Πολύ καλησπέρα σας!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Καλως ηρθατε και να χαιρεστε τα ομορφα σκυλια σας.
Με τετοια ιστορικα φολας ειναι δικοπο μαχαιρι ο κηπος.
Δοκιμαστε βραδακι να αφησετε την πορτα του σπιτιου ανοιχτη να δουμε αν θα μπουν.
Εχουμε και εμεις 2 σκυλακια και ολη μερα ειναι στο κτημα , βεβαια δεν υπαρχει κανενας κινδυνος φολας κλπ.
Παρολα αυτα , οταν αρχισει να πεφτει ο ηλιος , αναζητουν την συντροφια μας και ερχονατι μονα τους μεσα.
Δωστε τους την επιλογη να μπορουν να μπουν μεσα και να ειναι μαζι σας.
Νομιζω θα σας αρεσει και εσας να αραξετε μετα απο μια κουραστικη μερα παρεα με τα σκυλια σας μεσα στο σπιτι στα ζεστα, θα χαλαρωνετε απιστευτα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Ο καθένας φυσικά έχει την άποψη του κ κάνει το καλύτερο για τα φιλαράκια του. Τα ζώα που ζουν σε κήπους δε χρείαζεται στους ανθρώπους τους να βάζουμε μια ταμπέλα του στυλ "δεν τα πολυδίνουν σημασία" κτλ παρόμοια. Υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν μέσα στο σπίτι κ δεν ασχολούνται καθόλου. Υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν σε κήπο κ όλη μέρα είναι μαζί τους. Προς Θεού τα κορίτσια μας δε θα είναι δεμένα σ'ένα σπιτάκι όλη μέρα. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η μπροστά πόρτα είναι πάντα ανοιχτή. Είναι ελεύθερες να χαρούν κ εμάς κ το χώρο τους. Το βράδυ θα κοιμούνται στο σπιτάκι τους τα οποία βρίσκονται στον τοίχο του κρεβατιού μου έξω στην αυλή κ κάτω από το παράθυρό μου, λίγο ανοιχτό να μείνει ένα σάλτο κ ήρθαν πάνω μου!!! Ο κάθε ένας έχει τη γνώμη του κ είναι σεβαστή. Το ερώτημα όμως είναι τι θέλει κ ο σκύλος (που στην περίπτωση μας προτιμούν τον κήπο τρελά πανηγυρικά). Από κει κ πέρα ο καθένας πρέπει να συμπεριφέρεται σωστά απέναντι στις ψυχούλες που έχει κ να μην το βλέπει εγωιστικά. Διότι υπάρχουν πολλοί που τα έχουν σε διαμερίσματα ή σε μπαλκόνια γιατί πιστεύουν ότι είναι το καλύτερο γι'αυτά κ τα ζωντανά σκάνε μέχρι να βγουν βόλτα. Αυτοί για μένα είναι οι χειρότεροι. Όταν θα φύγω για ψώνια ή στη δουλειά δε θέλω ο σκύλος να τρελαθεί από βαρεμάρα ή στενοχώρια σ'ένα διαμέρισμα πιο μικρό κ από το μπόι του, θέλω να αισθάνεται άνετα κ ελεύθερα. Κ φυσικά θα έρθει η ώρα να τον βάλω κ μέσα στο σπίτι να καθήσουμε μαζί αλλά όχι συνέχεια. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να περιορίσω τα δικά του ένστικτα κ θέλω, για να το παίξω εγώ "φιλόζωη" κ ότι τον καταλαβαίνω. Πάνω απ'όλα τα κορίτσια μας.
Καλό σας βράδυ!
Συμφωνώ και μου αρέσει πως τα λες. Υπάρχουν όντως άνθρωποι που τα έχουν μέσα και δεν τα πάνε μία βόλτα και τα σκυλιά σκάνε. Επίσης υπάρχουν και αυτοί που τα έχουν σε βεράντα αυτό για μένα είναι έγκλημα.
Απλά ο παράγοντας κίνδυνος στιν κήπο αυξάνεται και ανδεν το κάνεις ήδη που νομίζω ότι το κάνεις από αυτά που διάβασα , όταν φεύγεις πρέπει να είναι κάπου έστω και κλεισμένα ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση για φόλες και τέτοια ωραία. Επίσης αφού βραδιάσει και μετά υπάρχει πάντοτε και ο κίνδυνος για καλαζάρ εφόσον κοιμούνται έξω. Πολλές προφυλάξεις και μήπως να σκεφτόσουν και το εμβόλιο για καλαζάρ;
Να τα χαίρεσαι τα σκυλάκια σου.:)

28 Ιανουαρίου 2012
27
0
Κ πάλι καλησπέρα σας! Πρώτον τα σκυλιά ακόμη μένουν μέσα στο σπίτι. Δεύτερον φυσικά κ θα κάνουν το εμβόλιο για καλαζάρ μετά τον 6ο μήνα όπως επιβάλλεται κ όχι νωρίτερα κ τρίτον τα σκυλιά θα μείνουν στο άλλο εξοχικό όπου γύρω από το σπίτι μένουν μόνο συγγενείς. Η μόνη περίπτωση να τα βλάψει κάποιος είναι να μπει για να μας κλέψει. Αλλιώς δε μπορεί να τα ακουμπήσει εκεί που θα είναι.