Ποιος εκπαιδευτής...

Status
Κλειδωμένο θέμα

sangel

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
50
0
Όπως γνωρίζεται τους τελευταίους 10 μήνες δούλευα στον Τ…. Στα Γιάννενα.
Πήγα εκει 13 φορες με την Σιρρα.
Πλήρωσα τα 1400 ευρω απο τα 1800 με 2000 + 500 για ΖΤΠ ( που ηθελε ο Τ…) για Βασικη Υπακοη 700 ευρω, Ιχνυλασια 300 ευρω κ Δαγκωματα.400 ευρω.
Σταματησα απο εκει γιατι (εγραφα στα φορουν) οπως μου ειπε…

Η Σιρρα εκανε επίδειξη σ’ έναν Πραγματικο Υπευθυνο Εκπαιδευτη ολες τις «γνωσεις της».

Αποτελεσμα ΒΗ : Μονο φους σωστο. Παρατεταμενο πλατς καθολου, Χιαρ ελλιπες
Το παρατεταμενο πλατς βεβαιος συμφωνα με τον Τ…. Η Σιρρα το «ειχε» γιατι την τελευταια φορα που πηγα, την επιασε με τον βοηθο του, με δυο κοντρα λουρια στο αγκαθι που φορουσε στον λαιμο της κ την εξαναγκασε σε πλατς πετωντας μπροστα της μπαλακια κ η Σιρρα αφου δεν σηκώθηκε , ειπε ο Τ…οτι το εμαθε τελος.

Η ιχνυλασια τωρα εγινε 3 φορες απο 5 μετρα την καθε φορα με δυο τετραγωνα ενα στην αρχη κ ενα στο τελος. Ο Τ… θεώρησε παλι οτι τις «εχει» η Σιρρα τις Ιχνυλασιες γιατι οπως μου ειπε ειναι εμφυτη η ιχνυλασια στα σκυλια κ δεν θελει ιδιαιτερη δουλεια...(Από τον Μαιο εως τον Σεπτεμβριο εχει πολύ Ζεστη κ ο σκυλος κινδυνευει με θερμοπληξια…Κ από τον Οκτώβριο εως τον Απριλιο εχει πολύ Υγρασια κ ο σκυλος κινδυνευει να παθει πνευμονια…)

Τα Δαγκωματα της βρισκονται σε εμβρυικο σταδιο χωρις τεχνικη, αρχη κ τελος.
Εκανε την Σιρρα 5 δαγκωματα : 1 με λουκανικο 1 με ταφ 1 με μαλακο μανικη κ 2 με αγωνιστικο ( το τελευταιο εγινε, την τελευταια μας μερα εκει…).
Οπως ο ιδιος ειπε , δεν χρειαζεται το δαγκωμα συνεχεια προπονηση γιατι ο σκυλος το «εχει» εμφυτο, μια φορα καθε 1 - 2 μηνες γιατι αλλιως ο σκυλος θα μπουχτισει κ δεν θα δαγκωνει…Την τελευταια φορα που πηγαμε εκει εκτος των αλλων φορεσε κ το αγωνιστικό μανικη κ την εβαζε να κανει «μακρυνες»…Ευτυχως παρα το σοκ από τα τρακαρισματα κ τις φωνες κ τα μαλωματα η Σιρρα μου συνήρθε μολις χθες ψυχολογικά 100%...

Ενω κανονικα τα δαγκωματα θελουν χτισιμο απο κουταβι ωστε σε ηλικια 14 μηνων που ειναι η Σιρρα, ο σκυλος να εχει πληρη τεχνικη κ να ξερει ακριβως τι γινεται, πώς να μπαινει στο μανικη από κάθε γωνια κ αποσταση κτλ…Πιθανοτατα η Σιρρα δαγκωσε το αγωνιστικο μανικη στην αυλη του Τ…,μαλλον απο ενστικτο… Kανενας Εκπαιδευτης - εκτος των υπολοιπων που ανεφερα - δεν θα αναλαμβανε , ποσο μαλλον να πληρωθει εστω κ τα μισα χρηματα, από την διαδικασια εκπαιδευσης δαγκωματων, ξεροντας εκ’ των προτερων ότι θα βλεπει τον σκυλο το συντομοτερο κάθε 2 με 4 εβδομαδες….

Επιφυλάσσομε παντως ηθικου κ νομικου δικαιώματος μου…

.........................................................................................................................................................................

Mέρος του μηνύματος αφαιρέθηκε μια που δεν αφορούσε κυνολογικό θέμα, αλλά προσωπικό, γεγονός που δεν συνάδει με τους κανονισμούς του φόρουμ.

