Πολλές οι αφορμές…

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Με αφορμη το γνωστο προσφατο θεμα:

Εκτροφεας, ΒΥΒ -ΠετΣοπ και ο ασχετος ενδιαφερομενος

και ειδικα την τελευταια δημοσιευση της Αντριάννας:

#188 συμπερασμα=Παιδια χαος!! Μαυρη μαυριλα!!

το προσφατο θεμα της Kira:

Ανυπόστατοι εκπαιδευτές...

το νέο θεμα του φιλου μου του Θοδωρη:

Θελει προσπαθεια...

τις άπειρες δημοσιεύσεις του τυπου:

#21 συμπερασμα=εκπαιδευτης

και ειδικά το τμημα σχετικα παλιάς δημοσιευσης του admin από άλλο θεμα:

Ένας άλλος λόγος είναι πως την γνώμη σας την θέλουμε για τα σοβαρά ζητήματα, όπως ανοικτή ή όχι συζήτηση για εκτροφείς , σκύλους , κτηνίατρους, εκπαιδευτές , κ.λ.π.
(το παραπανω είναι τμημα του http://www.dogforum.gr/v2/showpost.php?p=155307&postcount=12

άσχετο με το παρό θεμα)

Θεωρουμε πλεον δεδομένο ότι ο σωστος τροπος αποκτησης σκυλου είναι ο εκτροφεας, ότι η εκπαιδευση είναι απαραιτητη και ο σωστος τροπος εκπαιδευσης είναι ο επαγγελματιας εκπαιδευτης.

Από τα παραπανω θεματα που παρεθεσα αλλά και πάμπολλες δημοσιευσεις κατά καιρους, φανηκε η αδυναμια του μεσου ιδιοκτητη και μελους, όπως ειμαι εγω, να βρει εκτροφεα και εκπαιδευτη εμπιστοσυνης.
Το ιδιο θα μπορουσα να πω και για τον κτηνιατρο.

Δηλαδη σε όλα τα βασικα θεματα που αφορουν στον σκυλο επικρατει το χάος.
Λεμε συνεχεια στον ενδιαφερομενο να κανει την ερευνα του, να εχει ανοιχτο μυαλο, να κανεις γνωριμες, να αποκτησει γνωσεις, να αφιερωσει χρονο.
Η πραξη δειχνει ότι τελικα ελαχιστοι μπορουν ενω ο μεσος εγω όχι.

Η προταση μου είναι να αναφερονται ανοιχτα τα ονοματα των ανωτέρω επαγγελματιων και να γινεται κριτικη των υπηρεσιων τους.
Αλλά οχι σε σκορπιες δημοσιευσεις σε ένα θεμα, οι οποιες θα ξεχαστουν συντομα ή θα είναι πολύ δυσκολη η ανευρεση τους.

Πιστευω χρειαζεται καποιος μηχανισμος για να είναι ευκολη η ανευρεση και ο εντοπισμος. Το πώς είναι θεμα προς συζητηση.

Καταλαβαινω πολύ καλα τον κινδυνο να θεωρηθει η αναφορα ως διαφημιση ή δυσφημιση και την πιθανοτητα υπαρξης ιδιοτέλειας και μεροληψίας.

Αλλά!! Ετσι κι αλλιως το ΠΜ θα το παρω. Και κανενας δεν μου διασφαλιζει ότι ο προτεινομενος επαγγελματιας είναι σωστος, εφοσον δεν υπαρχει δημοσια κριτικη.
Κανενας δεν μου εγγυαται ότι ο αποστολεας του ΠΜ δεν εχει ίδιο συμφερον ή ότι εχει κρινει σωστα.

Με την δημοσια αναφορα αυτό περιριζεται, εφόσον παντα υπαρχει η δυνατοτητα αντιλογου και το μελος θα διστασει να προτεινει δημοσια καποιον ανάξιο.
Ο ηθικος και σωστος επαγγελματιας δεν φοβαται να κριθει δημοσια.

Αυτές τις σκεψεις μου, που πιστευω δεν ειμαι ο μονος που τις εχει κανει κατά καιρους, και τις δικες σας σκεψεις και ιδεες, θα ηθελα να συζητησουμε.

Ευχομαι και παλι καλη χρονιά σε ολους
Άρης

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Μασημένη τροφή προτείνεις.;)
Δεν είναι λύση κατα τη γνωμη μου.

