εμείς κυνηγητό με το μπαλάκι στο στόμα.κρατάω το μπαλάκι εγώ και τρέχω και μόλις με πιάσει του το δίνω και τρέχει αυτός.και μάχεται ώρες με ένα σχοινί που του έχω κρεμάσει για να το τραβάει, επίσης λιγο ξύλο που και που...
Κάνει δουλειές το παιδί! Εναν γκέκα που φιλοξένησα για μια εβδομάδα έκανε το ίδιο πράγμα, μάζευε ότι έβρισκε κ τα πήγαινε σε συγκεκριμένο δωμάτιο ( παντόφλες, ρούχα, παιχνίδια)Τις μπάλες τις φοβάται, για τα παιχνίδια αδιαφορεί εκτός από τα λούτρινα, τα οποία δεν του τα αφήνω. Τα αγαπημένα παιχνίδια είναι τρία. Πρώτον, να μεταφέρει στο κέντρο του σαλονιού από όλο το σπίτι ό,τι παπούτσι, παντόφλα, κάλτσα, πετσέτα, ρούχο βρει. Απλώς τα στοιβάζει όλα εκεί. Τα μαζεύω και μετά πάλι ξανά, και έρχεται κιόλας να με τραβήξει από τα ρούχα να σηκωθώ για να δω το κατόρθωμά του
Δεύτερον, το κυνηγητό, αλλά δεν θέλει να κυνηγάει αυτός, θέλει να τον κυνηγάω εγώ γύρω γύρω στο σαλόνι, να σταματάει δήθεν για να τον πιάσω και να με μασουλήσει λίγο για να ξανατρέξω να τον κυνηγήσω και αυτό να συνεχιστεί ει δυνατόν για ώρες.
Και τρίτον και καλύτερο, να παίζουμε "πόλεμο" επάνω στον καναπέ.
εγω τα αυτια...ετσι πετσινα που ειναι...βεβαια οταν του τα δακγωνω πολλες φορες το κανω δυνατα...και κανει αυτο το ανεκδιήγητο "κουι"...Εμείς δεν έχουμε ιδιαίτερο παιχνίδι!
Αν τον τσιγκλίσεις θα ενδώσει για οτιδήποτε!
Το μόνο που μπορώ να πω πως του αρέσει είναι το βρομόξυλο που πέφτει όταν παίζουμε με αγελαίες συμπεριφορές στην βόλτα!
Αυτό ήταν ανέκαθεν το παιχνίδι που παίζαμε και που επιδίωκα να παίζω και έτσι ξεκαθάρισα και την αρχηγία μου απέναντι του!
Οι ενοχλήσεις, τα τρεξίματα, οι τσιγκλιές και τα δαγκώματα που του κάνω!
Ειδικά τα μάγουλα του, τα έχω βγάλει εκτός προτύπου...
Αν τον τσιγκλίσεις θα ενδώσει για οτιδήποτε!
Ειδικά τα μάγουλα του, τα έχω βγάλει εκτός προτύπου...
Αναρχοαυτόνομος...σε παρακαλώ!ειναι της κυβερνησης κ αυτος?τρομοκρατια!!!!!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα....Το αγαπημένο παιχνίδι του Floyd είναι να παίζει ό,τι να 'ναι, συνέχεια και όπως να 'ναι.
Προτιμά με παρέα, αλλά και μόνος του δεν έχει πρόβλημα.
Η απόρριψη (μα γιατί με αγνοείς? Αφού θέλω να παίξουμε. Τι εννοείς "όχι ΠΑΛΙ?") τον σκοτώνει.
Είναι ικανός να σου αφήσει ένα παιχνίδι πάνω στο πόδι, κοιλιά κ.λπ., να δει ότι δεν ασχολείσαι, να σου αφήσει άλλο για να δει μήπως ασχοληθείς και μετά κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο...
Ασ πούμε ότι τα υποκοριστικά της δεν είναι και τόσο γούτσου γούτσου... αλλά ho cares ό,τι και να την πω αυτή χαζοχαίρεται!!!κωλοσκυλο??? γιατι μιλας ετσι για το σκυλι σου???
Κοίτα να δεις! Τώρα που το ξανασκέφτομαι... το αγαπημένο παιχνίδι του Floyd... τελικά... είναι η Κλαίρη!Θα διαφωνήσω με τη Χρυσούλα ως προς το νούμερο 1 παιχνίδι της Κλάιρης. Ούτε κόμποι ούτε αρκουδάκια. Το αγαπημένο παιχνίδι της Κλαίρης είναι η Ζιζέλ!!!!!
Έλα χαριτωμενιά ήταν, μη με κάνεις και αισθάνομαι άσχημα για το γλυκουλίνι, χαριτωμένο, πανέμορφο και πανέξυπνο, αγαπησιάρικο, φατσουλινι, σκατουλίνι, εκλαιρίνι....σημασια εχει το πως το αποκαλεσες εσυ κ οχι εγω.κ μιλησες πολυ ασχημα για το σκυλι σου ,που σε αγαπαει οσο τιποτα αλλο στο κοσμο...κριμα...