Αν συνεχιστούν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί το θέμα θα κλειδωθεί δια παντώς και θα υπάρξουν και απαγορεύσεις (ban).

admin

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Τι ηλικία έχει ο σκύλος σου και πόσο καιρό θεωρείς ικανοποιητικό να κάνει τέλειο ΒΗ, apport, ιχνηλασία και καθήκοντα προστασίας;

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
πριν πας το σκυλί σου στον συγκεκριμένο εκπαιδευτή (κλαμπ; )δεν είχες παρακολουθήσει προπονήσεις του;
Εξετάσεις εργασίας παρακολούθησες πριν ξεκινήσεις ;

sangel

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
50
0
Aπο που θα μπορουσα να την αποκτησω κ δεν το εκανα, πριν μπλεξω.....
Οχι μου ειπε φερ΄την τωρα που ειναι μικρη για να μην χασουμε χρονο με τις "διωρθωσεις" σαν μεγαλωσει...Κ αφου ξεκινησα μετα χαθηκα...

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Για να καταλαβω χρεωνε καθε ασκηση ξεχωριστα ; ωραιος

Αν δεν το εχεις καταλαβει , οι σκυλοι δεν χρειαζονται εκπαιδευση , το εχουν " εμφυτο " τους πετας μεσα στους αγωνες και βγαζουν το προγραμμα μονοι τους ... αυτα ειναι , θεουλης και αυτος

sangel

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
50
0
ο Σκυλος Δαγκωνει κ εχει ποοοολυ υπομονη δεν εχω παρει ακομα φορα...Σε λιγες μερες θα παρω....Οτι γραφω ειναι ακριβως.-
5 δαγκωματα σε 10 μηνες κ 3 Ιχνυλασιες σε 10 μηνες απο 5 μετρα η καθε μια συνολο...700 ευρω.

gsdog

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2009
136
1
sangel το παραπονο σου ακριβως ποιο ειναι? Ο τροπος της εκπαιδευσης? Το αποτελεσμα? Το οικονομικο?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
ξαναρωτάω.....
πριν πας το σκυλί σου στον συγκεκριμένο εκπαιδευτή (κλαμπ; )δεν είχες παρακολουθήσει προπονήσεις του;
Εξετάσεις εργασίας παρακολούθησες πριν ξεκινήσεις ;
δεν ήξερες σε τι κατάσταση βρίσκεται το σκυλί σου;
δεν γνώριζες που υστερεί;
έχεις ζητήσει ποτέ να δεις δουλεμένο σκυλί που δίνει για ΒΗ;

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Αν συνεχιστούν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί το θέμα θα κλειδωθεί δια παντώς και θα υπάρξουν και απαγορεύσεις (ban).

Μέρος μηνυμάτων έχει αφαιρεθεί λόγο παραβίασης κανονισμών.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
sangel το παραπονο σου ακριβως ποιο ειναι? Ο τροπος της εκπαιδευσης? Το αποτελεσμα? Το οικονομικο?
Το παραπονο του ειναι οτι (απο ο,τι μας λεει τουλαχιστον) ο εκπαιδευτης τον δουλευε ψιλο γαζι.

Κρατουσαν τον σκυλο δεμενο χειροποδαρα και ο αλλος ελεγε οτι "εχει" το πλατς.

Και διάφορα τετοια γλαφυρα.

οταν γραψει και ο Τ τοτε θα σχολιασω.
Ναι, να γραψει ο ανθρωπος. Θα τον περιμενω, οπως περιμενα και τον εκπαιδευτη του sfinas.

Για τα δαγκωματα ας κρινουν αυτοι που γνωριζουν, αλλά θελω να δω τι μπαρουφες θα πει για την βασικη.
Παντα βεβαια φταιει ο μαθητης.

iwan

Active Member
8 Ιανουαρίου 2011
40
0
επιδη αυτες τις μερες εκανα πολλες βολτες σε καπια κλαμπ επιδει θελω να ασχολιθω και εγω με το σπορ,καπιοι μου ειπαν οτι ειναι ετησια σηνδρομη και πως δουλεβουν καθε βδομαδα αυτοι που σημενει οτι αν εσυ δεν πας κακο του κεφαλιου σου. αν εσυ πληρωνεις και για καπιους λογους εχεις παει μονο τοσες φορες δεν φταιει ο εκπαιδευτης για τι δεν ειναι και μαγος να φτιακσει το σκυλη τοσο γρηγορα.αμα εσυ εκανες στην ιχνιλασια 5μετρα και μια φορα και πιγεσ μετα απο 10μηνες χωρισ να εχεις δουλεψει και μονος σου πως θα σε παει στα 15βηματα?

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97