Ποιος άραγε θα μπορούσε να είναι ο admin;

Status
Κλειδωμένο θέμα

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Άραγε γυρνάει ανάμεσα μας ΚΑΙ ως μέλος η απλά είναι ένα φάντασμα???? Σκέφτεστε να ήταν απλά κάποιος διαδικτιακός και ΜΟΝΟ διαδικτιακός γνωστός σας με ένα τυχαίο όνομα ενός απλού μέλους και παράλληλα να ήταν και ο ADMINAROS????? :D :D

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Άραγε γυρνάει ανάμεσα μας ΚΑΙ ως μέλος η απλά είναι ένα φάντασμα???? Σκέφτεστε να ήταν απλά κάποιος διαδικτιακός και ΜΟΝΟ διαδικτιακός γνωστός σας με ένα τυχαίο όνομα ενός απλού μέλους και παράλληλα να ήταν και ο ADMINAROS????? :D :D
Ο superman είναι .... λίγο πριν πέσει από το κρεβάτι.
Είναι σίγουρο πως ο Admin γυρνάει ανάμεσά μας και δεν είναι απλά φάντασμα.

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Σε αλλα φορουμ συνηθιζεται πολυ: ο Αντμιν να εχει και 1-2 νικ ακομα και να λαμβανει μερος στις συζητησεις και στο χαβαλε.
Εδω δεν ξερω αν ειναι τοσο ''ανεβασμενα'' τα πραγματα...:p

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ μου άνοιξα το καλυτερο θέμα που γράφτηκε στο dog forum NAI H OY?? :p
Λοιπόν λοιπόν ακούστε με προσεκτικά γιατί μας παρακολουθούν :p , είναι ανάμεσα μας, μη το τσακίσουμε από τώρα το θέμα γιατί ο πονηρός και μοχθηρός :p :p ΑDMIN μας, τώρα θα τρίβει τα χεράκια του κρατώντας το πανίσχυρο και μοναδικό του delete έτοιμος να εξαφανίσει τα super κοινολογικά μας ποστ....ωωωωωωωωπ το ξέχασα έχει και 24502 mods οπότε την κάτσαμε αδέρφια , πιαστε σωσίβια :D :D...Σοβαρά το άνοιξα το θέμα να δούμε τι και που θα πάει μη το σκίσουμε ακόμα, πρεπει να γραφτούν πρώτα 240 σελίδες φουλ γκουρού , φουλ τρισμεγιστους κυνολόγους να banaristoyn καμιά 50αρια νωματαίοι και μετά θα βρούμε τον Αdmin ποιος είναι! !! λοιπόν αφήστε το να κυλησει να δούμε ααααν θα προλάβει να φτάσει κάπου!! :D

Εσύ θεωρείς δηλαδή ότι ο admin ας πούμε δε θα μπορουσε να έχει όχι 1-2 αλλά 10 νικ???? χαχαχαχαχαχαχαχαχα. :D :D...Σκέφτεσαι ο ADMIN να είναι ένας σκύλος?? :p

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Το ότι οι 24502 mods είναι φυσιολογικοί άνθρωποι που έχουν και άλλες δουλειές να κάνουν εκτός από το να προσφέρουν τον χρόνο τους για να σβήνουν τα μηνύματα που γράφετε για χαβαλέ σας πέρασε από το μυαλό? Λέω εγώ τώρα...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Σε αλλα φορουμ συνηθιζεται πολυ: ο Αντμιν να εχει και 1-2 νικ ακομα και να λαμβανει μερος στις συζητησεις και στο χαβαλε.
Και συνηθίζεται να απαντάει και στον εαυτό του πολλές φορές για ξεκάρφωμα.:shock::maria:
Φρόυντ μας άφησες νωρίς...:p

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Το ότι οι 24502 mods είναι φυσιολογικοί άνθρωποι που έχουν και άλλες δουλειές να κάνουν εκτός από το να προσφέρουν τον χρόνο τους για να σβήνουν τα μηνύματα που γράφετε για χαβαλέ σας πέρασε από το μυαλό? Λέω εγώ τώρα...
Λατρεμένο ξωτικούλι όπως ξαναέγραψα και πριν το θέμα αυτό το άνοιξα σοβαρά!!! δεν το άνοιξα για τόσο χαβαλέ! ας το αφήσουμε να κυλήσει να δούμε που θα πάει! :)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Και συνηθίζεται να απαντάει και στον εαυτό του πολλές φορές για ξεκάρφωμα.:shock::maria:
Φρόυντ μας άφησες νωρίς...:p
Oχι για ξεκαρφωμα, για να θολωνει τα νερα...

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Νομίζεις ότι κάτι τέτοιο δεν παίζει?? εγώ το πιστεώ ακράδαντα!! σιγά μην τηρεί σιγή ισχύος και δεν έχει άλλο νικ ο admin!!! Eδω μέσα είναι ο θεος κάνει ότι θέλει και κανένας δεν τον παίρνει πρέφα και γραμμή!! το θεός για μια εβδομάδα με τον θεό ace ventura :D το έχετε δει??? ΚΑταρχήν σαν ον ο ανθρωπος πέραν της απληστίας του είναι και μέγας περίεργος!! Εγώ προσωπικά και όχι για να θολώσω τα νερά θα χρησιμοποιούσα αυτό το super power του να είμαι ο ADMIN να δω τι μπορώ να κάνω!!!! και φυσικά μην περιμένετε αυτό το θέμα όσο περνάνε οι ώρες να σβιστεί θα ήταν το καλυτερο ξεκάρφωμα για τον ADMIN οτι ναι...Δεν έχω άλλο νικ!!! Βέβαια προφάσεις να σβιστεί ?? Άπειρες..ειδικά απο mods??? χιλιάδες!! Απο το ότι δεν είναι κυνολογικού περιεχομένου μέχρι το οτι κάνουμε χαβαλε και λοιπα και λοιπα και λοιπα!! Πάντως ένα είναι το σίγουρο ... Ο admin εδώ ΔΕΝ είναι μόνο ADMIN ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ;)

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Να βοηθήσω όσο μπορώ...

Εγώ είμαι ο admin!

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μου με π.μ.

Ευχαριστώ πολύ!

Status
Κλειδωμένο θέμα