Ποιo ήταν το πιo δυνατό γαύγισμα;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν σας πω Pincher/Chihuahua ή ότι στο καλό ήταν, θα απορήσετε?

Είχε τόση ψιλή φωνή που μου 'ρχόταν να το δώσω μια...τα μιλίγκια μου έσπασαν...

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Συμφωνώ με GRDANE. Ο γείτονας μας διατηρεί στην 3x5 αυλή του ( :( :( )έναν αρσενικό μολοσσό.
Τις αυλές μας χωρίζει ένας μαντρότοιχος. Επειδή το ζωντανό βαριέται προφανώς τη ζωή του εκεί πέρα, με την παραμικρή κίνηση που ακούει/νιώθει από τη μεριά μας ή τη γειτονική πολυκατοικία γαυγίζει συνεχώς. Το γαύγισμά του ακούγεται δυο τετράγωνα μακριά! Εξαιρετικά δυνατό, βαθύ και μπάσο!
(Μη ρωτάτε, τον έχουμε συνηθίσει πια τον κακομοίρη....)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
ναι σοφια.. εξαιρετικα δυνατο, βαθυ και μπασο...
δεν ειναι γνωρισμα του μολοσσου ομως το γαυγισμα...
γινεται μονο οταν... πρεπει...
ο συγκεκριμενος προφανως... εχει λογω συνθηκων, θεμα χαρακτηρα....

Master

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
315
1
To συγκεκριμενο σκυλι...Δυνατο και με την μοναδικη χροια του Μαστινο.

Raul..jpg

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Του Ντιεγκο και δεν υπερβαλω! Γενικα εχει βαρια φωνη οταν γαυγιζει, αλλα μια φορα, περασε καποιος πανω απο το σπιτι μας με το αυτοκινητο του, που ειχε μια περιεργη και σπαστικη σειρηνα. Οταν την ακουσε ο Ντιεγκο εβγαλε ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ δυνατο γαυγισμα και με τετοια ενταση το οποιο κατεληξε σε ουρλιαχτο (σαν λυκος) που παθαμε ολοι πλακα!!! Στην κυριολεξια ενιωσα λες και μου τρυπησαν το αυτι εκεινη την ωρα γιατι καθοταν και διπλα μου. Αλλα αυτο βεβαια εγινε μια φορα. Εχω ακουσει και πιο μεγαλοσωμα σκυλια να γαβγιζουν δυνατα αλλα την φωνη που εβγαλε εκεινη την μερα, δεν την εχω ξανακουσει ποτε!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Moλοσσό μακράν..και εγώ γείτονα έχω και τον ακούει όλη η περιοχή..!!!

Επίσης από τα μικρόσωμα, τα westie έχουν μπάσα δυνατή φωνή και μάλιστα από μικρή ηλικία.., μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση όταν πρώτο ασχολήθηκα με τα westie.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μετά την χθεσινή κακοκαιρία ξαναβρήκα σήμα και θα πω κι εγώ ότι το δυνατότερο γαύγισμα το άκουσα....

Ναι πολύ καλά το φανταστήκατε...

Από ένα τσοπανόσκυλο!

Ήταν ένας αρσενικός ποιμενικός, απροσδιόριστης φυλής, χωρίς να είναι κάποιος σκύλος εντυπωσιακής διάπλασης, που συνάντησα σε ένα κοπάδι πίσω από την Σαμαρίνα...
Τον είχα ήδη ακούσει να γαυγίζει από την απέναντι βουνοπλαγιά ενώ περπατούσαμε προς το κοπάδι!
Δυστυχώς περισσότερες πληροφορίες δεν έμαθα γιατί και το παλικαράκι που ήταν μαζί με το κοπάδι υπάλληλος ήταν χωρίς να ξέρει τίποτα...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ήταν ένας αρσενικός ποιμενικός, απροσδιόριστης φυλής, χωρίς να είναι κάποιος σκύλος εντυπωσιακής διάπλασης, που συνάντησα σε ένα κοπάδι πίσω από την Σαμαρίνα...
off topic, εχω παει στην Σαμαρινα(το πιο ψηλο χωριο των Βαλκανιων) και εχω παθει πλακα με τα σκυλια που ειδα στην διαδρομη, αλλα και λιγο πριν το χωριο που εχει κατι στανες. Μεγαλη ποικιλια, και καποια πολυ ομορφα δειγματα. Στη αρχη ειχα τον φοβο οτι θα μου την πεσουνε λογω μοτο, αλλα αυτα κοντα στο δρομο ηταν ''κοινωνικοποιημενα'' ευτυχως...:cool:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δυνατοτερο γαυγισμα που ακουσα εγω, απο ενα μαντρωμενο καυκασιο. Ηρθε κατα πανω μου και με το γαυγισμα του συντονιστηκε το στηθος μου. Καθε φορα που περναω απο εκει, παρολο που πλεον το περιμενω, συμβαινει το ιδιο.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Το καλοκαιρι οταν ηρθε μια φιλη μου με γερμανικο μολοσσο!!

Σειοταν το σπιτι μας- και τα κοριτσια μου χεστηκαν πανω τους, οταν τους προσκαλουσε ο Manfred γαυγιζοντας ( ηταν παιδακι ακομα- 15 μηνων) για παιχνιδι!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
το δυνατότερο γαύγισμα που άκουσα είναι του σκύλου μου. Είναι υποκωφο βαθύ και όταν γαυγίζει λες την βάψαμε...Μετά όμως βλέπεις την φατσάρα του και χαμογελάς! :)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
το δυνατότερο γαύγισμα που άκουσα είναι του σκύλου μου. Είναι υποκωφο βαθύ και όταν γαυγίζει λες την βάψαμε...Μετά όμως βλέπεις την φατσάρα του και χαμογελάς! :)
Ποιανού σκύλου απο τους τρεις???

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ο,τι μαστιφορατσα ακουσα,εμεινα ικανοποιημενος.οι διαφορες ειναι νομιζω μικρες κ εκτος αυτου το γαυγισμα απο σκυλο σε σκυλο ειναι διαφορετικο.δεν εχει να κανει κ τοσο με την ρατσα,αλλα με την ολη δομη του σωματος.επισης,οσων αφορα τα αρτζεντινο,πραγματικα με εντυπωσιασε το σκυλι ενος φιλου.ηταν οντως δυνατο,αλλα οχι με αρκετο ογκο.δεν μου ετριξε το πατωμα.απεναντιας του καπο ας πουμε,σου τριζει τα ποδια...εκτος απο τα δοντια...κ παραμενει δυνατο.

να πουμε βεβαια,οτι συζηταμε για το πως μας ακουστηκε στα αυτια μας το γαυγισμα ετσι?μισο μετρο παραπερα να εισαι ,αλλαζει ολη η ενταση.εχει σημασια το μερος κ η αποσταση.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