Ποιο είναι το αγαπημένο του/της παιχνίδι;

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Ενα ωραίο θέμα για να πάρουμε ιδέες για να παίζουμε με τους φίλους μας!!!Εμας προς το παρών είναι το κυνήγι και το κρυφτό!!!

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Της Φίφης το να παλεύουμε,τα σπρωχνόμαστε και να κυλιόμαστε μαζί στα χαλιά!
Α και να αλληλοτραβάμε 1 κόκκινο αρκούδι του Ολυμπιακού!

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Της Φίφης το να παλεύουμε,τα σπρωχνόμαστε και να κυλιόμαστε μαζί στα χαλιά!
Α και να αλληλοτραβάμε 1 κόκκινο αρκούδι του Ολυμπιακού!
Τουλάχιστον το ξεσκίζει το αρκουδάκι??:D:DΜόνο ΑΕΚ:D:D:D

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
μπαλες!ολες!ολα τα χρωματα!αρκει να ειναι μεγαλες για να μπορει να δαγκωσει οπως γουσταρει!κ φυσικα τα πλαστικα μπουκαλια!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Του αρέσει να παίζουμε κρυφτό,όταν με βρίσκει κάνει σα τρελλό!
(lawrence ακόμα περιμένω το κούριερ που λέγαμε...):D:D

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Δεν ξερω γιατι εχει βαρεθει το κρυφτο..
Της αρεσει οτιδηποτε κρεμεται απο ψηλα για να πηδαει να το πιασει αλλα κ να κανει τον τερματοφυλακα.
Ειδικα στις ψιλοκρεμαστες τρελαινεται γιατι της δυνεται η δυνατοτητα να πηδαει.

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Εμας μας αρεσει το ποδοσφαιρο...ναι ναι κανονικο ποδοσφαιρο!!Βεβαια ο φρανγκι ειναι κακιστος τερματοφυλακας!!χαχα!του αρεσουν τα πλαστικα ποτηρια μπουκαλια...και ολα τα παιχνιδια!Ως τωρα τιποτα απο οτι του χω φερει δεν το εχει αφησει ετκος...το μονο κακο ειναι οτι ζουν μονο 10 λεπτα το πολυ!

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Η μεγάλη παίζει με ότι βρει αν και έχει αδυναμία απο μωρό στα υφάσματα και στην πάλη ( που να παλέψεις με το γομάρι). Η μικρή δείχνει μια αδυναμία στα πλαστικά μπουκάλια αλλά ακόμα δεν μπορεί να τα δαγκώσει και τσατίζετε οπότε ξεσπάει σε ένα λάτεξ ελεφαντάκι που μας παίρνει τα αυτιά. Πως γίνεται ρε γμτ αν σηκωθούμε την νύχτα να πατάμε καταλάθος το συγκεκριμένο και να ξυπνάει η μικρή??

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
χαχαχαχ....ειναι το πιο σπαστικο και ταυτοχρονα το πιο ωραιο αυτο!!Και εγω ξεχασα να αναφερω πως τρελαινεται για το "ξυλο" και το κυνηγητο...ειδικα οταν κανει οτι θελει να σε δαγκωσει και εκνευριζεται που δν μπορει γιατι ξερει οτι ποναμε...γυρναει γυρω γυρω σα βλακας!!εχει πολυ γελιο αυτη η εικονα....και μια φορα εχει τυχει να πεσει απο τα ποδια του απο τις σβουρες...και ειχαμε πραγματικα λυθει απο το γελιο

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Οτιδηποτε μπορει να πεταχτει και να δαγκωθει.Μπαλες μπαλακια αρκουδακια μηλα.
Κοντευει να γινει ριτριβερ.

TheCat

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2011
53
141
Τις μπάλες τις φοβάται, για τα παιχνίδια αδιαφορεί εκτός από τα λούτρινα, τα οποία δεν του τα αφήνω. Τα αγαπημένα παιχνίδια είναι τρία. Πρώτον, να μεταφέρει στο κέντρο του σαλονιού από όλο το σπίτι ό,τι παπούτσι, παντόφλα, κάλτσα, πετσέτα, ρούχο βρει. Απλώς τα στοιβάζει όλα εκεί. Τα μαζεύω και μετά πάλι ξανά, και έρχεται κιόλας να με τραβήξει από τα ρούχα να σηκωθώ για να δω το κατόρθωμά του :D
Δεύτερον, το κυνηγητό, αλλά δεν θέλει να κυνηγάει αυτός, θέλει να τον κυνηγάω εγώ γύρω γύρω στο σαλόνι, να σταματάει δήθεν για να τον πιάσω και να με μασουλήσει λίγο για να ξανατρέξω να τον κυνηγήσω και αυτό να συνεχιστεί ει δυνατόν για ώρες. :D
Και τρίτον και καλύτερο, να παίζουμε "πόλεμο" επάνω στον καναπέ.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εμείς δεν έχουμε ιδιαίτερο παιχνίδι!
Αν τον τσιγκλίσεις θα ενδώσει για οτιδήποτε!

Το μόνο που μπορώ να πω πως του αρέσει είναι το βρομόξυλο που πέφτει όταν παίζουμε με αγελαίες συμπεριφορές στην βόλτα!
Αυτό ήταν ανέκαθεν το παιχνίδι που παίζαμε και που επιδίωκα να παίζω και έτσι ξεκαθάρισα και την αρχηγία μου απέναντι του!
Οι ενοχλήσεις, τα τρεξίματα, οι τσιγκλιές και τα δαγκώματα που του κάνω!

Ειδικά τα μάγουλα του, τα έχω βγάλει εκτός προτύπου...:D

TheCat

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2011
53
141
Ειδικά τα μάγουλα του, τα έχω βγάλει εκτός προτύπου...:D
:D:D
Εγώ με τα αυτιά και την μουσούδα... απορώ πώς με βλέπει και δεν αλλάζει δρόμο...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