Επίσης διαφωνώ μερικώς και σ'αυτό:
ο σωστος τροπος εκπαιδευσης είναι ο επαγγελματιας εκπαιδευτης.
Δε χρειάζονται όλα τα σκυλιά επαγγελματία εκπαιδευτή. Ορεξη απο μεριάς του ιδιοκτήτη χρειάζονται και διάθεση να μάθει.

Επισης θα αναδιατύπωνα το ο σωστος τροπος αποκτησης σκυλου είναι ο εκτροφεας, σε "ενας απο τους σωστούς τρόπους απόκτησης σκύλου είναι....":)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ε, τοτε πες μας την γνωμη σου Πηγη! :) Γι αυτό ανοιξα το θεμα.

Η ενημερωση και η σωστη καθοδήγηση δεν είναι πιστευω μασημενη τροφη.
Τοσον καιρο μιλαμε με γενικότητες, άλλοτε ασκοπες και άλλοτε λιγο χρησιμες και πρακτικες.

Φυσικα εννοουσα τον σωστο τροπο αποκτησης σκυλου συγκεκριμενης φυλης, μορφολογιας, ιδιοσυγκρασιας. Όχι γενικα για αποκτηση σκυλου.

Έγραψα «θεωρουμε», γιατι αυτό εκφραζει την γενικη «γραμμη» του φορουμ.

Οσον αφορα στην εκπαιδευση, η γνωμη μου εχει διατυπωθει πολλες φορες και είναι αρκετα αντιθετη με την γνωμη της πλειοψηφιας.

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
εγω παντως συμφωνω με τον harryf3...
Aν ξεραμε τις εμπειριες των αλλων με συγκεκριμενους επαγγελματιες,θα ξεκινουσαμε απο καποια βαση και οχι απο το μηδεν οπως γινεται τωρα με καποιον νεο στον χωρο.
Φσικα το να εχω εγω καλη η κακη γνωμη για καποιον δεν υποχρεωνει και τους αλλους να απευθυνθουν η να αποφυγουν τον συγκεκριμενο ανθρωπο, ειναι ομως μια βοηθεια.
Παντως αναμεσα απο εκτροφεα,κτηνιατρο και εκπαιδευτη πστευω οτι ο τριτος ειναι ο πιο δυσκολος να βρεθει και ειδικα για οποιον μενει στην επαρχια τα πραγματα ειναι ακομη δυσκολοτερα.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ε, τοτε πες μας την γνωμη σου Πηγη! :) Γι αυτό ανοιξα το θεμα.
Είμαι σαν το ΚΚΕ. Διαφωνώ αλλά δεν έχω αντιπρόταση.

Δε νομίζω πάντως οτι θα βοηθήσει το να είναι πιο προσβάσιμη η πληροφορία για συγκεκριμένους επαγγελματίες. Θα πηγαίνουν όλοι εκεί μετα και θα έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό.

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
Συμφωνω και εγω με την προταση του harryf3. Ετσι πρεπει να γινει για να βοηθηθουμε ολοι εμεις που δεν εχουμε ολα τα παραπανω. Αλλωστε, αυτο που προτεινετε σε αλλο forum υπαρχει ηδη και πιστεψτε με εχω χρησιμοποιησει ηδη της πληροφοριες γιατι αν θυμαστε ημουν προς αναζητηση εκτροφεα shih-tzu ακρη δεν βρηκα, αλλα διαβασα και απεριψα καποιους που φερονται ως εκτροφεις.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν ξέρω...πατάμε σε λίγο επικινδυνο θέμα εδω...΄
Και το αν θα αποβει καταστροφικό εξαρτάται από το πως θα το χειριστούμε εμείς.
Συμφωνώ ότι σην επαρχία οι επιλογές κτηνιατρου , εκπαιδευτή είναι λίγες έως καθόλου..και σίγουρα θα ήταν χρήσιμο κάποιοι που ρωτάνε κατα καιρούς για τέτοια θέματα να παίρνουν και απαντήσεις πιό συγκεκριμένες γιατί πολλές φορές τίθεται και θέμα άμεσης υγειας του σκύλου κλπ.
Συμφωνώ να λέμε με ονόματα υποτιθέμενους εκτροφείς...η puppy mills..που εμφανίζονται ως εκτροφεις στο internet...η όπως στη περίπτωση της κυρίας με τα Γαλλικά Μπουλντόγκ...ώστε να προστατεύουμε άλλους...αλλά πάντα να μπορούμε να τεκμηριώσουμε αυτά που γράφουμε.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Στο φόρουμ ήδη επιτρέπονται τα παρακάτω:

- Αναφορά σε ελληνικά εκτροφεία.

