λοιποοον, βλεπω αρχισαν να μπαινουν και να γραφουν οοοολοι οι καλοι φιλοι του Ν.Τσιοτα!
Να πω λοιπον και εγω κανα 2 πραγματακια γι αυτον τον κυριο..
Μου τον συστησε ενα αλλο μελος του φορουμ,που δυστυχως δεν γραφει πια, ως εναν σωστο επαγγελματια και ετσι πηγα να δω την δουλεια του.
Οταν πηγα αρχικα χωρις σκυλο,με καλεσε καταρχην να παρακολουθησω το μαθημα που ηταν σε εξελιξη,στην συνεχεια του ζητησα να δω πως δουλευει με τα σκυλια του και αυτος μου εδειξε τον Βerro 8 μηνων τοτε,την Sira που ηταν ακομη κουταβα και την Ναομι 7 ετων σκυλα.Επαθα πλακα!
Τα σκυλια (και τα 3)μπαιναν μεσα στον στιβο και διασκεδαζαν πραγματικα την δουλεια και φαινοταν ακομη και στο ματι ενος απειρου...
Αφου λοιπον μου αρεσε η δουλεια του αποφασισα να παω τον σκυλο μου εκει .Αφου πρωτα ειδε τον σκυλο μου, συμφωνησαμε τα εξης
1)τιμη: 700 ευρω με ΦΠΑ για ΒΥ ,φυσικα με αποδειξη
2)χρονος εκπαιδευσης: 3 μηνες περιπου με 3-4 φορες την εβδομαδα να πηγαινουμε εκει,οχι λιγοτερες,αν ηθελα ομως περισσοτερες κανενα προβλημα.Μετα το περας της εκπαιδευσης θα επρεπε να πηγαινω τακτικα,μου ειχε προτεινει 1 φορα/εβδομαδα , για οσο χρονικο διαστημα θελω χωρις επιπλεον οικονομικη επιβαρυνση
3)στον στιβο θα εμπαινα κυριως εγω ή και η κοπελα μου,αυτος θα μας καθοδηγουσε και θα μας διορθωνε οταν επρεπε
4)τις ημερες που δεν θα πηγαινα θα επρεπε να τον δουλευω σπιτι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
5)για οποιοδηποτε προβλημα με τον σκυλο πχ ασχημες συμπεριφορες,μπορουσα να τον παρω ανα πασα στιγμη τηλ
6)αν στο τελος της εκπαιδευσης δεν ημουν ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα,δεν μπορουσα να παρω πισω τα λεφτα(αφου οι εργατοωρες θα ειχαν δουλευτει) θα ειχα ομως καθε δικαιωμα να του ζητησω να συνεχισουμε μεχρι να εχω το επιθυμητο αποτελεσμα(χωρις επιπλεον επιβαρυνση εννοειται).
Αυτη η συμφωνια λοιπον τηρηθηκε στο ακεραιο απο μερους του.Εγω, με εξαιρεση τους τελευταιους 2 μηνες (λογω δουλειας), συνεχισα να πηγαινω 2-3 φορες την εβδομαδα στην σχολη.Καμια φορα παω και χωρις τον σκυλο για να βλεπω τους αλλους να δουλευουν, αλλα και τον ιδιο με τους σκυλους του και να μαθαινω οτι περισσοτερο μπορω.
Για να μην μακρυγορω(αν και θα μπορουσα να συνεχισω για πολυ ακομη ) ,ως επαγγελματιας για μενα φερθηκε αψογα.Ως ανθρωπο δεν τον κρινω γιατι πλεον δεν θα ειμαι αντικειμενικος μιας και η σχολη του εχει γινει το δευτερο σπιτι μου!
Υ.Γ 1 Νικολακη μη το παιρνεις πανω σου! α και βαλε κανενα βιντεο με την Ναομι την συμπαθεια μου και αστο τον Berro!
Y.Γ 2 Βια δεν τον ειδα να χρησιμοποιει ποτε, αν παρολα αυτα δοκιμαζε να κλωτσησει τον Καισαρα, ακομη θα μας χωριζανε! οσο καλος και να ειναι ενας δασκαλος δεν νομιζω οτι κανεις σας θα τον αφηνε να κλωτσα το παιδι του,αν το εκανε τοτε θα ηταν χειροτερος απο τον δασκαλο...