Ποιο είναι πιο δυνατό σκυλί

toumpak3

New Member
2 Δεκεμβρίου 2013
4
0
Ρε παιδια ποιο ειναι ποιο δυνατο σκυλι γιατι εχω μια συζητηση με κατι φιλους doperman-pitbull-rotweiller..

Last edited by a moderator:

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Σαν δάγκωμα? Έχω διαβάσει οτι τα ροτι έχουν δυνατό δάγκωμα λογο του σχεδιασμού του στόματος

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ναι κι εγω απο οτι ξερω τα ροτ εχουν πολυ δυνατο δαγκωμα.
Παρολο που το πιτμπουλ κλειδωνει αν κλεισει τα σαγονια το ροτ μπορει να κανει πιο σοβαρη ζημια.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν ξερω αν ισχύει, αλλά ειχα διαβάσει κάπου-καποτε ότι τα ντομπερμαν εχουν 3 φορές ισχυρότερο δάγκωμα από τα ροττ που εχουν το 2ο δυνατότερο.... τώρα λεπτομέρειες μη με ρωτησετε!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο νομιζω, μπορεις να το μετρησεις αντικειμενικα ; Εχω ακουσει και για τον γερμανικο ποιμενικο οτι ειναι μεταξυ των ισχυροτερων

liverpool69

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2013
86
4
Θεσσαλονικη
Εγω αντιλαμβανομαι την ερωτηση ως ποια φυλη μπορει να νικησει την αλλη οποτε να πεις τους φιλους μακρια απο τα pit. Οσο για το δαγκωμα αν πιστευετε σε αυτες τις μετρησεις , αυτο το βιντεακι τα λεει καλυτερα, αν και στην περιπτωση του λυκου δεν εχουμε δαγκωμα. Which dog has the highest bite force in the world It comes down to the larger domestic dog - YouTube

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
@toumpak3 Δεν εχω καταλαβει ακριβως την ερωτηση..μιλαμε για δαγκωμα..για σωματικη διαπλαση (το σκαρι που λεμε)...η για δυναμη να τραβηξουν...ανασυρουν καποιον παγιδευμενο μεσα σε καποιο οχημα η συντριμια?
οπως και να χει...αν μιλαμε για δαγκωμα...οποιο απο τα τρια και αν σε αρπαξει στο χερι...θα παθεις μεγαλη ζημια...εως και παραλυση....αν τσιμπησει κανα νευρο...οτιδηποτε αλλο ειναι.. "να χαμε να λεγαμε"!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Κάποιοι θέλουν ένα δάγκωμα άλλο πράμα..Μερικές φορές αντιλαμβάνομαι όλο και πιο έντονα την ανάγκη να έχεις σκύλο με θανατηφόρο δάγκωμα!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αντε, μιάς και έκανα τη "λέζα" και το μετέφερα...

Συμφωνώ απόλυτα με την l.kyveli στο "φιλοσοφικό" μέρος του θέματος...

Επίσης, συμφωνώ με τον Giannis_Rottie στο πρακτικό και "κυνολογικό" μέρος:

Πολύ σωστά υπονοεί ότι, για παράδειγμα, ένας σκύλος Νέας Γης είναι τρομακτικά "δυνατός"... μπορεί να τραβήξει τα φορτωμένα δίχτυα... μπορεί να βγάλει μόνος του ένα άνθρωπο που πνίγεται από τη θάλασσα... μπορεί να τραβήξει βάρη... μπορεί... μπορεί... μπορεί...
Αλλά...
Ηταν, είναι και θα παραμείνει ΑΓΑΘΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ...:cool:

Και δεν νομίζω ότι τον φίλο μας (και τους φίλους του!) τον ενδιαφέρει αυτό ακριβώς...:(

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
πω,πω johnk τι μου θυμισες τωρα,που ανεφερες τα νιουφια...υπεροχοι γιγαντες...αξιοθαυμαστοι!
και για του λογου το αληθες: Newfoundland dogs water rescue - YouTube
Υπεροχο βιντεο. Παρακαλω καποιον απο τους μοντ να το προσθεσει στο θεμα με τα νιουφια, για να μην χαθει εδω.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δεν έχω καταλάβει την ύπαρξη αυτού του topic!

Τι εννοείτε πιο δυνατό?Σε τι?
Σε δάγκωμα?Σωματικά?Ψυχολογικά?Σε τι?

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
@st3lio κανεις μας ομως δεν εχει καταλαβει αυτη την γενικευμενη τοποθετηση...αλλα οπως και να χει...δεν νομιζω οτι χρειαζεται περαιτερω αναλυση....! Ειναι 3 διαφορετικες φυλες με διαφορετικα χαρακτηριστικα η καθε μια. (δεν γινεται να συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια και με γερμαδες....αλλη γευση και αλλη υφη το καθενα)!
Εχω την αμυδρη εντυπωση οτι το ποστ εχει γινει για διαφημιση των apartments...

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Όλα τα παραπάνω διαθέτουν δυνατό δάγκωμα..
Το θέμα είναι πόσο εύκολο είναι να κάνεις το σκύλο να βγάλει το δυνατότερο του δάγκωμα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Πριν προχωρήσουμε σε περαιτέρω φιλοσοφική αναζήτηση, και φτάσουμε τις 50 σελίδες, αναρωτόμενοι τι εννοούσε ο ποιητής, να περιμένουμε μήπως το μέλος, να δώσει νέα στοιχεία;