μαλλον εχεις δικαιο για τους λυκους.εχω φιλο απο τα ζαγοροχωρια και οταν του λες ποιμενικα καυκασου κ κανγκαλ μπορουν να τα βαλουν με λυκο η θα γελασει η θα νευριασει.γιατι εχει δει 2-3 φασεις με λυκο κ εχει ακουσει κ απο αλλους κ εχει καλυτερη γνωμη.τα πιο πολλα βιντεο ειναι με κανγκαλ κ ψοφιους λυκους(που μαλλον δεν το σκοτωσαν τα κανγκαλ).το μονο βιντεο που κερδιζει το σκυλι εναντια στο λυκο ειναι αυτο αλλα οπως ειπε ο φιλος μου που αναφερα κ πριν οι λυκοι πεινουσαν κ παγιδευτηκαν(το βιντεο λεει για σαρπλανινατσ)ptf, Mεχρι το 2001 το χομπι μου ηταν να γυρναω καθε ορεινο χωριο της πατριδας μας, εχω δει πολυ καλα σκυλια αλλα δεν ηταν της κατηγοριας που σας αναφερω. το 2001 επισης πεθανε και ο πιστος σκυλος μου και σταματησε το ενδιαφερον μου για τα σκυλια , μεχρι τοτε επαιρνα καθε εντυπο για σκυλους, υλικο υπηρχε πολυ καθως απο το 1990 μεχρι και το 2001 η βιντεοκαμερα εγραφε συνεχεια, δυστυχως μια πυρκαγια στο σπιτι μου κατεστρεψε τα παντα. Οτι υλικο εχει σωθει ηταν στο πατρικο μου. Φωτο βεβαια απο παλια δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρχει γιατι οπως ξερεις απαγορευοτανε για το <ματι>, προκαταληψεις που μας αφηνουν σημερα εκτεθημενους σε καθε αμφισβητηση, ειναι δυνατον 2,500- 3000 γιδια 50-60 αλογα, 40-50 σκυλια να μην υπαρχει μια φωτογραφια; Και ομως ,ακομα και ο αριθμος προσεγγισης που βαζω ειναι γιατι δεν επιτρεποτανε να ρωτας ποσα ζωα εχεις. Για τον κ ΧΔ δεν τον αδικω, ισα ισα τον διαβαζα καθε μηνα και βοηθησε πολυ στο οτι μαθαμε πως τα γονιδια δεν χανονται , που να ξεραμε εμεις απο γεννετικη. Αυτος αδικησε τον εαυτο του με την ξεροκεφαλια του να επιμενει σε ζωα που δεν ειχαν μελλον το γιατι εσεις το ξερετε. Η οικογενεια μας καταγετε απο τη Βλαστη Κοζανης, τον καιρο εκεινο ειχε αρκετα σκυλια που θα μπορουσαν να τον βοηθησουν, μετα ηταν αργα. Επισης καταγομαι και απο το Νυμφαιο απο το σοι του πατερα μου αρα ξερω και τα του αρκτουρου. Απο οτι καταλαβα εισαι εξιδικευμενος-η στα Ε.Π. ΘΑ δω αν εχω τις κασσετες με το ΒΛΕΜΜΑ του ΧΡΟΝΗ ΜΙΣΣΙΟΥ και θα τις ανεβασω . Για την εκθεση στη θεσσαλονικη της κομακ στο καναλι που τους φιλοξενουσε σιγουρα δεν θα θελεις να τη δεις. Ενα αξιεπαινο σκυλι απο τα Γρεβενα ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ. μια φωτο της Γκολφως με τον 2χρονο γιο της και μερικα νεογεννητα, το γκεσιο πως βγηκε δεν ξερω. στη γραμμη της δεν υπηρχε γκεσιο. View attachment 47641
ΛΥΚΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΟ ΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ - YouTube