- Αναφοράς σε εκτροφεία εξωτερικού.

- Δημοσίευσης απόψεων για την ποιότητα ή μή των σκύλων - υπηρεσιών - συμπεριφοράς - ηθικής επαγγελματιών του χώρου, εκτροφέων, εκπαιδευτών, groomer, κλπ.

- Δημόσιας σύστασης επαγγελματία σε κάποιον που ενδιαφέρεται για οτιδήποτε.

- Απευθείας διαφήμισης γέννας εκτροφείου.

- Απευθείας καταχώρησης αγγελίας πώλησης ενήλικου σκύλου από εκτροφείο.
Να υπάρξει subforum "Προτεινόμενοι Επαγγελματίες" δεν είναι στα σχέδια μας και ποτέ δεν ήταν.

Το φόρουμ δεν είχε και δεν έχει την φιλοδοξία να γίνει ένας "Χρυσός Οδηγός" με σχόλια.

Δεν είχε και δεν έχει την διάθεση να γίνει όργανο ελέγχου (γιατί για να προτείνεις πρέπει να έχεις ελέγξει και να συνεχίζεις να το κάνεις).

Το φόρουμ δεν ήρθε να αντικαταστήσει αρμόδια όργανα, όπως και αν αυτά λειτουργούν.

Θα θέλαμε το φόρουμ να βοηθά τον κάθε άνθρωπο να διαμορφώνει την δική του άποψη.

Θα θέλαμε, ίσως, το φόρουμ να βοηθήσει τα αρμόδια όργανα να λειτουργήσουν καλύτερα.

Κυρίως όμως επιθυμούμε να υπάρχει η σωστή πληροφορία στο φόρουμ και ο καθένας ας την χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Στο φόρουμ ήδη επιτρέπονται τα παρακάτω:

Να υπάρξει subforum "Προτεινόμενοι Επαγγελματίες" δεν είναι στα σχέδια μας και ποτέ δεν ήταν.

Το φόρουμ δεν είχε και δεν έχει την φιλοδοξία να γίνει ένας "Χρυσός Οδηγός" με σχόλια.

Δεν είχε και δεν έχει την διάθεση να γίνει όργανο ελέγχου (γιατί για να προτείνεις πρέπει να έχεις ελέγξει και να συνεχίζεις να το κάνεις).

Το φόρουμ δεν ήρθε να αντικαταστήσει αρμόδια όργανα, όπως και αν αυτά λειτουργούν.

Θα θέλαμε το φόρουμ να βοηθά τον κάθε άνθρωπο να διαμορφώνει την δική του άποψη.

Θα θέλαμε, ίσως, το φόρουμ να βοηθήσει τα αρμόδια όργανα να λειτουργήσουν καλύτερα.

Κυρίως όμως επιθυμούμε να υπάρχει η σωστή πληροφορία στο φόρουμ και ο καθένας ας την χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί.
Καλά ολα αυτά admin, αλλά νομίζω οτι αυτό που λεει ο Αρης (και ο Θοδωρής στο άλλο νήμα), είναι οτι δεν επαρκεί. Μηπως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι με αποτελεσματικότερο τρόπο? (και πάλι δεν έχω καλύτερη πρόταση, αλλά θα στίψω το κεφάλι μου και αν προκύψει κάτι θα το προτείνω..... )

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Το φόρουμ δεν δημιουργήθηκε για να δώσει αυτόματα λύση σε όλα τα κυνολογικά/κυνοφιλικά προβλήματα και δεν μπορεί να το κάνει.

Το φόρουμ δημιουργήθηκε με σκοπό να είναι ένα μικρό μέρος της λύσης και όχι ένα μέρος του προβλήματος.

Από εκεί και μετά είναι στο χέρι του κάθε ενός, ατομικά, να γίνει μέρος της λύσης, να ενημερωθεί και να χρησιμοποιήσει σωστά την πληροφορία που του παρέχεται.

