Ποιο είναι το αγαπημένο του/της παιχνίδι;

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
εμείς κυνηγητό με το μπαλάκι στο στόμα.κρατάω το μπαλάκι εγώ και τρέχω και μόλις με πιάσει του το δίνω και τρέχει αυτός.και μάχεται ώρες με ένα σχοινί που του έχω κρεμάσει για να το τραβάει, επίσης λιγο ξύλο που και που...

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Τις μπάλες τις φοβάται, για τα παιχνίδια αδιαφορεί εκτός από τα λούτρινα, τα οποία δεν του τα αφήνω. Τα αγαπημένα παιχνίδια είναι τρία. Πρώτον, να μεταφέρει στο κέντρο του σαλονιού από όλο το σπίτι ό,τι παπούτσι, παντόφλα, κάλτσα, πετσέτα, ρούχο βρει. Απλώς τα στοιβάζει όλα εκεί. Τα μαζεύω και μετά πάλι ξανά, και έρχεται κιόλας να με τραβήξει από τα ρούχα να σηκωθώ για να δω το κατόρθωμά του :D
Δεύτερον, το κυνηγητό, αλλά δεν θέλει να κυνηγάει αυτός, θέλει να τον κυνηγάω εγώ γύρω γύρω στο σαλόνι, να σταματάει δήθεν για να τον πιάσω και να με μασουλήσει λίγο για να ξανατρέξω να τον κυνηγήσω και αυτό να συνεχιστεί ει δυνατόν για ώρες. :D
Και τρίτον και καλύτερο, να παίζουμε "πόλεμο" επάνω στον καναπέ.
Κάνει δουλειές το παιδί! Εναν γκέκα που φιλοξένησα για μια εβδομάδα έκανε το ίδιο πράγμα, μάζευε ότι έβρισκε κ τα πήγαινε σε συγκεκριμένο δωμάτιο ( παντόφλες, ρούχα, παιχνίδια)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εμείς ώς γνωστόν είμαστε μπαλομανείς..το μεγάλο γέλιο πέφτει όταν τύχει καμιά μπάλα που είναι πολύ μεγάλη γιαυτόν (πχ του μπάσκετ). Επειδή δεν μπορεί να την κρατήσει ανεβαίνει και την αγκαλιάζει με τα μπροστινά πόδια και προσπαθεί να την τραβήξει προς το μέρος του...αχαχαχαχα. Επίσης αγαπημένο παιχνίδι είναι να τρομάζει τις κότες...κατά διαστήματα φεύγει σφαίρα και τρέχει μια πολύ γρήγορη μπροστά και κατά μήκος του πλέγματος και γαυγίζει κιόλας ...οι κότες πετάγονται, αυτός κάνει την διαδρομή και ξαναφεύγει σφαίρα..τι σούργελο είναι !!!!!

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Εμείς δεν έχουμε ιδιαίτερο παιχνίδι!
Αν τον τσιγκλίσεις θα ενδώσει για οτιδήποτε!

Το μόνο που μπορώ να πω πως του αρέσει είναι το βρομόξυλο που πέφτει όταν παίζουμε με αγελαίες συμπεριφορές στην βόλτα!
Αυτό ήταν ανέκαθεν το παιχνίδι που παίζαμε και που επιδίωκα να παίζω και έτσι ξεκαθάρισα και την αρχηγία μου απέναντι του!
Οι ενοχλήσεις, τα τρεξίματα, οι τσιγκλιές και τα δαγκώματα που του κάνω!

Ειδικά τα μάγουλα του, τα έχω βγάλει εκτός προτύπου...:D
εγω τα αυτια...ετσι πετσινα που ειναι...βεβαια οταν του τα δακγωνω πολλες φορες το κανω δυνατα...και κανει αυτο το ανεκδιήγητο "κουι"...

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Όσο περισσότερο θόρυβο και φασαρία κάνει ένα αντικείμενο, τόσο πιο πολύ του αρέσει! Βάλε από πλαστικά μπουκάλια, από παιχνίδια που κάνουν θόρυβο όταν τα πατάς, μέχρι πλαστικά μπωλ και τσίγκινα μπουκάλια! Για τον Κάρλος, όσο πιο φασαριόζικο, τόσο το καλύτερο! :D

Last edited:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Το αγαπημένο παιχνίδι του Floyd είναι να παίζει ό,τι να 'ναι, συνέχεια και όπως να 'ναι.
Προτιμά με παρέα, αλλά και μόνος του δεν έχει πρόβλημα.
Η απόρριψη (μα γιατί με αγνοείς? Αφού θέλω να παίξουμε. Τι εννοείς "όχι ΠΑΛΙ?") τον σκοτώνει.
Είναι ικανός να σου αφήσει ένα παιχνίδι πάνω στο πόδι, κοιλιά κ.λπ., να δει ότι δεν ασχολείσαι, να σου αφήσει άλλο για να δει μήπως ασχοληθείς και μετά κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο...

(παλιότερα είχε ένα αγαπημένο λούτρινο λιονταράκι, αλλά το σκότωσε δυστυχώς).

