Πολύ δάγκωμα

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Παιδια για τα παιχνιδια που λεγατε πιο πανω ενα κουταβακι μπορει να παιξει με πολλα πραγματα που δεν κοστιζουν πολυ!Τα στικακια τα δοκιμασα κ εγω αποτελεσμα τα πρωτα 8 λεπτα ολα οκ μετα τιποτα!!Εγω αγορασα μια μικρη μπαλα με 0.90 λεπτα (κ η δικια μου μαλτεζ ειναι) κ σημερα παιξαμε μου την εφερνε πισω την πετουσα ετρεχε εκεινη παλι κτλ.Επισης της εχω δωσει ενα λουτρινο σκυλακι που ειχα απο οταν ημουν μικρη τον Τζακ χνουδωτο που το δαγκωνει συνεχεια,κοιμαται κ μαζι του,ενα αλλο μπαλακι με σκοινι που το δεσαμε στην καρεκλα του γραφειου γυρναμε την καρεκλα γυρναει το μπαλακι τρεχει κ εκεινη απο πισω.Γενικα μπορεις να φτιαξεις πολλα.Αυτο με το δαγκωμα δηλαδη το θεωρειτε σωστο οταν δαγκωνει την δαγκωνετε?

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
το δαγκωμα στα χερια ποδια πρεπει να κοπει .ειναι μεν παιχνιδι για το σκυλο αλλα παιχνιδι κυνηγου και θηραματος (οπου το θηραμα ειμαστε εμεις) υπαρχουν τεχνικες να κοπει αλλα μονο ενας εκπαιδευτης μπορει να σας μαθει τον σωστο τροπο.τα κυριαρχικα σκυλια το εχουν πιο εντονο το προβλημα .οσο ειναι μικρο θελει σωστη αντιμετωπιση .και παντα επιβραβευση οταν κανει το σωστο.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αυτο με το δαγκωμα δηλαδη το θεωρειτε σωστο οταν δαγκωνει την δαγκωνετε?
Την δευτέρα είχα μιλήσει με εκπαιδευτή για τη μικρή, αυτός με καθοδήγησε έτσι. Φυσικά δεν μιλάμε να το κάνεις το κουτάβι να πλαντάξει αλλα να το "πιεσεις" στο σβέρκο όπως θα εκανε η μάνα του, αν ήταν ακόμα κοντά της.
Στη δική μου τα παιχνίδια την απασχολούν για κάποιο χρόνο και μετά στοχεύει σε χέρια. Αν δε... της απομακρύνεις το χέρι, είναι ικανή να αγριέψει κιόλας. Αυτά τα βλέπαμε με τον εκπαιδευτή και γι'αυτό μου έδωσε αυτή τη λύση.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
ε καλα , δεν θα χρυσοπληρώσω και εκπαιδευτή για το δάγκωμα στο μαλτεζ ...
είπαμε..

aggeliki19

Active Member
1 Μαϊου 2012
29
0
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω... Μετά από μια βδομάδα που τον έχω στο σπίτι το μόνο που κάνει είναι να με δαγκώνει.. Το θέμα είναι όμως ότι όταν δεν βρίσκει εμένα να δαγκώσει, δαγκώνει τα πόδια του... να τον αφήσω ή να τον μαλώνω;;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97