Προσεξε ιδιατερως πώς μιλας διοτι κρινεσαι...Εισαι προεδρος σε μια επιτροπη σου υπενθυμιζω και οι καιροι δεν ειναι παιξε γελασε...χρειαζεσαι σοβαρο προσωπο διοτι οι καταθεσεις τρεχουν...ουστ και συ ρε!!!
ξερω που τα λεω ρε,και αυτος μελος ειναι ο αλητηριος!!!Προσεξε ιδιατερως πώς μιλας διοτι κρινεσαι...Εισαι προεδρος σε μια επιτροπη σου υπενθυμιζω και οι καιροι δεν ειναι παιξε γελασε...χρειαζεσαι σοβαρο προσωπο διοτι οι καταθεσεις τρεχουν...*hail*
δε μιλαμε για καρδια εδω καλε... Για ματι μονο...τα μαλινουά είναι όλα τα λεφτά, τα κοκόνια επίσης, τα καλύτερα φυσικά ειναι οι τσοπαναραίοι! (τελείως αντικειμενικά πάντα)
τα μοναδικά που δε μου αρέσουν είναι τα..... εεεεεεεε.... χμμμμ...... βασικά όλα μου αρέσουν! (έχω καρδιά αγγινάρα! τι να κάνω?)
-.- ποιες φωτογραφιες δεν λενε μια? ε? Ε? ε? -.^οι φωτογραφίες δεν λένε μία πάντως
αχαχα τωρα αποκαλιπτεται η κακια14 σελιδες για τον σκυλο που ΔΕΝ μας αρεσει..
εννοώ ότι όταν έχεις δεί κάποια φυλή μόνο απο φωτογραφίες δεν επιτρέπεται (τρόπος του λέγειν) να έχεις άποψη.
μπορεις να εχεις μια πρωτη αποψη ομως (αισθητικα παντα εννοω...)εννοώ ότι όταν έχεις δεί κάποια φυλή μόνο απο φωτογραφίες δεν επιτρέπεται (τρόπος του λέγειν) να έχεις άποψη.