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Kαταρχήν διελκιστίδα με οτιδήποτ μπορεί να βολέψει.... αρκουδάκια, κόμπο, κομμάτι ύφασμα, ένα κομμάτι ξύλο...
Της αρέσει να παίζει με μπαλάκια που κουδουνίζουν καθώς κυλάνε, κατά προτίμηση να μπορεί και να τα μασουλίσει μια δυο φορές καθώς το φέρνει...
Της αρέσει να παλεύει μαζί μου όπου έχω ξαφνιαστεί πόσο προσεκτική είναι στα δήθεν δαγκώματα.
Το κυνηγητό, κατά το οποίο με υνηγάει και την κυνηγαω εναλλάξ πάντα όμως κρατώντας ένα παιχνίδι στο στόμα.
Της αρέσει σε όλα τα παραπάνω να συμπεριλαμβάνονται άλματα, κολοτούμπες και τρέξιμο.

Εάν δεν παίζουμε μαζί της είτε βουτάει και σκοτώνει κατ' επανάληψη τα παιχνίδια της, είτε σου φέρνει την μπάλα στα πόδια και κάθεται και την κοιτάει με τις ώρες, είτε ακόμα χειρότερα την πετάει κατ' επανάλειψη και εν πλήρη συνειδήσει κάτω από τον καναπέ και μετά έρχεται και σου ζητάει τάχα μου τάχα μου βοήθεια για να της την πιάσεις.... κωλόσκυλο..... :D

Το αγαπημένο παιχνίδι του Floyd είναι να παίζει ό,τι να 'ναι, συνέχεια και όπως να 'ναι.
Προτιμά με παρέα, αλλά και μόνος του δεν έχει πρόβλημα.
Η απόρριψη (μα γιατί με αγνοείς? Αφού θέλω να παίξουμε. Τι εννοείς "όχι ΠΑΛΙ?") τον σκοτώνει.
Είναι ικανός να σου αφήσει ένα παιχνίδι πάνω στο πόδι, κοιλιά κ.λπ., να δει ότι δεν ασχολείσαι, να σου αφήσει άλλο για να δει μήπως ασχοληθείς και μετά κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο...
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα....
Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από το Floyd...!!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
κωλοσκυλο??? γιατι μιλας ετσι για το σκυλι σου???
Ασ πούμε ότι τα υποκοριστικά της δεν είναι και τόσο γούτσου γούτσου... αλλά ho cares ό,τι και να την πω αυτή χαζοχαίρεται!!! :p :D

Eπίσης να προσθέσω ότι αυτό με την μπάλα κάτω από τον καναπέ συνήθως το κάνει όταν βλάπουμε dvd...εσύ πως θα το έλεγες, αγγελούδι???? :D

NAUTILUS1900

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
74
0
52
Κηφισιά
Θα διαφωνήσω με τη Χρυσούλα ως προς το νούμερο 1 παιχνίδι της Κλάιρης. Ούτε κόμποι ούτε αρκουδάκια. Το αγαπημένο παιχνίδι της Κλαίρης είναι η Ζιζέλ!!!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Θα διαφωνήσω με τη Χρυσούλα ως προς το νούμερο 1 παιχνίδι της Κλάιρης. Ούτε κόμποι ούτε αρκουδάκια. Το αγαπημένο παιχνίδι της Κλαίρης είναι η Ζιζέλ!!!!!
Κοίτα να δεις! Τώρα που το ξανασκέφτομαι... το αγαπημένο παιχνίδι του Floyd... τελικά... είναι η Κλαίρη!
Δυστυχώς, δεν είναι συνεχώς διαθέσιμο...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
σημασια εχει το πως το αποκαλεσες εσυ κ οχι εγω.κ μιλησες πολυ ασχημα για το σκυλι σου ,που σε αγαπαει οσο τιποτα αλλο στο κοσμο...κριμα...

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
A, ναι συγνώμη...αναφερόμουν στα άψυχα, από τα εμβια και έμψυχα, ναι το ομολογώ είναι η Ζιζελ....

σημασια εχει το πως το αποκαλεσες εσυ κ οχι εγω.κ μιλησες πολυ ασχημα για το σκυλι σου ,που σε αγαπαει οσο τιποτα αλλο στο κοσμο...κριμα...
Έλα χαριτωμενιά ήταν, μη με κάνεις και αισθάνομαι άσχημα για το γλυκουλίνι, χαριτωμένο, πανέμορφο και πανέξυπνο, αγαπησιάρικο, φατσουλινι, σκατουλίνι, εκλαιρίνι.... :(

Last edited:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Το ξέρω μάνα μου, αλλά ως γυναίκα έχω τον τρόπο μου να σε κάνω να το παραδεχτείς.... όλες κρύβουμε μία Μάρθα Βούρτση μέσα μας!!!
Όσοι μας ξέρουν ξέρουν πόσα της κατεβάζω!!! :p

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
μα δεν το αρνηθηκα ποτε μανιτσα μου!οποτε μην βιαζεσαι να προβαλεις τις ιδιοτητες σου σαν γυναικα!δεν χρειαστηκαν πουθενα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