Πολλή σνομπαρία έπεσε...

Status
Κλειδωμένο θέμα

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
και από μέλη και από mods.
Είναι η ιδέα μου ή μερικά άτομα σνομπάρουν με την μία κάποια άλλα για οποιοδήπωτε λόγο;
Είναι η ιδέα μου ή κάποιοι θεωρούν δεδομένες και στοιχειώδεις για όλους, τις πλούσιες γνώσεις τους;

(καλύτερα να μην απαντάς καν, παρά να κράζεις)

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Τυπικό ελληνικό attitude αν θες τη γνώμη μου,γνώμη που δημιούργησα μετά απο αρκετά χρόνια εμπειρίας σε ξένα forums.
Οι ξένοι σε μεγάλο βαθμό είναι πιο φιλικοί στις συζητήσεις τους,πιο θετικοί - και η αντιμετώπιση βρίσκεται σε τελείως διαφορετικά πλαίσια!
Οι Έλληνες απ΄την άλλη είμαστε αγενείς,σχετικά σνομπ όπως λες αλλά και σαν να κρατάμε την γνώση όλου του κόσμου εμείς και η δική μας η άποψη είναι η σωστότερη από των υπολοίπων!Η έπαρση επίσης σε αυτούς που έχουν παραπάνω γνώσεις είναι κ αυτή χαρακτηριστική.
Επίσης νομίζω αυτοί που μοιράζονται τις γνώσεις τους στο μεγαλύτερο ποσοστό το κάνουν από ματαιοδοξία παρά για να βοηθήσουν κάποιον πραγματικά που το έχει ανάγκη!
Ένα άλλο κακό γνώρισμα που έχουμε είναι να κοροιδεύουμε(αν δεν το εξωτερικεύουμε σίγουρα το νιώθουμε),αυτόν που έχει άγνοια η κάνει σημαντικά λάθη στις επιλογές του!
Αυτά δεν αφορούν αποκλειστικά το dogforum που αναφέρω,είναι η διαφορά στο επίπεδο συζήτησης μεταξύ ημών και των ξένων κατά την προσωπική μου εμπειρία!

Υ.Γ.Μην απαντήσει κανείς "δεν είμαστε όλοι έτσι " ε ..

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
ειναι ιδεα σου.πρεπει να καταλαβεις οτι η γραπτη επικοινωνια ειναι πολυ δυσκολη.καποιος θελει να πει κατι,εσυ καταλαβαινεις κατι αλλο.πολυ ευκολα συμβαινει να παρεξηγηθεις με καποιον κ στην πορεια να γινεται πολυ καλοι φιλοι.επισης,συμβαινει πολλες φορες,καποια μελη να μην θελουν να ενημερωθουν.κολλανε στην λαθος αποψη,που εχουν καθε δικαιωμα να εχουν,αλλα δε μπορεις κ να επιμενεις κ οταν δεις οτι ζοριζει το πραμα ,να το πηγαινεις κ απο δω κ απο κει.....

για να μην το τραβηξουμε πολυ το θεμα,για αλλη μια φορα....ειναι απλα ιδεα σου.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Κ γω συμφωνώ με τον Λαυρέντη.
Κ επειδή το ξέρω αυτό κ από μένα, προσπαθώ όταν γράφω να "φιλτράρω" τα λεγόμενά μου γτ στν γραπτό λόγο, από λίγο δηκτικά μπορεί να γίνουν ειρωνικά.
Εκτός από περιπτώσεις που όντως ανάβουν τα αίματα κ ο άλλος έχει όντως πρόθεση να προσβάλλει - αυτό φαίνεται από μακριά! Κ δν τν λες σνομπ εκεί τον άλλο... Μάλλον έξαλλο ;) - πιστεύω ότι είναι η ιδέα σου.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Νομίζουμε πως έχει "παρεξηγηθεί" η ενότητα "Κανονισμοί, σχόλια και προτάσεις" με ενότητα "γκρίνιας" και σχολιασμού μιας "μερίδας" ή 1-2 μελών από μια άλλη "μερίδα" ή άλλα 1-2 μέλη.

Με αφορμή αυτό το μήνυμα και όχι αιτία, να θυμίσουμε την θεματολογία της ενότητας, έτσι όπως περιγράφεται:

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τους κανονισμούς που διέπουν το φόρουμ και να μας πείτε την γνώμη σας , να μας κάνετε προτάσεις για την ιστοσελίδα και το φόρουμ μας και ερωτήσεις σχετικα με τη λειτουργία του.
Κάθε θέμα λοιπόν που θα αφορά συμπεριφορά κάποιου μέλους ή κάποιον μελών ΔΕΝ θα αναφέρεται πλέον δημόσια!

Αν χρήζει αναφοράς, αυτό θα γίνεται με π.μ. (προσωπικά μηνύματα) ή e-mail στους administrators και moderators ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.

Κάθε δημοσίευση με θέμα συμπεριφορές και ερμηνείες ή κρίσεις για αυτές θα αφαιρείτε.

Η ενότητα θα είναι ανοιχτή για ερωτήσεις, σχόλια και προτάσεις σχετικά με την λειτουργία, την εμφάνιση, τους κανονισμούς και το περιεχόμενο του φόρουμ.

Ευχαριστούμε!

Status
Κλειδωμένο θέμα