Ποιός θα έφταιγε;

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Τελοσπάντων, γενικά έχουν πολλές αντοχές αυτά τα σκυλιά και πολύ δυνατό σκελετό. Αφού βλέπω και τη δικιά μου καμιά φορά χτυπάει από μόνη της τόσο άτσαλα πάνω σε σκληρές επιφάνειες που αναρωτιέμαι πως δε φωνάζει από τον πόνο. Ειδικά όταν φτερνίζεται και από το τίναγμα βρίσκει το σαγόνι πάνω σε τραπέζι, αναρωτιέμαι πόσο χαζή/αναίσθητη μπορεί να είναι..

Ωστόσο, τα πειράματα και μάλιστα με πιθανότητες ευθανασίας καλό είναι να αποφεύγονται.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Είναι και σωματική κακοποίηση σίγουρα. 10 κιλά περίπου να χοροπηδάνε στα πλευρά του σκύλου εννοείται ότι πονάει.
Δεν τιθεται θεμα πονου. Ο σκυλος αν πονεσει ή θα κλαψει ή θα αντιδρασει. Το θεμα που τιθεται εδω ειναι αν ενοχλειται ή οχι, και αν ανέχεται την συγκεκριμενη ενοχληση ή οχι.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
δεν τιθεται θεμα πονου. Ο σκυλος αν πονεσει ή θα κλαψει ή θα αντιδρασει. Το θεμα που τιθεται εδω ειναι αν ενοχλειται ή οχι, και αν ανέχεται την συγκεκριμενη ενοχληση ή οχι.
Εντάξει αφού μιλάτε με τα σκυλιά και σας λένε αν τίθεται θέμα πόνου ή όχι πάω πάσο.
Ας μείνουμε στο θέμα του πόσο απαράδεκτη και επικίνδυνη είναι μια τέτοια τακτική.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.269
Δεν τιθεται θεμα πονου. Ο σκυλος αν πονεσει ή θα κλαψει ή θα αντιδρασει.
Μπααα μην το λες.. Αν κρίνω από τον δικό μου σε άγρια κοπανήματα που δεν αντιδράει και δυο μέρες μετά τον τρέχω στους γιατρούς έντομη για να βρω τι-είναι-αυτό-το-τεράστιο-εξόγκωμα-στο-πλάι και ακούω μετά από 100 τσιμπήματα και τεστ "δε βλέπω τίποτα παθολογικό, μήπως είναι υπερενεργητικός και χτυπάει?" δεν αντιδράνε όλα έντονα. Και ειδικά αυτό στο βίντεο που και σηκώθηκε να φύγει το καημένο, και μετά καθόταν με βλέμα "τέλειωνε σε παρακαλώ" και γλυφόταν.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Μπααα μην το λες.. Αν κρίνω από τον δικό μου σε άγρια κοπανήματα που δεν αντιδράει και δυο μέρες μετά τον τρέχω στους γιατρούς έντομη για να βρω τι-είναι-αυτό-το-τεράστιο-εξόγκωμα-στο-πλάι και ακούω μετά από 100 τσιμπήματα και τεστ "δε βλέπω τίποτα παθολογικό, μήπως είναι υπερενεργητικός και χτυπάει?" δεν αντιδράνε όλα έντονα. Και ειδικά αυτό στο βίντεο που και σηκώθηκε να φύγει το καημένο, και μετά καθόταν με βλέμα "τέλειωνε σε παρακαλώ" και γλυφόταν.
Επειδή η ανοχή τους στον πόνο είναι πολύ μεγαλύτερη από την δική μας δεν μπορούμε να γνωρίζουμε.
Ο σκύλος μου μετά από μεγάλο ορθοπεδικό χειρουργείο (που όλοι ξέρουμε πόσο πονάνε οι επεμβάσεις στα κόκκαλα) δεν έβγαλε άχνα. Άλλα ήταν τα συμπτώματα που καταλάβαινες ότι πονάει.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Eπισης..... το θεμα ειναι και αν τον εχεις "σπασει" το σκυλο και δεν αντιδραει σε τιποτα.