"Μαγικές" λύσεις δεν υπάρχουν!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
admin, ποτέ δεν ειπα να γινει το φορουμ βαση δεδομένων. Ανοιξα το θεμα για να ακουστουν ιδεες και προτασεις για την λυση ή τουλαχιστον τον περιορισμο ενός υπαρκτου προβληματος.

Το να αναφερω ένα προβλημα στο φορουμ της εκπαιδευσης και συμπεριφορας και οι μισες απαντησεις που παιρνω να είναι του τυπου «να πας σε εκπαιδευτη», δεν με βοηθαει καθολου.

Ή βοηθηστε με να λυσω το συγκεκριμενο προβλημα ή στειλτε με σε έναν αποδεδειγμενα σωστο επαγγελματια ή αγνοειστε την δημοσίευση μου.

Οι γενικοτητες ότι χρειαζομαι εκπαιδευτη και στη συνεχεια τα ΠΜ που ακολουθουν από αγνώστους που πιθανον καραδοκούν, το μονο που καταφερνουν είναι να με κανουν καχυποπτο.

Κατι αναλογο συμβαινει με τον εκτροφεα, αλλά εκει τουλαχιστον υπαρχει λιστα του αρμοδιου οργανου. Και παλι όμως είναι απλά μια λιστα.

Και στον χρυσο οδηγο και ειδικα στο ιντερνετ εχει λιστες από εκπαιδευτες. Ακομα κι εδώ στη Θράκη. Πού να παω και τι κριτικο πνευμα και ανοιχτο μυαλο να εχω αφου δεν ξερω που πάνε τα 4?

Για ποιον είναι ο καλος και ο εκπαιδευμενος σκυλος? Για τους 10 που είναι μεσα στα πραγματα? Αν ημασταν ολοι μεσα στα πραγματα δεν θα βομβαρδιζαμε κάθε μερα το φορουμ με ερωτησεις!

Ειπωθηκαν ηδη πολλα στα θεματα που παρεθεσα στην αρχη. Ολοι δικιο εχουν αλλά εγω ακομα αισθανομαι αβοήθητος και απροστατευτος.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Για τον εκπαιδευτή, αν ακολουθήσεις αυτά που αναφέρονται στο θέμα "πως διαλέγουμε εκπαιδευτη" δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος είναι καλός και ποιος όχι;

Εγώ πάντως, που το πρότεινα σε φίλους, μια χαρά καλούς εκπαιδευτές βρηκαν χωρίς άλλη βοήθεια!

Η δια internet εξειδικευμένη λύση του προβλήματος για εμένα είναι επισφαλής κι επικίνδυνη!
Γιατί το τι λέει κανείς με το τι εννοεί, το τι καταλαβαίνει και το τι κάνει τελικά έχει όσο μεγάλη απόσταση έχει η Ελλαδα από την Αυστραλία....

Όπως εχει αναφερθεί, το forum σου προσφέρει το υλικό πάνω στο οποίο θα στηρίξεις την σκέψη σου και την αναζήτησή σου...αν δεν μπορείς να σκεφτείς κι απλά πιστεύεις το PM με το όνομα του κορυφαίου εκπαιδευτή, εκτροφέα, κτηνιάτρου που θα σου στείλει ο Χ τυχάρπαστος foibos κακό του κεφαλιού σου!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Όπως εχει αναφερθεί, το forum σου προσφέρει το υλικό πάνω στο οποίο θα στηρίξεις την σκέψη σου και την αναζήτησή σου...αν δεν μπορείς να σκεφτείς κι απλά πιστεύεις το PM με το όνομα του κορυφαίου εκπαιδευτή, εκτροφέα, κτηνιάτρου που θα σου στείλει ο Χ τυχάρπαστος foibos κακό του κεφαλιού σου!
Αυτό;):)

Την έχουμε ξανά κάνει αυτήν την κουβέντα:

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τετοιου ειδους απαντησεις Φοιβο ειχαμε πολλες στα θεματα που παρεθεσα.
Το παρόν εχει άλλο σκοπο.

Εσενα και τους γνωστους σου σας καλυψε το θεμα περι εύρεσης εκπαιδευτη, αλλους όμως οχι. Εμενα παντως όταν εψαχνα δεν με βοηθησε, εστω κι αν το καταλαβα και το χωνεψα. Και εκπαιδευτη δεν βρηκα. Ημουν όμως διατεθημενος να στειλω πακετο την σκυλα στην Αθηνα. Και παλι ακρη δεν βρηκα.

