Σκέφτομαι να του δινω 1 φορά τον μήνα κονσέρβα έτσι για να τρώει και κάτι άλλο . Σκέφτομαι για ND και Schesir είναι καλές ?
Οι ND είναι πολύ καλές, για Schesir δεν θα το πρότεινα, δεν μου άρεσαν τόσο τα συστατικά. Πολύ καλές έχουν και η carnilove και η brit. αν είναι κάτι πιο special και δεν χρειάζεται να είναι ισορροπημένο μπορείς να δώσεις και monoprotein της belcando και της fish4dogs που είναι θεωρητικά toppers.Σκέφτομαι να του δινω 1 φορά τον μήνα κονσέρβα έτσι για να τρώει και κάτι άλλο . Σκέφτομαι για ND και Schesir είναι καλές ?
Αληθεια δεν είναι καλή η Schesir ?και μου έχουν πει κάποια τα καλύτερα .Οι ND είναι πολύ καλές, για Schesir δεν θα το πρότεινα, δεν μου άρεσαν τόσο τα συστατικά. Πολύ καλές έχουν και η carnilove και η brit. αν είναι κάτι πιο special και δεν χρειάζεται να είναι ισορροπημένο μπορείς να δώσεις και monoprotein της belcando και της fish4dogs που είναι θεωρητικά toppers.
Μέτρια νομίζω, σε κονσέρβα δεν θα ήθελα να έχει ρύζι και πατάτα, τα θεωρώ φθηνά fillers, αν είναι να δώσεις λεφτά για κονσέρβα μην δώσεις λεφτά για fillers, τζάμπα κόποςΑληθεια δεν είναι καλή η Schesir ?και μου έχουν πει κάποια τα καλύτερα .
θα δω τότε και κάτι άλλο εκτος ND που σίγουρα θα πάρω