sea-mol με πεθανες!χαχαχαχα!!!!!
ο πιο ισορροπημενος απο τους δυο μας ,προς τον αλλον,ειναι ο σκυλος μου,σε σημειο να με εκπλησει...κ ποιο σκυλι θα μου πεις δεν ειναι?
προσπαθω λοιπον να μην επαναλαμβανω λαθη... βασικα,μετα απο 3 χρονια κ κατι ψιλα,νομιζω πως ξερει ο ενας τον αλλον πολυ καλα.εχει κερδισει την "ελευθερια" του στα παντα.την ωρα που θα φαει,το ποσο θα φαει,που θα κοιμηθει,ποιον θα γαυγισει,ποιον θα φαει (
) κτλ κτλ....δεν υπαρχει λογος πια για υστερικες διορθωσεις κ αγχος.τον ξερω ,με ξερει,τα βρισκουμε κ πραγματικα αισθανομαι σαν....εγω....
τον διαβαζω ,τον μελεταω καθημερινα κ απλα χαιρομαι!
χαιρομαι οταν τον βλεπω να μου χαμογελαει με την γλωσσα εξω,χαιρομαι οταν βλεπω το ποσο καθαρα ματια εχει,χαιρομαι οταν τον βλεπω οτι εχει εγκεφαλικη υγεια κ δεν ειναι υστερικος παρολο που ειναι καχυποπτος κ εκρηκτικος,χαιρομαι που τον εχω διπλα μου κ μου κανει γκριματσες....οταν ερχεται κ κολαει στο κρεβατι μου τις νυχτες για να κοιμηθει,οταν παει κ ξαπλωνει το κεφαλι του στα παπουτσια κ τις παντοφλες μου,οταν παιζω πιανο κ ερχεται κ βαζει τα ποδια του πανω στα δικα μου....χαιρομαι!!!!!
δειτε τι μενει τελικα απο αυτα τα ζωα!ευτυχια κ μονο!δεν ξερουν απο λογια,μονο απο πραξεις....κ δινουν τα μοναδικα φιλια που δεν προυγουντε προδωσιας...
προτεινω αυτη τη σκεψη να την κανουμε κ σε αλλα θεματα παντως...ποσο καλοι φιλοι ειμαστε?ποσο καλοι συντροφοι?ποσο καλοι συναδελφοι?ποσο καλοι γονεις,παιδια....ας κανουμε σημερα τον απολογισμο της χρονιας.ας πουμε ευχαριστω στο σκυλι μας,στην οικογενεια μας,στον φιλο.