Ποση τροφη να του δώσω

john_john

New Member
22 Μαρτίου 2018
2
0
33
Καλησπερα σας. Εχω ενα χασκι 2 μηνωνκ το εχω 2 μερες. Ο εκτροφέας που το εστειλε μ ειπε να παρω την ροιαλ καν μαχι τζουνιορ. Μαζι με το σκυλι μ εστειλε κ λιγη τροφη οπου μ ενημερωσε να του δινω συνολικα 90 γραμμαρια την ημερα σε 3 γευματα ( 3×30 το καθε γευμα) κ οτι αυτη ειναι διατροφικη τροφη γιατι θα εκανε μεγαλο ταξιδι μεχρι να ερθει σε εμενα. Τωρα τελειωσε η τροφη κ θα ξεκινήσω την ροιαλ καν. Η ερωτηση μ ειναι ππση ποσοτητητα μα του δωσω? 90 γραμμαρια συνολικα η να παω συμφωνα με το πινακακι που εχει η σκυλοτροφη? Να σημειωθει οτι θελω να του ξεκινήσω την ακανα λαρτζ παπι αλλα επειδη ειναι πολυ μικρος ακομα κ η τροφη αυτη ( ακανα λαρτα παπι) εχει πολυ μεγαλη ποσοτητα πρωτεινης μ ειπε να μην την ξεκινησω ακομα μην τον πιασει καμια διάρροια η εμετός. Να σημειωθει ακομα οτι ο μικρος κανει σαν παλαβος για φαγητο κ την τρωει με πολυ ορεξη την τροφη του αλλα φοβαμαι οτι θελει παραπανω ποσοτητα.σημερα του ξεκινησα την ροιαλ καν 30 γραμμαρια κ αφου έφαγε εγλειφε 5 λεπτα το πιατο του σαν να μ ελεγε θελω κ αλλο. Σας ευχαριστω πολυ εκ τον προτέρων!

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Καλησπερα σας. Εχω ενα χασκι 2 μηνωνκ το εχω 2 μερες. Ο εκτροφέας που το εστειλε μ ειπε να παρω την ροιαλ καν μαχι τζουνιορ. Μαζι με το σκυλι μ εστειλε κ λιγη τροφη οπου μ ενημερωσε να του δινω συνολικα 90 γραμμαρια την ημερα σε 3 γευματα ( 3×30 το καθε γευμα) κ οτι αυτη ειναι διατροφικη τροφη γιατι θα εκανε μεγαλο ταξιδι μεχρι να ερθει σε εμενα. Τωρα τελειωσε η τροφη κ θα ξεκινήσω την ροιαλ καν. Η ερωτηση μ ειναι ππση ποσοτητητα μα του δωσω? 90 γραμμαρια συνολικα η να παω συμφωνα με το πινακακι που εχει η σκυλοτροφη? Να σημειωθει οτι θελω να του ξεκινήσω την ακανα λαρτζ παπι αλλα επειδη ειναι πολυ μικρος ακομα κ η τροφη αυτη ( ακανα λαρτα παπι) εχει πολυ μεγαλη ποσοτητα πρωτεινης μ ειπε να μην την ξεκινησω ακομα μην τον πιασει καμια διάρροια η εμετός. Να σημειωθει ακομα οτι ο μικρος κανει σαν παλαβος για φαγητο κ την τρωει με πολυ ορεξη την τροφη του αλλα φοβαμαι οτι θελει παραπανω ποσοτητα.σημερα του ξεκινησα την ροιαλ καν 30 γραμμαρια κ αφου έφαγε εγλειφε 5 λεπτα το πιατο του σαν να μ ελεγε θελω κ αλλο. Σας ευχαριστω πολυ εκ τον προτέρων!
Καλώς ήρθες. 90 γραμμάρια ημερησίως για 2 μηνών χάσκι είναι πολύ λίγα. Θα θέλει την τριπλάσια ποσότητα λογικά. Είσαι σίγουρος οτι δεν σου είπε ο εκτροφέας 90×3 αντί 30×3 ημερησίως; εγω θα ακολοθουσα το πινακακι για αρχή και αναλογως θα επραττα.
Η acana γενικα εχει υψηλή πρωτεΐνη. Λενε για κουτάβια μεγαλοσωμων φυλων οτι υψηλή πρωτεΐνη μπορεί να τους αυξήσει αποτομα το βάρος και να δημιουργήσει προβλήματα στην ανάπτυξη, δυσπλασιες κ.λπ. πέρα απο διαρροιες κ.λπ.

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
σωστα σ ειπε για την υψηλη πρωτεινη της ακανα.. εγω στο δικο μ σκυλο νεας γης δυο μηνων εδινα 150γρ την ημερα ενω η τροφη ελεγε παραπανω. Δεν παω πολυ με τα ταμπελακια πιο πολυ με το ματι πως ειναι ο σκυλος.. επισης οσα κ να βαλεις στα κουταβια θα τα φανε κ θα πεινανε παντα.. τωρα 90γρ την ημερα βεβαια μ φαινονται πολυ λιγα για χασκυ κ εμενα..

• Like
Reactions: Hammer

john_john

New Member
22 Μαρτίου 2018
2
0
33
Κ μια βοηθεια για το ποσα γραμμαρια θα πρεπει να του δινω συνολικα ημερήσιος!15217133110771228980798.jpg

manos-_

Well-Known Member
4 Φεβρουαρίου 2018
54
80
32
τα husky νομιζω γυρω στα 25 κιλα ειναι.. οποτε συμφωνα με το πινακακι 250γρ ημερησιως και βλεπεις πως παει το βαρος του