Ποιος σκύλος θεωρείτε ότι έχει πιο δυνατή μασέλα;

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ρε volkswagen-ικε,παμε παρακατω.εγω σε συγχωρω!χεχε!καθε ενας εχει μια αποψη κ καμια φορα ο ζηλος για την προστασια καποιων δικαιωματων των ζωων η οι αποψεις μας γυρο απο καποιο θεμα ,μας κανουν να εχουμε γρηγορη γλωσσα...μην δινεις σημασια.θα δεις πολλα,θα ακουσεις πολλα,σε ολα να εχεις ανοιχτα ματια κ αυτια...μασησε πρωτα κ μετα φαε ομως.

scirocco

Member
9 Σεπτεμβρίου 2010
11
0
προφανώς η ερώτηση έγινε απο άτομο μικρής ηλίκιας, που το κριτήριο επιλογής ειναι η δύναμη στα σαγωνια , για να τον κανει να νιώθει πως υπερέχει και να νιώθει ασφάλεια.
Φιλαράκι μην ασχολείσαι με αυτα, διάλεξε μια ράτσα που σου αρέσει, αγάπησε πραγματικά τον σκύλο σου και αυτος αν ποτε χρειαστει θα σε υπερασπιστεί και θα υπερασπίσει και τον εαυτο του οπως πρέπει.

Φιλικά Αντρέας
Κάνεις πολυ μεγαλο λαθος

Φιλικα Αποστόλης

scirocco

Member
9 Σεπτεμβρίου 2010
11
0
ρε volkswagen-ικε,παμε παρακατω.εγω σε συγχωρω!χεχε!καθε ενας εχει μια αποψη κ καμια φορα ο ζηλος για την προστασια καποιων δικαιωματων των ζωων η οι αποψεις μας γυρο απο καποιο θεμα ,μας κανουν να εχουμε γρηγορη γλωσσα...μην δινεις σημασια.θα δεις πολλα,θα ακουσεις πολλα,σε ολα να εχεις ανοιχτα ματια κ αυτια...μασησε πρωτα κ μετα φαε ομως.
ΟΚ

Σ'ευχαριστώ φιλε

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Θα ηθελες να μας πεις λοιπον ποσο μεγαλης σημασιας ειναι το ποσες λιβρες ειναι τα σαγονια των cane και γιατι σε ενδιαφερει ?:D:p

Εσυ με το presa πιο πανω πολυ μαλακωσες τωρα τελευταια χαχαχαχα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
θες καλυτερα να σου πει τις εκδοσεις του σιροκο?να μαθεις κ κατι σημερα!
Χαχαχαχαχα ανοστε!!!
Οχι θελω να μου πει γιατι τον ενδιαφερουν τα σαγονια! Χασαπης ειναι και του περισσευουν μοσχαρισια κοκκαλα??

scirocco

Member
9 Σεπτεμβρίου 2010
11
0
Θα ηθελες να μας πεις λοιπον ποσο μεγαλης σημασιας ειναι το ποσες λιβρες ειναι τα σαγονια των cane και γιατι σε ενδιαφερει ?:D:p

Εσυ με το presa πιο πανω πολυ μαλακωσες τωρα τελευταια χαχαχαχα
Δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατι το ρώτησα.
Διαβαζα το θέμα και είπα να ρωτήσω.
Φιλε μου δεν ρωτησα για λιβρες......
ειπα αν ανηκει σε αυτην την συζητηση!!!!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατι το ρώτησα.
Διαβαζα το θέμα και είπα να ρωτήσω.
Φιλε μου δεν ρωτησα για λιβρες......
ειπα αν ανοικει σε αυτην την συζητηση!!!!!!
Scirocco αν δεν καταλαβες κανουμε σχεδον πλακιτσα. Ξερω οτι εγινε αυθορμητα η ερωτηση σου.
Παντως διαλεξες απο τις αγαπημενες μου φυλες !!! Α και ειμαι φιλη οχι φιλος!

scirocco

Member
9 Σεπτεμβρίου 2010
11
0
Δεν το καταλαβα συγνωμη.
Εμαθα οτι είναι πολυ δυσκολος ομως.....
Η αληθεια ειναι οτι σοκαριστικα με αυτα που διαβασα!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δεν το καταλαβα συγνωμη.
Εμαθα οτι είναι πολυ δυσκολος ομως.....
Η αληθεια ειναι οτι σοκαριστικα με αυτα που διαβασα!!!
Με τι σοκαριστικες καλε? Μια χαρα σκυλια ειναι! Εγω παντως αυτα που ξερω ειναι εκτος απο πανεμορφα και καλοι χαρακτηρες!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
μαλιστα ειναι καλυτεροι χαρακτηρες κ απο τα αρτζεντινο!κ φυσικα πολυ καλυτεροι φυλακες!
Εισαι off- topic φιλε!

