Πολυ επιθετικος στα αρσενικα...

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Ξέρεις αν υπάρχουν τέτοιοι στίβοι εντός Αττικής? Που πας και νοικιάζεις το χώρο για κάποια ώρα π. Χ.?
Καπου εχει πάρει το ματι μου και προς αχαρνές ενα χωρο, νομίζω οτι σου πεφτει κοντά.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Υπάρχουν πια 5-6 - μπορεί και παραπάνω - agility clubs στην Αττική. Πληρώνεις μία συνδρομή της τάξης των 50ευρώ το μήνα και ανάλογα το κλαμπ και τον εκπαιδευτή πας 2 ή 3 φορές τη βδομάδα νομίζω. Δεν ξαμολάς το σκύλο έτσι μέσα να κάνει ότι γουστάρει: Κάνεις προπόνηση agility με συγκεριμένο τρόπο που θα σου μάθει ο εκπαιδευτής-προπονητής. Ε και μετά αν σου αρέσει και τό χει κι ο σκύλος μπορείς να κατέβεις και σε αγώνες κλπ.
Η @mareco μπορεί να σε κατατοπίσει που έχει φάει τα νιάτα της εκεί :LOL:.

ΕDIT: Ναι στις Αχαρναί υπάρχει το Mr. Dog & Jo Place

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Το θέμα είναι ότι το σβέρκωμα από ένα πιτάκι καθώς και ο τρόπος που θα κινηθεί πάνω "στη μάχη" έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι μοιραίο για τον αντίπαλο από ότι το σβέρκωμα από τον Σάντσο της @betty coltrane (σιγά το σκύλαρο! :D) ή το σβέρκωμα από ένα κηνυγοσκυλοειδές. Αυτό πρέπει να το έχουμε πάντα υπόψη.
Παρακαλω;;;
Sancho.jpg
:ROFLMAO::ROFLMAO:

Η αληθεια ειναι οτι δεν σβερκωνει, ουτε παει να δαγκωσει, γρυλιζει στο αυτι και προσπαθει να τουμπαρει τον αλλο.

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Καλα τα παιχνιδια στο γρασιδι και τα agility αλλα θα προτιμουσα να κρατησω τα λεφτα για βενζινες και βουνο. Παρε μαζι σου οσο νερο μπορεις να κουβαλησεις ανετα, μπολακι για τον σκυλο και φορτισμενο κινητο. Δωσε νερο συχνα και σε μικρες δοσεις, οχι λαχανιασμενος να πλακωνεται και να κατεβαζει μεγαλες ποσοτητες. Παντα υπαρχει ενα καινουριο μονοπατι για να εξερευνησεις και απολυτη ΗΡΕΜΙΑ

• Like
Reactions: Elios

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Ειναι καλη ιδεα, και για τσιμπημα φιδιου. Αυτα με λιγη προσοχη μπορεις να τα αποφυγεις σε μεγαλο ποσοστο νομιζω, αλλα καλο ειναι να εχεις ενα plan B. Ο μεγαλυτερος φοβος μου ομως και ειδικα με γουρουνομυτικες:ROFLMAO: φυλες ειναι τα γ@μημενα τα αγανα.

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
καλησπερ σε ολους...σκεφτομουν το agility καιρο αλλα αυριο θα το κανω πραξη ! @vrmode ευχαριστω πολυ για το aglility club που προτεινες... κανονισα μετα απο τηλεφωνο που ειχα με ενα κυριο να παω αυριο κιολας εκει στο μενιδι...

υγ ξερετε κανενα αλλο ισως εδω περιστερι και γυρω περιοχες?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν