτήν την θέση αλλά και τον άνθρωπο που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο(τουλάχιστον δεν είμαστε όλοι ίδιοι).

αλήθεια το σκυλί πώς και δεν αντέδρασε ώστε να τον δαγκώσει η δεν μπορούσε να κάνει κάτι? ήταν αδέσποτο η το πήρε απο κάποιο σπίτι? πώς τον βρήκανε,δηλαδή θέλω να πιστεύω ότι αυτό κράτησε για λίγο ώσπου κάποιος τον πήρε χαμπάρι η το σκυλί να ξέφυγε.

πραγματικά δεν μπορώ και δεν θέλω να φανταστώ κάν την πράξη αυτήν και τον λόγο που γίνονται τέτοια πράγματα.

Last edited:

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
για την καταδίκη δε θα σχολιάσω. μερικές φορές ντρέπομαι που είμαι μέρος αυτού του συστήματος, αν και από επιλογή μένω τελείως απ' έξω από ποινικά... λυπάμαι πραγματικά τον συνάδελφο που είναι στην δυσάρεστη θέση να τον υπερασπίζεται.
εν πάση περιπτώσει, τα στοιχεία του δημοσιοποιήθηκαν στο facebook - αν και ούτε με αυτό δεν ξέρω κατά πόσο συμφωνώ, γιατί αναφέρουν τη διεύθυνση όπου μένει με τη γυναίκα του, καθώς και τον αριθμό αυτοκινήτου του.

το πιο βασικό όμως δεν βρίσκω -- η σκυλίτσα είναι καλύτερα; αναρρώνει; κατέληξε; διάβασα κάπου, αν δεν κάνω λάθος, ότι την άρπαξε από αυλή, Θεέ μου, δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι...

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
υπάρχουν κατι συμπαντικά "Αστεια" ονειρο...
ο πολωνος που λέτε ειχε φάει 16μηνες με αναστολη για ξυλοδαρμο. Με την δεύτερη ομως καταδικαστική για την σκυλιτσα αιρεται η αναστολη και εκτιει κανονικότατα και τις δύο ποινες. Οποτε αυτή τη στιγμη ειναι ηδη μεσα για να εκτισει 2 χρόνια και 16 μηνες... Στη συζυγο του δεν πολυάρεσε το οτι ο αντρουλης της θα γνωρισει την φημισμένη φιλοξενια των φυλακισμένων και ωρυοταν "δεν ξερετε με ποιους μπλέξατε" οταν οδηγηθηκε ο κτηνοβάτης στο νέο του θερινο ανάκτορο!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Η σκυλιτσα αναρρώνει, από το βιασμο. Ειχε μια αιμορραγια λογω ερλιχειας αλλά από οσο διαβασα τώρα ειναι οκ!

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Η σκυλιτσα αναρρώνει, από το βιασμο. Ειχε μια αιμορραγια λογω ερλιχειας αλλά από οσο διαβασα τώρα ειναι οκ!
Έπρεπε η ερλιχια να είναι αφροδίσιο νόσημα μεταδιδόμενο στους ανθρώπους.