ΥΓ Δεν υπαρχουν καλυτεροι χαρακτηρες απο τα dogo argentino:D

scirocco

Member
9 Σεπτεμβρίου 2010
11
0
Σοκαρίστικα με την επίθεση που δέχθηκα οχι για το σκυλο.
Καλοί χαρακτήρες αλλα δύσκολοι!!!
θέλουν πολυ δουλεια?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ολα τα σκυλια θελουν πολυ δουλεια,εκτος αν σου αρεσει να φοβασαι να κουνηθεις κοντα στον δικος σου σκυλο.εν ολιγοις να εχεις στον νου σου ,οτι κυριαρχα σκυλια ,θελουν εκτος απο κυριαρχο ιδιοκτητη κ πολυ δουλεια,σωστη συμπεριφορα,αλλα κατα κυριο λογο πολυ δουλεια μαζι τους.

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Να ο σκύλος με την πιο δυνατή μασέλα.
Τρομερό δάγκωμα.
Άμα σε δαγκάσει, κλειδώνει και δεν ξεκλειδώνει με τίποτα. Θέλει διάρηξη η μασέλα μετά για να ανοίξει.

CROCODOG-110x137..jpg
CASE CLOSED!!!

Δημήτρης Α.

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2006
210
2
Pireaus
www.freewebs.com
Κατά τη γνώμη μου η παρούσα συζήτηση δεν υφίσταται καθώς μέσα στην ίδια φυλή εμφανίζονται τεράστιες διαφορές μεταξύ των ατόμων της, οπότε γενικεύσεις σε επίπεδο φυλής δεν πιστεύω ότι ευσταθούν.
Δεν δέχομαι ως αξιόπιστη μια έρευνα που δοκίμασε ένα σκυλί και γενίκευσε ως προς ολόκληρη την φυλή του.
Το ταμπεραμέντο και η εκτροφή για 'μένα είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες που επηρεάζουν φυσικούς μηχανισμούς του σκύλου όπως το δάγκωμα.
Θα συμφωνήσω όμως με κάποιους συνομιλητές που θεώρησαν το θέμα ως μη χρήσιμο, καθώς ακόμα και για καθήκοντα φύλαξης ή σπορ με bite work δεν μπορείς να βασιστείς σε έναν μόνο μηχανισμό του σκύλου αλλά σε ολόκληρο το πακέτο.

Last edited:

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239

είναι επιστημονικά αποδεδεδειγμένα ο σκύλος με το ποιο δυνατό δάγκωμα
ο πρόγονος canine rex

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Χαιρομαι απίστευτα όταν βλέπω ευγενεις του 21 αιώνα , που θεωρούν τέτοιες ερωτησεις προσβλητικές να απαντουν στον συνομιλητη τους με τόση αναίδεια δείχνοντας το πραγματικο επίπεδο του ήθους και της παιδείας τους.

Ελένη ψαξε λίγο στο youtube θα βρεις μερικά βίντεο απο χομο σάπιενς σαν κ εσένα που χωρις ντροπη είχαν την περιέργεια να δουν ποιο ζωο ειναι πιο επικινδυνο αν σε δαγκωσει και κάνουν κάποιες μετρήσεις με ειδικο εξοπλισμο...

ωρες ωρες μου θυμιζουν καποιοι εδω μεσα μια τρελη ιδιοκτητρια σκυλου στο παρκο που είδε καποτε καποιν να παιζει με ενα πιτ μπουλ που είχε ...με ενα σκοινι...και του ειπε οτι θα παρει την αστυνομια τηλέφωνο γιατι το ετοιμαζει για αγωνες

Βασικα εισαι υπερβολικη!Θα μπορουσες να απαντησεις με καποιον διαφορετικο τροπο,χωρις να προσβαλεις.Αντιθετως ομως απαντησες με κραξιμο οποτε δεν μπορεις να μιλας για επιπεδο.Μηπως επειδη δεν σου αρεσε η ερωτηση?Για αυτην που την εκανε ισως ηταν σημαντικη και ηθελε να της λυθει η απορια.Κακο ειναι?

Οσο για το σκηνικο με το Pitbull τι σχεση εχει με την ερωτηση?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros