Πολλή τρίχα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.132
4.821
Και μία "πρακτική" ερώτηση.... εσείς που βουρτσίζετε το τρίχωμα των σκυλιών σας καθημερινά, πώς τα κάνετε και κάθονται να τους το κάνετε αυτό?? Διότι το δικό μου βουτάει τη βούρτσα και τη μασάει και τη θεωρεί το καλύτερο μασητικό παιχνίδι του και τρέχει αφηνιασμένο γύρω γύρω κι εγώ το κυνηγάω και από κει που πάω εγώ... φεύγει αυτό... και ξανά γύρω γύρω.... Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα για να κάνουμε οτιδήποτε δεν συμφωνεί!:rolleyes:
Με υπομονη, επιμονη ΚΑΙ υπομονη,επιμονη ΚΑΙ υπομονη, επιμονη... αααα και λιχουδιες. Ο πρωτος μηνας εκμαθησης της βουρτσας. Επισης ΠΟΤΕ χτενισμα εαν πριν δεν εχει κρεμασει τη γλωσσα απο εκτονωση.
Εχεις παρα πολλες ερωτησεις ... τις οποιες ενας εκπαιδευτης θα σου μαθει να τις απαντας μονη σου. Δεν εκπαιδευει το σκυλο, εμας εκπαιδευει.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.132
4.821
Δεν ξέρεις τι χάνεις, αν δεν τη φοβηθούν να κρυφτούν χάνεις ένα από τα καλύτερα παιχνίδια απασχόλησης γάτας :ROFLMAO:

(Τι σκούπα στικ έχεις που να ρουφάει την τρίχα; Ψάχνω να πάρω)
3 στα 8 θα εξαφανιστουν ... τα υπολοιπα? Φανταζομαι θα γελαω με το 500αρικο που θα χω δωσει οταν διαλυθει επειδη θα βολταρουν πανω της ε? τι οχι? Δε με λυπασαι εχω κλαψει τοσα πραγματα στο σπιτι απο τα γατοσκυλα :rolleyes: Και αντε και γινει το 8ο θαυμα του κοσμου και εξαφανιστουν ολα ... η Ηρα που θα της την πεσει παρολο που με καθε βημα θα τρωει και μια τουμπα? Δε θελω να συνεχισω τη σκεψη μου...

Black & decker 36v ... θετικο το οτι ειναι πολυ δυνατη/ απορροφητικη, αρνητικο οτι ειναι βαρια σε σχεση με αλλες. Βεβαια η πρωτη μας αφησε το μοτερ στο διμηνο, εννοειται μου την αντικατεστησαν.. τωρα ελπιζω... :cool:

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.038
828
Πώς λειτουργεί ο εκπαιδευτής κατ'οίκον?
Πώς θα του μάθει να κάνει τουαλέτα σε πάνα κι όχι στο παρκέ?
Πώς θα του μάθει να κάθεται να τον βουρτσίσω ή να του καθαρίσω πόδια όταν πατάει τα κακά του...??
Μου φαίνεται λίγο απίθανο...
Όλα απίθανα σου φαίνονται βλέπω δεν ξέρω γιατί. Σιγουρα θα σε ξεψαρωσει γιατί δεν είναι αντιδράσεις αυτές αυτά είναι καταστροφολογιες.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.439
10.665
Athens
Σκουπα ρομποτ δεν εχω και εγω γιατι με 8 γατες μαλλον θα τη "σκοτωσουν" απο το ξυλο που θα τρωει. (@mareco μην πεις λεξη! )
Τέσσερεις γάτες εδώ μέσα. Στην αρχή παρακολουθούσαν το ρομπότ λες και έβλεπαν τηλεόραση. Τώρα κλάιν, περνάει από δίπλα τους και δεν τρέχει τίποτα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.439
10.665
Athens
(Τι σκούπα στικ έχεις που να ρουφάει την τρίχα; Ψάχνω να πάρω)
Τι την θες? Αφού έχεις ρομπότ.
Είχα μία της black & decker για pet-ότριχα. Μόλις πήρα το ρομπότ την σούταρα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.439
10.665
Athens
Γενικά ίσως συμφωνω και εγώ να φέρεις εκπαιδευτή.
Παιδιά αν είναι να φέρνουμε εκπαιδευτή για τέτοια θέματα εγώ θα πρέπει να κουβαλήσω εδώ ολόκληρο τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εκπαιδευτών για τον τσοπάνη. :ROFLMAO:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.775
7.312
Τι την θες? Αφού έχεις ρομπότ.
Είχα μία της black & decker για pet-ότριχα. Μόλις πήρα το ρομπότ την σούταρα.
Στενά σημεία, περίεργες γωνίες κ τέτοια, που έχω πολλά, δεν πιάνει. Παλιά ήμουν σούπερ με συνδυασμό ρομπότ κ πού κ πού στικ, αλλά της στικ (bosch, πολύ καλή εισροφηση αλλά) της σπαγανε από την πρώτη μέρα ένα ένα όλα της τα πλαστικά ενωματα μέχρι που έσπασε κ η ασφάλεια του κάδου κ εκνευρίστηκα. Αλλά θέλω μία, ήταν ιδανική φάση.

Άσε που αν πέσει κάτι σε ένα σημείο μέχρι μα ρθειειει το ρομπότ, να κάνει τις σβούρες του, τα s του, τα όλα του, νυχτωσαμε. Θες κάτι κ για τα άμεσα. Σκούπα κανονική κανονική με καλώδιο είναι μανούρα, τότε που είχα στικ την είχα καταργήσει τελείως.

Υ.γ. επίσης οι στικ κ οι κανονικές κάνουν κ για καναπέδες κτλ. Εκεί που αν έχεις μαξιλάρια στον καναπέ τα σηκώνεις κ βρίσκεις μαζεμένο στη γωνία το μισό μανίκι από ένα μικρό πουλοβερακι; Εκεί. Κ γενικά στα ψηλά, ιδανική θα ήταν μια στικ που να βγαίνει κ να γίνεται σκουπάκι χειρός. Το ρομπότ μόνο πάτωμα είναι.

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.262
Μέλη
20.041
Νεότερο μέλος
Tarotzouro