Ποιμενικό Καυκάσιο και ζέστη

rafail

New Member
12 Οκτωβρίου 2009
4
0
μπορει καποιος να μ λυσει ενα ερωτημα??ειμαι 17 χρονο και θελω να παρω ποιμενικο Καυκασιο σκυλο για μεσα στο σπιτι.μενω στην Δραμα.Θα μπορεσει να ζησει το σκυλι αυτο στην δραμα η θα υποφερει απο την ζεστη??:confused:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
μπορει καποιος να μ λυσει ενα ερωτημα??ειμαι 17 χρονο και θελω να παρω ποιμενικο Καυκασιο σκυλο για μεσα στο σπιτι.μενω στην Δραμα.Θα μπορεσει να ζησει το σκυλι αυτο στην δραμα η θα υποφερει απο την ζεστη??:confused:
Επιτρεπεται να ρωτησω απο που θα το αποκτησεις?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μαλισταααα...

Τι γιατι βρε αγορι μου!Θα παρεις μια ψυχη και δεν θα ενημερωθεις πρωτα?Εισαι 17 χρονων και πιθανον εισαι συνεχεια στα computer,ριξε και καμια ματια πως πρεπει να αποκτησεις σωστα εναν σκυλο!Αν σε ενδιαφερει να εισαι σωστος διαβασε παρακατω και κρινε αν ειναι σωστο αυτο που θα κανεις!

Pet Shops και Puppy Mills

Last edited:

rafail

New Member
12 Οκτωβρίου 2009
4
0
Μαλισταααα...

Τι γιατι βρε αγορι μου!Θα παρεις μια ψυχη και δεν θα ενημερωθεις πρωτα?Εισαι 17 χρονων και πιθανον εισαι συνεχεια στα computer,ριξε και καμια ματια πως πρεπει να αποκτησεις σωστα εναν σκυλο!Αν σε ενδιαφερει να εισαι σωστος διαβασε παρακατω και κρινε αν ειναι σωστο αυτο που θα κανεις!

Pet Shops και Puppy Mills
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ PC ΠΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΣΤΨΕΜΑΙ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΖΩΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΟΣ

Last edited:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Rafail αυτο που σου ειπε ο Στελιος ειναι σωστο...οτι θες ρωτα και θα σε βοηθησουμε ολοι στο φορουμ.

Ψαξε και μαθε πολλα για την συγκεκριμενη φυλη...δεν ειναι για αρχαριους και θελει πραγματικα σωστους χειρισμους!

καλη συνεχεια και καλως ηρθες!:)

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
(Εκτός θέματος: rafail πάτησε το Caps Lock μια φορά...Να είναι στο off...Ευχαριστώ!)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δεν εννοω αυτο οσον αφορα το computer!Το να ασχοληθει καποιος με τα computer και με το internet δεν ειναι κακο ειναι μια δυναμη που σου προσφερεται για να μαθεις!Οπως τωρα που μπορεις να ριξεις μια ματια και να ενημερωθεις για κατι που θα αποκτησεις και θα το εχεις για τα επομενα 10+χρονια!Τον σκυλο σου δηλαδη!

Διαβασε λιγο προσεκτικα αυτο το λινκ που σου εδωσα!Ειναι πολυ σημαντικο!Αξιζει δεν νομιζεις?

rafail

New Member
12 Οκτωβρίου 2009
4
0
Rafail αυτο που σου ειπε ο Στελιος ειναι σωστο...οτι θες ρωτα και θα σε βοηθησουμε ολοι στο φορουμ.

Ψαξε και μαθε πολλα για την συγκεκριμενη φυλη...δεν ειναι για αρχαριους και θελει πραγματικα σωστους χειρισμους!

καλη συνεχεια και καλως ηρθες!:)
Το σκύλι αύτο που σου αναφερα αν το πάρω, θα μπορέσει να ζήσει στην Δράμα?γνώρίζω πως δεν αντέχουν στην ζέστη άλλα εδώ στην Δράμα κάποιοσ έχει. σκέφτομαι να πάω να τον βρώ και να ενημέρωθω. εσύ τι μου προτύνεις να κάνω?α και κάτι ακόμη λέω να το έχω μέσα στο σπίτι.σ εαυχάριστώ που μου απάντησες 'εχω ανάγκη από ενημέρωση σω΄στη.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Το σκύλι αύτο που σου αναφερα αν το πάρω, θα μπορέσει να ζήσει στην Δράμα?γνώρίζω πως δεν αντέχουν στην ζέστη άλλα εδώ στην Δράμα κάποιοσ έχει. σκέφτομαι να πάω να τον βρώ και να ενημέρωθω. εσύ τι μου προτύνεις να κάνω?α και κάτι ακόμη λέω να το έχω μέσα στο σπίτι.σ εαυχάριστώ που μου απάντησες 'εχω ανάγκη από ενημέρωση σω΄στη.
εδω ζουνε στην Κρητη Καυκασια δεν θα ζει στην Δραμα...ναι θα μπορεσει να ζησει.Και το καυκασιο ποιμενικο ΔΕΝ ειναι σκυλι για μεσα στο σπιτι...οποιος το εχει μεσα,ειναι εγκληματιας...