Απαραδεκτος και ο ιδιοκτητης και η μανα του παιδιου... και οι δυο για πολυ ξυλο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Eπισης..... το θεμα ειναι και αν τον εχεις "σπασει" το σκυλο και δεν αντιδραει σε τιποτα.
Τώρα μπορεί να μου πείτε ότι το πάω μακριά αλλά πιστεύω ότι ο σκύλος έχει κακοποιηθεί πολύ από τον ιδιοκτήτη του και για αυτό δεν αντιδρούσε. Η μάνα εξαιρετικά αφελής θα μπορούσε να πληρώσει το παιδί της την ανοησία της και ο ιδιοκτήτης για μπουνιές.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μπααα μην το λες.. Αν κρίνω από τον δικό μου σε άγρια κοπανήματα που δεν αντιδράει και δυο μέρες μετά τον τρέχω στους γιατρούς έντομη για να βρω τι-είναι-αυτό-το-τεράστιο-εξόγκωμα-στο-πλάι και ακούω μετά από 100 τσιμπήματα και τεστ "δε βλέπω τίποτα παθολογικό, μήπως είναι υπερενεργητικός και χτυπάει?"
Ξαναλεω οτι ο σκυλος(αν) πονεσει θα κλαψει ή θα αντιδρασει.
Αυτο που περιγραφεις ειναι τραυματισμος, το αν πονεσε την στιγμη που κοπανησε καπου ειναι κατι αλλο. Να εισαι σιγουρος οτι αν την ωρα που χτυπαει νιωσει πονο, θα το δειξει. Αυτο που σου περιεγραψε ο γιατρος ειναι το φυσιολογικο επακολουθο μιας περιπτωσης.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.269
Τώρα μπορεί να μου πείτε ότι το πάω μακριά αλλά πιστεύω ότι ο σκύλος έχει κακοποιηθεί πολύ από τον ιδιοκτήτη του και για αυτό δεν αντιδρούσε. Η μάνα εξαιρετικά αφελής θα μπορούσε να πληρώσει το παιδί της την ανοησία της και ο ιδιοκτήτης για μπουνιές.
Δεν ξέρω αν το πας μακριά αλλά κι εγώ ακριβώς εκεί το πήγα:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πραγματικα το παρακολουθουσα με κομενη την ανασα,κι ελεγα τωρα θα ορμηξει στο παιδι!!! Ποσα κιλα μ....:mad:αυτος ο ανθρωπος??? Ο σκυλος παντως ηταν στα ορια του,λιγο ακομα αν συνεχιζε το παιδι,πολυ φοβαμαι οτι δεν θα καρατιοταν άλλο!!! Φαινοταν στρεσαρισμενος!!
Υστερα φταινε τα ροντ ή τα πιτ ή δε ξερω κι εγω τι αλλο!! Μα αν εχουν πανασχετους και πανηλιθιους ιδιοκτητες,που δε ξερουν πως πρεπει να τους φερθουν και κανουν τετοιου ειδους "παιχνιδια" με τα παιδια,ρισκαρουν πολλα...και το θεμα ειναι οτι παντα,μα παντα φταιει ο σκυλος τους και καταληγουν στην ευθανασια αδικα!!:(

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Ρε παιδια, εμενα η μαμα μου οταν εκανα βλακειες με μαζευε/μαλωνε.
Ελεγα.. τωρα θα το αρπαξει, τωρα θα το αρπαξει...
Την γλιτωσε και εδω φαινεται το μεγαλειο ψυχης του σκυλου.. :p
Aν το κανε σε εμενα το παιδακι θα το χα βουτηξει απο το αυτι... και σιγουρα θα ειχα σκυλοβρισει αυτον που χασκογελαει σα μ@λ@κ@ς καθως και τη μανα του...
Μραβο στο σκυλο , οντως!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το ροτ το έχει ακόμα αυτός,αραγε? Ή θα γίνει καμιά στραβη και μετά θα λένε πάλι τι κακά κι επιθετικα σκυλιά που είναι τα ροτ(Οπως σε αλλες περιπτωσεις τα γ.π/πιτμπουλ/ντογκο κλπ κλπ...? Ξερω ξερω, δε γνωρίζουμε τις απαντησεις...)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Εγώ πάντως δεν βλέπω ισορροπημένο σκύλο, βλέπω ένα καρααγχωμένο καταπιεσμένο σκύλο, έναν ιδιοκτήτη για πολύ ξύλο, μία μαμά καράασχετη, και ένα παιδάκι που του διδάσκουν ότι αυτή είναι η σωστή προσέγγιση.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
O σκυλος αυτος ηταν σιγουρα ελληνικής εκτροφης. Τον βασανιζουν, γελανε μαζι του και αυτος αντεχει. George A σιγουρα δεν ειναι δικο σου;

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ήρωας ο σκύλος...
Άλλο ένα ζευγάρι ηλίθιων,ανεύθυνων γονιών που άμα τότε είχε γίνει η στραβή, τώρα θα είχαν βουίξει τα ΜΜΕ για τον... "σκύλο φονιά"...που φυσικά πέρα απ το παιδάκι θα την πλήρωνε ο σκύλος.

Δεν ξέρω αν είμαι καχύποπτη.. αλλά και εγώ όταν είδα τον σκύλο έτσι, σκέφτηκα αυτόματα.. φαντάσου πόσο ξύλο και ηλεκτρικό κολάρο έχει πέσει για να μην αντιδρά σε τόσο ακραία πράγματα... :( :mad:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul