Πορτάκι σε κλουβί μεταφοράς

Dhmhtrhs

Well-Known Member
9 Μαϊου 2011
85
0
Χαλκιδικη
Καλησπέρα παιδια,δεν ειμαι σίγουρος αμα ανοιξα στο σωστο section το topic(εαν ειναι λαθος διορθώστε με)..
Εχω απο καιρό ενα κλουβι μεταφοράς,το οποίο το χρησιμοποιούσα για την γάτα μου..ειναι αρκετά μεγάλο.Σε λιγες μέρες λοιπόν που θα πάρω το pug μου θελω να το χρησιμοποιήσω και για την μεταφορά του κουταβιού αλλά και σαν crate.Το θέμα είναι οτι έχει χαλάσει το πορτάκι του.. έχετε καμιά λύση?
Σκέφτηκα να προσαρμόσω ενα προστατευτικο δυχτι πλαστικο σαν αυτο που βαζουμε στα μπαλκόνια,αλλα σίγουρα θα το φαει. Ίσως πλεξιγκλας?
Σας ευχαριστώ!
Παρτε και μια φωτο!

Attachments

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Σαν crate εννοείς για να κοιμάται το κουταβάκι, να μένει εκεί κάποιες ώρες και για να μάθει την τουαλέτα?
Μικρό είναι μωρέ! Πάρε καλύτερα ένα κανονικό crate ή πάρκο, να 'χει άνεση, να παίρνει και αέρα. Τώρα έρχεται και καλοκαίρι, θα σκάσει εκεί μέσα.
Εγώ τώρα ψάχνω πάρκο, ώστε να χωράει μέσα κρεβάτι, πάνες, παιχνίδια και να χει και χώρο για να παίζει.

Δεν ξέρω, ό,τι θες κάνε. Πώς να το φτιάξεις τώρα... δεν ξέρω! Η υποδοχή έχει χαλάσει ή η πόρτα? Πάρε μια σχάρα ψησίματος κι έναν κόφτη και προσάρμοσέ την σαν πόρτα :p:p Πάντως μου φαίνεται γερή δουλειά δεν θα γίνει, μήπως να πάρεις κανένα καινούριο καλύτερα? Σε φώτισα, το ξέρω...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αν θες απλά να το φτιάξεις ρώτησε τα πετ σοπ που έχουν την ίδια εταιρία μπας και έχουν ή μπορούν να σου βρουν κάποιο ανταλλακτικό.

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
κάπου είχε πάρει το μάτι μου ανταλλακτικά για box,τώρα αν πας σε πατέντα!αυτό που σου είπε η chloe είναι μια καλή λύση,αλλιώς πλέγμα αυτό τις οικοδομής πάλι θα το κόψεις και θα το διαμόρφωσης στα μετρα που θες,θα το τρίψεις θα το βάψις και μια χαρά..

αλλα από ότι είδα και τον πάτο, τον έχεις πίαση με tyre up οποτε είναι σπασμένο,ένα καινούριο τέτοιο δεν πιστεύω να έχει και ακριβά.

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
πουλαω κλουβι τσεκαρε το αν σε βολεψει σχεδων τσαμπα ειναι!!!

Dhmhtrhs

Well-Known Member
9 Μαϊου 2011
85
0
Χαλκιδικη
καλες οι ιδεες σας παιδια!
αλλα μαλλον θα αγορασω καινουριο..απλα το ειχα να καθεται και επειδη δεν ειμαι για πολλα εξοδα,ειπα να γλιτωσω κατι..
Giotis σε ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ψαχνω για κατι διαφορετικό =/

edit: Giotis με ενδιαφερει το παρκο που δινεις-τσεκαρε την αγγελια σου

Last edited: