καθε 6 μηνες ειναι η περιοδος τους?γιατι ειχα ακουσει οτι ειναι σαν των ανθρωπων..βασικα ο χαρακτηρας αθτου του σκυλου πιστευω οτι μου ταιριαζει πολυ και κατα τη γνωμη μου πιστευω οτι ειμαι ετοιμη για να αποκτησω ενα τετοιο ζωο!Βεβαια η ερωτηση που πρεπει να κανεις στον εαυτο σου ειναι γιατι θελεις ενα κακουσου??? Τι ξερεισ για την φυλη κοκ.... Δεν ειναι φυλη για αρχαριους στον χωρο......
Οταν παει 20 μηνων και πανω , να σε δω να σου κοβεται το γελιο και να ψαχνεις να τον δωσεις.
δεν υπαρχει περιπτωση να το δωσω...κυριως 20 μηνων που θα εχει γινει κανονικα κομματι απο τη ζωη μου...Οταν παει 20 μηνων και πανω , να σε δω να σου κοβεται το γελιο και να ψαχνεις να τον δωσεις.
εχω παρει την αποφαση μου καταρχας οποτε...απλα ηθελα να ενημερωθω για καποιες πληροφοριες τις οποιες φυσικα θα προσπαθηησω να τις πραγματοποιησω οσο πιο καλα μπορω..καλώς ήρθες, ελπίζω να μη το δεχθείς ως πατρονάρισμα αλλά ότι σου απαντούν κάπως αρνητικά για την απόκτηση καυκάσιου, ιδιοκτήτες φυλών πολλών κυβικών κ έντονου ταπεραμέντου δεν σε προβληματίζει?φιλικά
"φιλη" βασικα αποφασισα να το παρω γιατι ο θειος μου που εχει ενα ειναι πολυ φιλικο οχι με ολους δηλαδη αμα περασεις εξω απο το σπιτι σου σπαει τα νευρα αλλα αμα εισαι μεσα και σε ξερει χαρες αγαπες κακο!! και εμαθα οτι απο μικρο ηταν ετσι!μακαρι να το παρεις φιλε αρκει να τα καταφερεις θελω να πω μην απογοητευτεις στην πορεια απο ενα
μεγαλο δυστροπο αλλα και αγριο σκυλο που μονο τα σκατα του να μαζεψεις ειναι ενα θεμα :-$
φαντασου να τον πας στο κτηνιατρο φαντασου να ειναι ξεροκεφαλος φαντασου να σου φυγει
Το ότι ο θείος σου έχει ένα δεν σημαίνει οτι ξέρει. Κι εσύ είσαι αποφασισμένη να πάρεις ένα, τι παει να πει ότι είσαι γνώστης επειδί το κρατάς στο σπίτι?μα φυσικα δεν εχω σκοπο να αφησω το σκυλι σε τυχαια μοιρα,απο τι στιγμη που ειμαι "πρωταρα" σιγουρα θα ζητησω βοηθεια απο ενα θειο μου που εχει ηδη ενα τετοιο θηλυκο αρα κατι ελπιζω να μαθω...