Πώς ξέρεις αν ξέρω?κλοκλο, γιατι επιμενεις χωρις να ξερεις?
Το θέμα έχει εξαντληθεί. Για τον ύπνο εντός σπιτιού διαφωνείς?
Πώς ξέρεις αν ξέρω?κλοκλο, γιατι επιμενεις χωρις να ξερεις?
εχεις ζησει με καυκασου? δεν το γνωριζα.Πώς ξέρεις αν ξέρω?
Το θέμα έχει εξαντληθεί. Για τον ύπνο εντός σπιτιού διαφωνείς?
Όχι με καυκάσου, αλλά έχω δει chow chow (ΤΟΣΟ ανεξάρτητα), ντόμπερμαν (ο σκύλος του παππού μου βρήκε την υγειά του σε διαμερισματάκι στα Εξάρχεια. Τον είχαν δώσει σε σπίτι με αυλή και το σκυλί έχανε τρίχωμα απ' το στρες και τη στενοχώρια), γερμανικά-βελγικά ποιμενικά και άλλα να μαραζώνουν σε κήπους και να χρειάζονται παρέα. Να τρελαίνονται απ' τη χαρά τους όταν μπαίνουν σε σπίτι.εχεις ζησει με καυκασου?
απο τα πιο σωστα παγματα που εχω ακουσει στο φορουμ...Το αν είναι μέσα ή έξω λίγο ρόλο παίζει. Το τι κάνει παίζει ρόλο. Τι θέλεις από εκείνον (και τι ΜΠΟΡΕΙ να σου δώσει) και βασικά τι μπορείς να του δώσεις εσύ.
συμφωνω με αυτα, απλα γραφω επιγραμματικα και προφανως δεν καταλαβαινετε τι εννοω.Οι σκύλοι των βοσκών ΔΕΝ ζουν έξω (αλλά στην στάνη με τα πρόβατα). Δεν ζουν μόνα ΠΟΤΕ (συνήθος έχει και τα πρόβατα αλλά και 2-4 ακόμη σκύλους για αγέλη του ο Καύκασος). Αν υποθέσουμε πως σε οικογένεια, η αγέλη του θα είμαστε εμείς, τότε θεωρώ εγκληματικό να του απαγορεύεται η είσοδος στο σπίτι λες και είναι παρείσακτος. Το που κοιμάται τη νύχτα δεν είναι τόσο σημαντικό (μάλλον θα προτιμάει να κοιμάται έξω αν έχει την επιλογή), το να μην νιώθει ΜΟΝΟΣ και χωρίς αγέλη όμως είναι ΠΟΛΥ συμαντικό.
.
μπα και το νουμερο το δικο μου ετσι ειναι, τον βαζω μεσα και στο 5λεπτο ειναι στην πορτα και κοιταει την αυλη μπας και περασε κανας βαναυσος εισβολεας στον χωρο τουο Τορο αν μπει (και τον εχω βαλει μεσα) μεσα και δεν ειναι στον χωρο του,μεταμορφωνεται και κανει σαν τρελος...την αλλη φορα ειχα αφησει την πορτα ανοιχτη -τον ειχα λιγο μεσα για να δω- και το βαλε στα ποδια...ουτε με τραβηγμα δεν εμπαινε...
ισως το σκυλι μου να ειναι ετσι,παιδι της φυσης!