Δεν ειμαι ουτε φοιτητης ουτε εργενης ουτε εισοδηματιας φραπογαλάς για να τρεχω από δω κι από κει και να τεσταρω τους παντες κι ο,τι καταλαβω. Αλλά αυτά τα ειπαμε στα άλλα παραλληλα θεματα.

Αν οι διαδικτυακές λυσεις προβληματων πχ εκπαιδευσης είναι επικινδυνες, να γινει προταση να διαγραφει ολο το φορουμ «εκπαιδευση και συμπεριφορα».
Εξαλλου οι μισες απαντησεις είναι του τυπου «να πας σε εκπαιδευτη». Ευτυχως υπαρχουν οι άλλες μισες.

Ειλικρινα πιστευεις ότι δεν δρα υπογειως ολοκληρη επιχειρηση μεσω ΠΜ? Ότι δεν υπαρχουν θυματα? Κακο του κεφαλιου τους? Να τους αφησουμε στην τυχη τους?

Πολλοι που δεν παιρνουν καπως πιο συγκεκριμενη απαντηση και χανονται στις γενικοτητες και στις θεωριες, θα πανε στο πετ σοπ ή στον κυρ Γιωργο και θα αφησουν τον σκυλο ανεκπαιδευτο. Ετσι προαγουμε την κυνοφιλία?

Άνοιξα το θεμα με την ελπιδα για νεες ιδεες και προτασεις και όχι για να επαναλαμβανουμε τα ιδια και τα ιδια ή για να δουμε ποιος είναι καλυτερος ρητορας.

Αν είναι ανωφελο ή αν τελικα δεν υπαρχει όντως λυση, κλειδωσε το καλε μου φιλε Φοιβο και παμε γι άλλα.

Ευχαριστω
Αρης

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν χρειάζεται να κλειδώσω κανένα θέμα, και να ήθελα πάντως δεν αποφασίζω εγώ αν έχει χρησιμότητα ή όχι ένα θέμα για να το κλειδώσω!
Πολύ απλά αν δεν ενδιαφέρει η γνώμη μου, μπορώ να μην την γράφω!;)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Βρε Αρη μου γιατί τέτοια "αρνητική" διάθεση και μιζέρια..
Δεν θα βρω...δεν θα τα καταφέρω...θα πεσω στον απατεωνα...θα με κοροιδέψουν όλοι...
Αυτό που λεει ο Φοίβος είναι ότι τοσο καιρο που είσαι μέσα στο forum ξέρεις ποιός είναι ποιός...ξέρεις ποιός έχει γνώσεις...ποιός έιναι ο σοβαρός...ποιός έχει σωστές απόψεις..κπ,κλπ και το αντίθετο.
Οπότε αν πάρεις ΠΜ από τον Φοίβο πχ, η από τη Πηγή πχ, η από τον Θοδωρή πχ, (δεν μπορώ να σας αναφέρω όλους!!!:)).....θα θεωρήσεις ότι είναι απατεώνες και κερδοσκόποι?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αν οι διαδικτυακές λυσεις προβληματων πχ εκπαιδευσης είναι επικινδυνες, να γινει προταση να διαγραφει ολο το φορουμ «εκπαιδευση και συμπεριφορα».
Εξαλλου οι μισες απαντησεις είναι του τυπου «να πας σε εκπαιδευτη». Ευτυχως υπαρχουν οι άλλες μισες.
Tι άλλο δηλαδή θα έπρεπε να λένε?:confused:

Σε ένα forum κατά βάση είναι όλος ο κόσμος!
Είναι έμπειροι, είναι άπειροι, είναι επαγγελματίες ή μη!!
Εδώ οι εκπαιδευτές δεν συμφωνούν μεταξύ τους, πως περιμένεις να υπάρχει μονο μια άποψη μέσα σε ένα forum?
Αν κάποιος θεωρεί πως ένα forum μπορεί να του λύσει ως διά μαγείας προβλήματα υγείας ή συμπεριφοράς χωρίς να απευθυνθεί από κοντά στο γιατρό ή στον εκπαιδευτη είναι θέμα αντίληψης από εκεί και πέρα του ίδιου του αναγνώστη και αυτών που συμμετέχουν αλλά όχι ευθύνη του φορουμ..
Δεν αντιλέγω πως δεν έχουν όλοι αυτήν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν.., αλλα ένα forum είναι απλά μια διαδικτυακή κοινότητα που προσπαθεί να ακούγονται όλες οι απόψεις και ο κάθε ένας να υιοθετεί αυτό που του πάει, προσπαθώντας όμως να "βγαίνει" το σωστό..

