Ποιος σκύλος ΔΕΝ σας αρέσει;

Status
Κλειδωμένο θέμα

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
ουστ και συ ρε!!!
Προσεξε ιδιατερως πώς μιλας διοτι κρινεσαι...Εισαι προεδρος σε μια επιτροπη σου υπενθυμιζω και οι καιροι δεν ειναι παιξε γελασε...χρειαζεσαι σοβαρο προσωπο διοτι οι καταθεσεις τρεχουν...:cool:*hail*

eyoylo

Active Member
28 Δεκεμβρίου 2010
31
0
Πικερμι Αττικης
αμερικανικο κοκερ σπανιελ χαλια,παρολο που αγαπαω οτι ζωο υπαρχει στον πλανητη το συγκεκριμενο δεν μου αρεσει.

κατερινα 10 χρονων(κορη του ευουλου)

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
Προσεξε ιδιατερως πώς μιλας διοτι κρινεσαι...Εισαι προεδρος σε μια επιτροπη σου υπενθυμιζω και οι καιροι δεν ειναι παιξε γελασε...χρειαζεσαι σοβαρο προσωπο διοτι οι καταθεσεις τρεχουν...:cool:*hail*
ξερω που τα λεω ρε,και αυτος μελος ειναι ο αλητηριος!!!
σιγα μη του παω και σαρικι του βρωμοευβοιωτη!!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
τα μαλινουά είναι όλα τα λεφτά, τα κοκόνια επίσης, τα καλύτερα φυσικά ειναι οι τσοπαναραίοι! (τελείως αντικειμενικά πάντα)

τα μοναδικά που δε μου αρέσουν είναι τα..... εεεεεεεε.... χμμμμ...... βασικά όλα μου αρέσουν! (έχω καρδιά αγγινάρα! τι να κάνω?)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
τα μαλινουά είναι όλα τα λεφτά, τα κοκόνια επίσης, τα καλύτερα φυσικά ειναι οι τσοπαναραίοι! (τελείως αντικειμενικά πάντα)

τα μοναδικά που δε μου αρέσουν είναι τα..... εεεεεεεε.... χμμμμ...... βασικά όλα μου αρέσουν! (έχω καρδιά αγγινάρα! τι να κάνω?)
δε μιλαμε για καρδια εδω καλε... Για ματι μονο...:p
αντε μη μασας! Μολογα:p

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Scarlett το μόνο που δε με τρελαίνει η εμφάνιση του είναι το γουίπετ! μου μοιάζει κάπως... ανορεκτικό και συνεχώς φοβισμένο! αυτό με χαλάει λίγο... (άντε... με κατάφερες! μολόγησα!!!! χιχιχιχι)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
και πάλι δε το θεωρώ άσχημο! απλά αυτό το φοβισμένο ύφος και στυλ που έχει δε με τρελαίνει και ιδιαίτερα! ειλικρινά δε μπορώ να θεωρήσω κανένα μα κανένα σκυλούνι άσχημο.... και αυτό δεν είναι δήλωση και καλά, αλλά η αλήθεια

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εννοώ ότι όταν έχεις δεί κάποια φυλή μόνο απο φωτογραφίες δεν επιτρέπεται (τρόπος του λέγειν) να έχεις άποψη.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αν ενας σκυλος ΔΕΝ μας αρεσει αισθητικα τουλαχιστον, απο μια φωτογραφια μπορουμε να παρουμε μια σημαντικη δοση περι αυτου. Αλλωστε το ιδιο συμβαινει και οταν μας αρεσει κατι, το βλεπουμε και το σχολιαζουμε θετικα η και μας ελκυει ακομα...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