Ποια φυλή προτείνετε;

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
αν τα τετραγωνικά μετρούσαν στις αρετές του μελλοντικού ''γονιού'' κι εγώ έχω χάσκι και γκρένενταλ στα 55 τετραγωνικά εσύ θα έπρεπε να πάρεις μαμούθ.

Θέλεις πραγματικά σκύλο; Για χρησιμότητα ή για παρέα; Πώς φαντάζεσαι τη ζωή με το σκύλο σου; Και το κυριότερο πώς σ' αρέσει να περνάς το χρόνο σου; Επίσης, η τρίχα σε ενοχλεί; Η ιδέα να ασχολείσαι με τον καλλωπισμό του σκύλου σε κάνει να δυσανασχετείς; Το γάβγισμα θα ενοχλήσει εσένα ή τους γύρω σου;

Να δεις και τα Κοκόνια, ελληνική φυλή.

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Το μεγεθος εδω πραγματικα δεν μετραει!Ενα Τζακ Ρασελ μπορει να πηδαει ολη μερα σαν ελλατηριο και να κανει το σπιτι βουλη(κοινως μπουρδελο)ενω ενας Δανος θα κατσει στο μερος του χωρις να ενοχλει.Και εγω λοιπον τασσομαι υπερ υιοθεσιας ασχετου μεγεθους.Ειδαλλως πες μας τον τροπο ζωης σου και τι ζητας απο τον συντροφο σου για να σου προτεινουμε καποια φυλη.Μην κολλας στο μεγεθος!

TheWall

Member
15 Μαρτίου 2012
11
0
εγω ψαχνω μια ρατσα που να μην ειναι πολι τριχοτη. Εγω δεν εχω προβλημα με τα μεγαλοσομα σκυλια απλα δεν μου αρεσουν.Και επισης δεν μπωρο την υπερβολικη υπερκινητικοτιτα!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
κι επισης μην ξεχνατε οτι οι γονεις του δεν θελουν... κατι σε μεγαλυτερο απο πιντσερ...
καλο ειναι να προτεινουμε αδεσποτα .. αλλα να σκεφτομαστε ολες τις παραμετρους...
ειναι κριμα να δινουμε ελπιδες σε ζωακια τα οποια επειδη μελλοντικα ειχαν την ατυχια να ειναι μεγαλυτερα απο πινσερ εψαχναν για ακομα μια φορα σπιτι...
μην ξεχνατε οτι η λαθος επιλογη σκυλου ειναι ενας ακομα λογος που βλεπουμε αδεσποτα στους δρομους....
πολλες φορες δεν ειναι ασχημο για το καλο των μικρων φιλων που βρισκονατι σε διαφορους ξενωνες να προτεινουμε .... καθαροαιμο... με συγκεκριμενα και προβλεψιμα χαρακτηριστικα...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
εγω ψαχνω μια ρατσα που να μην ειναι πολι τριχοτη. Εγω δεν εχω προβλημα με τα μεγαλοσομα σκυλια απλα δεν μου αρεσουν.Και επισης δεν μπωρο την υπερβολικη υπερκινητικοτιτα!
Πολλά ''εγώ'' για να έχεις σκύλο. Με τα κριτήρια που θέτεις, καμια φυλή δεν είναι κατάλληλη.