Κανένα φόρουμ δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον γιατρό, τον εκπεδευτή, τον εκτροφέα..και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε..
Θα βοηθήσει να δούμε εμπειρίες.., να διαλέξουμε αυτούς, να κατανοήσουμε πράγματα και καταστάσεις..αλλά όχι να τους αντικαταστήσεί..

Ειλικρινα πιστευεις ότι δεν δρα υπογειως ολοκληρη επιχειρηση μεσω ΠΜ? Ότι δεν υπαρχουν θυματα? Κακο του κεφαλιου τους? Να τους αφησουμε στην τυχη τους?
Τι άλλο να κάνει αν το ίδιο το άτομο πείθεται ευκολά?
Ποιος ειμαι έγω ή εσύ στην τελική να τους προστατεύσει?
Τι καλύτερο έχεις "εσυ" από εκείνον στο pm?
Γιατί πρέπει να έχει ευθύνη το φόρουμ για αυτό?

Πολλοι που δεν παιρνουν καπως πιο συγκεκριμενη απαντηση και χανονται στις γενικοτητες και στις θεωριες, θα πανε στο πετ σοπ ή στον κυρ Γιωργο και θα αφησουν τον σκυλο ανεκπαιδευτο. Ετσι προαγουμε την κυνοφιλία?
Έτσι προάγουμε την κριτική σκέψη και όχι την μασημένη τρόφη..
Η κυνοφιλία δεν συνεπάγεται με αστυνόμευση..άλλα με συνηδιτοποιημένες κινήσεις.., ώριμες.., κατασταλαγμένες.., υπεύθυνες..

Αλλιώς θα την λέγαμε αν θες.."επιπόλαιη"..

Last edited:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Κατερινα, όπως εχω ξαναπει μιλαω γενικα για ένα σωρο μελη και δεν αναφερομαι σε μενα.
Ουτε απογοητευση εχω, ουτε απελπισια, ουτε τιποτα. Εγω πιστευω ότι ξερω ποιος είναι ποιος σε καποιο βαθμο και επαναλαμβανω δεν ψαχνω ουτε σκυλο ουτε εκπαιδευτή.

Αλλά να πω και το άλλο. Λεει καποιος ότι ξεκινησε εκπαίδευση με εκπαιδευτή, αρχιζουν τα μπραβο και οι επαινοι.
Μπαινει το νέο μελος και λεει εχω τον Μπούμπη από εκτροφείο ή εστω το τάδε εκτροφειο, να τα παλι τα μπραβο.

Ξερει κανείς ποιος είναι ο εκπαιδευτής, ποιος είναι ο εκτροφεας και τι του πούλησε? Ξερει λεπτομερειες για τα χαρτιά και το κουταβι? Γιατι, μηπως ξερει παντα ο ιδιος ο νεος ιδιοκτητης?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κατερινα, όπως εχω ξαναπει μιλαω γενικα για ένα σωρο μελη και δεν αναφερομαι σε μενα.
Ουτε απογοητευση εχω, ουτε απελπισια, ουτε τιποτα. Εγω πιστευω ότι ξερω ποιος είναι ποιος σε καποιο βαθμο και επαναλαμβανω δεν ψαχνω ουτε σκυλο ουτε εκπαιδευτή.

Αλλά να πω και το άλλο. Λεει καποιος ότι ξεκινησε εκπαίδευση με εκπαιδευτή, αρχιζουν τα μπραβο και οι επαινοι.
Μπαινει το νέο μελος και λεει εχω τον Μπούμπη από εκτροφείο ή εστω το τάδε εκτροφειο, να τα παλι τα μπραβο.

Ξερει κανείς ποιος είναι ο εκπαιδευτής, ποιος είναι ο εκτροφεας και τι του πούλησε? Ξερει λεπτομερειες για τα χαρτιά και το κουταβι? Γιατι, μηπως ξερει παντα ο ιδιος ο νεος ιδιοκτητης?

Στη πορέια ολων των συζητήσεων θα διαπιστώσεις ότι μέσα απο τα γραφόμενα , τις ερωτήσεις και τις απαντησεις 99%...θα βγει και το "λάθος" , αν υπάρχει!!!