απλα πολυ καλα θα κανεις να ενημερωθεις πολυ για την συγεκριμενη φυλη...οχι 2-3 πραγματα και μετα να προβεις στην αγορα...μαθε οσο πιο πολλα μπορεις,ρωτα εκτροφεις,παρε τηλ.τον ΚΟΕ να σου πουν για εκτροφεις και ας περιμενεις λιγο καιρο δεν πειραζει...ωφελημενος θα βγεις.:)

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ο κάθε σκύλος μπορεί να ζήσει σχεδόν οπουδήποτε. Ανάλογα με το ΠΟΙΟΝ ζει και τι είναι διατεθημένος να προσφέρει στον σκύλο.

Το ότι είσαι ακόμη στο στάδιο να διανοήσαι να πάρεις σκύλο από μαγαζί (και δη έναν σκύλο με τόσους πολλούς έλληνες εκτροφείς) δηλώνει από μόνο του πως δεν είσαι έτοιμος για ΚΑΝΕΝΑΝ σκύλο (πόσο μάλλον μια τόσο δύσκολη φυλή).

Φίλε μου, η ζέστη είναι το ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ πρόβλημά σου.

Μάθε τα μειωνεκτήματα της φυλής, τον ΧΡΟΝΟ που απαιτεί καθημερινά (σε άσκηση και εκπαίδευση και καλλοπισμό) τα λεφτά που χρειάζεται για την σωστή του συντήρηση και τα κληρονομικά προβλήματα που έχουν τα δείγματα κακής εκτροφής (όπως εκείνα των πετ-σοπ).

Προσωπικά πιστεύω πως δεν είναι για σένα η φυλή (ΠΟΛΥ δύσκολος σκύλος για τον οποιονδήποτε, και εσύ είσαι εντελώς πρωτάρης). Επίσης πιστεύω πως πρέπει να ενημερωθείς γενικά για την απόκτηση κουταβιού (άσχετα με την ράτσα).

Αλλιώς ΚΑΙ τα πιαστείς κοροίδο ΚΑΙ θα ταλαιπορεθείς πολύ ΚΑΙ θα βασανίσεις το ζωντανό.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
επειδη βλεπω οτι δεν περνας πολλες ωρες στον υπολογιστη θα στα μασισω εγω για να σου το κανω ευκολο.

σκυλι απο πετ σοπ δεν παιρνουμε γιατι συνηθως δεν ειναι ρατσα που παιρνουμς, συνηθως ερχονται με καποια αρωστια (π.χ. τυφο) και παντα τα παιρνουν απο την μητερα τους πριν τα κοινωνικοποιηθει, περνανε μια τρομερα στρεσογονα κατασταση (το ταξιδι σε ενα κλουβι με αλλα 500) που εχει σαν συνεπεια μελλοντικα προβληματα χαρακτηρα (φοβικα).

το καυκασου μπορει να ζησει παντου, εσυ δεν μπορεις να το κανεις καλα.. οχι σαν δυναμη (μην το παρεις αντρικα το θεμα). σαν γνωση πως να το κουλαντρισεις.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
παλι τα ιδια...:D

Δημητρη και Λιζα,πιστευετε οτι ενα Καυκασου δημιουργηθηκε για να ζει μεσα στο σπιτι ή μπορει να ζησει μεσα στο σπιτι?

εγω με την ταπεινη λογικη μου(μιλαμε για Καυκασου και οχι για Λασσα Απσο) δεν μπορει να ζησει σωστα και ευτυχισμενα εντος σπιτιου.

αυτα δεν ξαναγραφω σε αυτο το θεμα.:p

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ναι, πιστεύω ότι όλοι οι σκύλοι μπορούν να ζήσουν μέσα στο σπίτι ασχέτως για ποιο λόγο δημιουργήθηκαν (παράδειγμα: ποιος χρησιμοποιεί τερριέ για να εξολοθρεύει αρουραίους?).
Αλλά αυτή είναι η γνώμη μου και, όντως, ας μη λέμε πάλι τα ίδια.

Ασχέτως αυτού θεωρώ πως είναι καλύτερο για όλα τα σκυλιά να κοιμούνται τουλάχιστον, μέσα στο σπίτι.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αυτή η αιωνια διαφωνια θα λυθει μονο αν οσοι πιστεύουν ότι πχ ένα ποιμενικο προτιμα να ζει μεσα στο σπιτι, δανειστουν ένα και δουν τις αντιδρασεις του.

Άλλο το να μπορει να ζει μεσα στο σπιτι και άλλο το να το θελει κιολας.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
κλοκλο, γιατι επιμενεις χωρις να ξερεις?
ενα σωστο δειγμα καυκασου, ΔΕΝ ζει μεσα στο σπιτι, εαν δεν υπαρχει λογος υπαρξης του, παιρνουμε κατι αλλο, οχι καυκασου.
και για να απαντησω και στον φιλο που ρωταει για την ζεστη, δεν εχουν κανενα προβλημα.