Ποιος εκπαιδευτής...

Status
Κλειδωμένο θέμα

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
veronica ευχαριστώ-είμαι χαζό....:)

iwan - δεν πήγε σε κλάμπ -πήγε σε εκπαιδευτή για βασική υπακοή και τα υπόλοιπα

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εγώ έτσι κατάλαβα...
εσύ κατάλαβες κλάμπ
πιστεύω πως κάνεις λάθος
αλλά όλα σχετικά είναι

iwan

Active Member
8 Ιανουαρίου 2011
40
0
Αρε κατακαημενο Μαλινουα ποσους εχεις κανει μαγκες???
ας μην ξερεις να το δουλεβεις και τα λεμε. παντως ο ανθρωπος στο βιντεο διχνει να ξερει πολλυ καλα την δουλεια του δε ειναι τιποτα τυχαιο στον κοσμο του σκυλου που γραφει και στην αρχη.

tsiotas nikos

Active Member
10 Δεκεμβρίου 2009
34
0
http://www.youtube.com/watch?v=2U38BZKyZLE

αν εχεις να πεις κατι για την δουλεια μου δεικσε μας πρωτα τον σκυλο σου αλλιως απολαφσε τον δικο μου και μην βιαζεσαι σαν καποιους φιλικα τσιοτας νικος το μηνυμα ειναι για τον κυριο harryf3 η καπως ετσι που περιμενει να δει τι θα απαντησω και τι μπαρουφες θα πω να τον ενημερωσω οτι δεν θα πω θα δειχνω σιγα σιγα ομως

http://www.youtube.com/watch?v=7G5vRaE9s1c

μετα το μαλινουα ακολουθει ενα ντομπερμαν ειναι προπονηση τον αυγουστο δηλαδη 5 μηνες πριν μαντεψτε τινος ειναι το ντοπερμαν

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
5 μηνες πριν
με 1 επισκεψη τον μηνα....
συγχαρητηρια κ. εχετε πολλη καλη σχεση με τον σκυλο...
ο ιδιοκτητης του τι σχεση εχει...?

sangel

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
50
0
Παιξε με το μονταζ ειπαμε εχεις κ κανα 2ωρο απο τις 5 προπονησεις δαγκωματα κ απο "φους" ειπαμε εισαι ο King Φους - παρατεταμενο πλατς κανα 3λεπτο Αληθινο εχεις ή θα το παγωσεις στο μονταζ ...Εγω τι σχεση εχω? Θα δειτε σε λιγο καιρο...ο εκπαιδευταρας τους τελευταιου 10 μηνες "εκαψε" ενα Μαλινουα θυληκο που το φωναζε.....Σιρρα κ τωρα εχει α΄΄α 2 κουταβια προς καταστροφη...Εκανε κ μια γεννα Μαλινουα εκει η οποια ποδοπατηθηκε απο την θυληκια που τα γεννησε, γιατι αραγε?!?! Ομως εχω εμπιστοσυνη στον Μπερο ο οποιος καποια μερα θα τον "φάει"....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μπορεις να μου πεις την διαφορα? και τι ειναι καλυτερο?
πρώτον δεν είναι το θέμα μας
και δευτερον όχι βέβαια-εγώ απλά βοηθώντας την ροή της συζήτησης έγραψα τι κατάλαβα απο το κείμενο
δεν έχω γνώσεις επι του θέματος καθόλου

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Σβήστηκε μήνυμα που, παρά τις συστάσεις, έμενε στο ύφος των προσωπικών και άσχετων με τον σκύλο σχολίων.

Αφού, όπως διαβάζουμε και οι δύο πλευρές θα προσφύγετε στην δικαιοσύνη, καλώς θα πράξετε και η όποια συνέχεια ας δοθεί εκεί.

Το θέμα κλειδώνεται και οποιοδήποτε θέμα ανοιχθεί για/με το ίδιο περιεχόμενο θα σβηστεί και θα υπάρξουν και απαγορεύσεις.

Ευχαριστούμε!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97