Πορεία του dogforum Νο2 - η εποχή του Υδροχόου

Status
Κλειδωμένο θέμα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Είμαι πάρα πάνω από 3 χρονια σε αυτό το forum και έχω βαρεθεί να ακούω για κλίκες.
Πάντα δε οι moderator είχαν να επωμιστούν και έναν τέτοιον χαρακτηρισμό ..ότι ήταν κλίκα.
Οι moderator άλλαξαν και πάλι θεωρούνται ότι είναι κλίκα.
Προστέθηκαν και άλλοι και άλλοι ..αλλά πάντα μιλάμε για κλίκες.
Αν ψάξετε μέσα θα δείτε για συνεχόμενες "ανικανοποίητες" συζητήσεις και "θέλω" ή παράπονα κάνοντας το η πορεία του forum αν όχι γραφική τότε.. "Οδύσσεια".

Το forum συζήτησε για επιτροπή καλωσορίσματος, συζήτησε- δοκίμασε κρυφούς mod, δοκίμασε φανερούς mod, δοκίμασε mod χωρίς να αναγράφεται οτι είναι.
Πολλαπλασίασε τους mod και δέχτηκε απλόχερα σχεδόν σε όποιον ήθελε να έρθει στην "παρέα των βοηθών".
Τι άλλο να δοκιμάσει για να "πείσει" πως είναι απλά μια χαμαλοδουλειά?

Αν δίνεται περισσότερη σημασία στα post των mod χάνεται την ουσία.
Την πορεία αυτού του forum την χαράζεται όλοι σας.
Διαμάντια post υπάρχουν στο forum μας από μέλη που απλόχερα μας προσέφεραν αλλά δεν γράφουν πια.
Αυτά τα διαμάντια είναι τα στολίδια μας και όχι εμείς οι mod .., αλλά όλοι εσείς που έχετε όρεξη να γράφετε δημοσιεύσεις με επιχειρήματα όποιας άποψης και αν είναι είτε διαφωνούμε μεταξύ μας είτε όχι και ίσως και εμείς ως απλά μέλη.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Πηγη, θα πω ένα τελευταιο (θα είναι τελευταιο, το υποσχομαι), για να μην προκαλεσω κι άλλο την οργη της διαχειρισης. Είναι και τα νερα κρυα.

Γιατί να προκαλέσεις οργή σε κάποιον? Γράφεις ευγενέστατα και εντός θέματος. Δε βλέπω γιατί να σε απασχολεί τι συναισθήματα προκαλούν τα γραφόμενα σου σε άλλους. Μη μπερδεύεις τη διαφωνία με την οργή.

Το φορουμ είναι μια κοινοτητα, συναθροιση όπως παλια ειχε πει πολύ ωραια ο Ντενις (καμια σχεση με νοσταλγια, είναι απλη αναφορα), οπου υπαρχει κοινο ενδιαφερον ή/και σκοπος. Δεν είναι απλά μια μεγαλη ωραια παρεα.

Ενδιαφέρον, ναι. Ο σκύλος. Σκοπός, σαφέστατα και όχι! Και αν υπάρχει απο κάποιους, σίγουρα δεν είναι κοινός! Εγω μπορεί να μπαίνω γιανα μάθω πως να κατουράει ο σκύλος μου στην πάνα, αλλος για να πουλήσει κουτάβι, άλλος για να προωθήσει αδέσποτα κοκ. Ας μην τσουβαλιάζουμε.

Σε ολες τις κοινοτητες, ανεξαρτητου μορφης και λογου υπαρξης ή σκοπου, από κτισεως κοσμου, υπαρχει διοικηση και υπευθυνοι, με μικρα ή μεγαλα αξιωματα/θεσεις, και η ολη λειτουργια καθοριζεται από αυτους.

Η λειτουργία δεν έχει σχέση με την πορεία, κατα τη γνώμη μου.

Πραγματικα εκπλησσομαι όταν λες και επιμενεις ότι την πορεια την χαρασσουν τα μελη. Τα μελη συμμετασχουν και ακολουθουν.

Ακολουθουν?!!? Και πάλι θα διαφωνήσω κάθετα! Εγώ ποτέ δεν ακολούθησα τίποτα και κανέναν εδω μέσα, ούτε ως μέλος, ούτε ως μόντ. Είχα την εντύπωση οτι κι εσύ εκφραζόσουν ελεύθερα.

Αν προκειται για απειρια σε θεματα διοικησης, δικαιολογια, δημοκρατικη ιδεολογια ή κατι άλλο, δεν μπορω εγω να το ξερω. Αλλά υποθετω ότι αυτό δεν είναι δικο μου προβλημα, ουτε και δικαιοδοσία.

Ποιο να είναι απειρία, ιδεολογία κτλ? Το οτι δεν υπάρχει γραμμή στο φόρουμ? Τίποτε απ'ολα αυτά! Γραμμή δεν υπάρχει γιατι οπως είπα και παραπάνω, οι κανονισμοί επιτρέπουν τεράστια γκάμα εκφρασης απόψεων! Θέλει πολλή προσπάθεια για να μπανιαριστείς. Μένοντας στοιχειωδώς εντός θέματος και χρησιμοποιώντας στοιχειωδώς ευπρεπεις εκφράσεις,μπορείς να πεις οτιδήποτε εδω μέσα. Ποιος και κυρίως ΠΩΣ θα καθορίσει τη γραμμή?

Καλη σου μερα και καλη συνεχεια.
Καλησπέρα! :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
η μόνη γραμμή που υπάρχει για εμάς τους μόντς είναι
όταν κάποιος στο μέλλον αναζητεί μιά πληροφορία να μπορεί να την βρεί χωρίς να χρειάζεται να διαβάσει 40 σελίδες θέμα όπου οι μισές είναι "άντε ρε άσχετε" "ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε?" "είχα κι εγώ κάτι παπαγαλάκια κάποτε"(ενώ πουθενά δεν αναφέρονται παπαγαλάκια.....)

α
και να μην είναι το φόρουμ ακατάλληλο για ανήλικους :lol:

Status
Κλειδωμένο θέμα