Ποιός θα έφταιγε;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
[video=youtube;yaxCYgqh2ao]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yaxCYgqh2ao[/video]

Aν προσέξετε το βίντεο, ο σκύλος δεν είναι καν της οικογένειας είναι του γελοίου που ακούγεται μόνο η φωνή του γιατί όταν φεύγει η μάνα με το παιδί δεν γνωρίζει ούτε καν το όνομα του σκύλου.
Αλλά και της οικογένειας να ήταν ο σκύλος βρίσκω απαράδεκτο το σκηνικό με οποιονδήποτε σκύλο.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
απαίσιο...

εαν ήταν ενα απο τα δικά μου μπορεί να το είχε καταπιεί το μωρό...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλά ο Ερμής αν ήταν (λέμε τώρα) ...θα καθάριζε αποτελεσματικά σε αυτήν την περίπτωση.
Μου αρέσει που τα βγάζουν και δημοσίως ...σαν δεν ντρέπονται λίγο !

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
απαίσιο...

εαν ήταν ενα απο τα δικά μου μπορεί να το είχε καταπιεί το μωρό...
Mιλάς για τα ροτβάιλερ που έχεις;Γιατί εγώ προσωπικά ούτε το λαμπ μου δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε σε αυτή την κακοποίηση..

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Mιλάς για τα ροτβάιλερ που έχεις;Γιατί εγώ προσωπικά ούτε το λαμπ μου δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε σε αυτή την κακοποίηση..

για τα ροτ βέβαια, ενα λαμπ, μπορεί και να το δεχόταν εαν το τάιζε ταυτόχρονα, αλλιώς απλώς θα έφευγε ή θα κρυβόταν

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Mε κομμενη την ανασα εβλεπα το βιντεο..κριμα το σκυλι,κριμα και το παιδι με τοσο ανευθυνους ενηλικες τριγυρω.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Περίμενα στο τέλος του βίντεο να ξεριζώνει το κεφάλι του μικρού. Γαμώτο..Happy end τελικά. Όχι για το σκυλί βέβαια.

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
Απλά αν έκανε κάτι το σκυλί θα κατέληγε για ευθανασία και τα γνωστά σχόλια από μερικούς είναι πιτ μουλ είναι ροτ είναι.. δεν κάνουν αυτά τα σκυλιά κτλ κτλ... Πάντως αν γινόταν τίποτα θα την πληρώνανε το παιδί (γιατί αν έκανε έστω και μια μικρή κίνηση ένα τόσο δυνατό σκυλί θα το τραυμάτιζε σοβαρά)χωρίς να φταίει γιατί είναι πολύ μικρό και δεν καταλαβαίνει τι κάνει και φυσικά το σκυλί όπου θα αντιμετωπίζονταν σαν δολοφόνος χωρίς φυσικά να φταίει ούτε αυτό επίσης.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Σωματική κακοποίηση δε θα το έλεγα, γιατί το πιτσιρίκι είναι πολύ ελαφρύ ακόμα κι αν χοροπηδάει πάνω του.

Ψυχική κακοποίηση ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση αυτή. Ο σκύλος μάλλον είναι υπερβολικά ανεκτικός και ξέρει να κρατάει τον HULK μέσα του..

succubus

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2011
56
0
Οι "ενηλικες" που ηταν γυρω του πρεπει καποιος να τους βαψει μπλε και να τους πεταψει στην θαλασσα!!!Απιστευτο βιντεο!:mad::mad::mad::mad::mad:

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Θελω κουταβι απο αυτο το ροτ.;)
Μιλαμε για απιστευτη συγκρατηση νευρων

Ηθελα να ξερα τι γονεις ειναι αυτοι που ρισκαρουν τοσο με το παιδι τους.
Δεν μιλαμε για επαφη και παιχνιδι.
Μιλαμε για σκηνικό που σηκωνε μανουρα ευκολα

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.269
Σωματική κακοποίηση δε θα το έλεγα, γιατί το πιτσιρίκι είναι πολύ ελαφρύ ακόμα κι αν χοροπηδάει πάνω του.

Ψυχική κακοποίηση ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση αυτή. Ο σκύλος μάλλον είναι υπερβολικά ανεκτικός και ξέρει να κρατάει τον HULK μέσα του..
Ψυχική κακοποίηση σίγουρα. Σωματική, και 5 κιλά να είναι το πιτσιρίκι, εκεί που χοροπηδούσε δε θέλει δύναμη και κιλά, ένα κακό σημείο να πετύχαινε και ένα ράγισμα το πλευράκι δεν είναι απίθανο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Σωματική, και 5 κιλά να είναι το πιτσιρίκι, εκεί που χοροπηδούσε δε θέλει δύναμη και κιλά, ένα κακό σημείο να πετύχαινε και ένα ράγισμα το πλευράκι δεν είναι απίθανο.
Είναι και σωματική κακοποίηση σίγουρα. 10 κιλά περίπου να χοροπηδάνε στα πλευρά του σκύλου εννοείται ότι πονάει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul