Επιτρεπεται να ρωτησω απο που θα το αποκτησεις?μπορει καποιος να μ λυσει ενα ερωτημα??ειμαι 17 χρονο και θελω να παρω ποιμενικο Καυκασιο σκυλο για μεσα στο σπιτι.μενω στην Δραμα.Θα μπορεσει να ζησει το σκυλι αυτο στην δραμα η θα υποφερει απο την ζεστη??
ΑΠΟ PET SHOP ΓΙΑΤΙ?Επιτρεπεται να ρωτησω απο που θα το αποκτησεις?
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ PC ΠΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΣΤΨΕΜΑΙ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΖΩΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΟΣΜαλισταααα...
Τι γιατι βρε αγορι μου!Θα παρεις μια ψυχη και δεν θα ενημερωθεις πρωτα?Εισαι 17 χρονων και πιθανον εισαι συνεχεια στα computer,ριξε και καμια ματια πως πρεπει να αποκτησεις σωστα εναν σκυλο!Αν σε ενδιαφερει να εισαι σωστος διαβασε παρακατω και κρινε αν ειναι σωστο αυτο που θα κανεις!
Pet Shops και Puppy Mills
Υπαρχουν εκτροφεις και στην Ελλαδα.Με σιγουρα καλυτερη ποιοτητα απο τα πετ σοπ.ΑΠΟ PET SHOP ΓΙΑΤΙ?
Το σκύλι αύτο που σου αναφερα αν το πάρω, θα μπορέσει να ζήσει στην Δράμα?γνώρίζω πως δεν αντέχουν στην ζέστη άλλα εδώ στην Δράμα κάποιοσ έχει. σκέφτομαι να πάω να τον βρώ και να ενημέρωθω. εσύ τι μου προτύνεις να κάνω?α και κάτι ακόμη λέω να το έχω μέσα στο σπίτι.σ εαυχάριστώ που μου απάντησες 'εχω ανάγκη από ενημέρωση σω΄στη.Rafail αυτο που σου ειπε ο Στελιος ειναι σωστο...οτι θες ρωτα και θα σε βοηθησουμε ολοι στο φορουμ.
Ψαξε και μαθε πολλα για την συγκεκριμενη φυλη...δεν ειναι για αρχαριους και θελει πραγματικα σωστους χειρισμους!
καλη συνεχεια και καλως ηρθες!
εδω ζουνε στην Κρητη Καυκασια δεν θα ζει στην Δραμα...ναι θα μπορεσει να ζησει.Και το καυκασιο ποιμενικο ΔΕΝ ειναι σκυλι για μεσα στο σπιτι...οποιος το εχει μεσα,ειναι εγκληματιας...Το σκύλι αύτο που σου αναφερα αν το πάρω, θα μπορέσει να ζήσει στην Δράμα?γνώρίζω πως δεν αντέχουν στην ζέστη άλλα εδώ στην Δράμα κάποιοσ έχει. σκέφτομαι να πάω να τον βρώ και να ενημέρωθω. εσύ τι μου προτύνεις να κάνω?α και κάτι ακόμη λέω να το έχω μέσα στο σπίτι.σ εαυχάριστώ που μου απάντησες 'εχω ανάγκη από ενημέρωση σω΄στη.
εννοείς?.Και το καυκασιο ποιμενικο ΔΕΝ ειναι σκυλι για μεσα στο σπιτι...οποιος το εχει μεσα,ειναι εγκληματιας...