Ποια τροφή είναι?

Hera-Vag

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2012
62
0
Εμένα ο μικρός θέλει κάθε μερά 2 την μέρα να μπαίνει στην μπανίερα, έχει κοντό σασί και μαζεύει απίστευτη βρώμα.
Πάρε μεγάλη πετσέτα και με νερό όλα φεύγουν, εγώ τον κάνω μπάνιο με σαμπούαν μόνο σε πολύ ζόρικα, π.χ. έχει κυλιστή σε σκάτα και τέτοια, αλλά γενικό μπάνιο τον δικό μου 2-3 φορές το χρόνο και είναι μπίχλας μεγάλος.

Θέα στο βίντεο πάντως.
Ευχαριστώ Χρήστο.Είναι τσαχπίνα η άτιμη *agapoylas*
Αυτό με το κοντό σασί που λες για τον δικό σου είναι αχτύπητο!!!!!!;)

roud

Member
17 Αυγούστου 2012
24
0
Παιδιά sorry για την παρέμβαση αλλά ΠΟΤΕ μην παίρνετε χύμα τροφή αν αγαπάτε τα κατοικίδια σας! Δουλεύω σε pet shop και ξέρω......

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Όσον αφορά το μπάνιο η τσοπάνα των γονιών μου είναι 3 ετών και μπάνιο κάνει 1 φορά το χρόνο. Όλη μέρα είναι έξω (είναι εργαζόμενο κορίτσι) και όταν γυρίζει με λάσπες, βρωμιές κτλ για να μπει μέσα την περνάνε με νερό και μυλόξυδο (tip που είχα διαβάσει εδω).
Ο δικός μου πάλι μπάνιο μέχρι στιγμής μπάνιο κάθε μήνα αλλά τώρα μετά το τελευταίο stripping θα ξανακάνει μετά από 2 μήνες. Όταν γυρίζουμε από βόλτα και είναι μπίχλας τον περνάω επίσης με νερό και μυλόξυδο γιατί ανεβαίνει σε κρεβάτια και καναπέδες, διαφορετικά κάνουμε μόνο πατούσες.
Γενικά δεν είμαι της άποψης οτι πρέπει να κάνουν μπάνιο και πολύ συχνά. Αυτό βέβαια πάει και αναλογικα με τη φυλή και τις ανάγκες του τριχώματος. Άλλες ανάγκες έχει ένα yorkie και άλλες ένα βέλγικο ποιμενικό. :)
Όσον αφορά τη τροφή χύμα με τίποτα! Και επειδή δεν ξέρεις στην ουσία τι είναι και επειδή ο τρόπος φύλαξης είναι περίεργος, καλύτερα μια συσκευασμένη που ξέρεις τι ταίζεις.

Πάντως Hera-Vag μπορεί όπως λες να είσαι σκράπας αλλά κανείς μας δε γεννήθηκε με γνώσεις και λάθη όλοι κάνουμε! Νοιάζεσαι όμως να μάθεις και αυτό έχει σημασία! :)

Hera-Vag

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2012
62
0
Σας ευχαριστούμε όλους σας,εγώ και η σκυλούμπα μου.Ναστε παντα καλά:)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Θα σου πω κάτι σχετικά με το μπάνιο. Εγώ τις σκύλες μου δεν τις πλένω πάνω από δυο φορές το χρόνο. Μόνο τοπικά αν έχει γίνει πολύ χάλια και τακτικό βούρτσισμα. Είναι πεντακάθαρες και δεν μυρίζουν. Το σκυλί αυτοκαθαρίζεται κατά κάποιο τρόπο. Όσο το πλένεις τόσο θα μυρίζει και τόσο θα δείχνει βρώμικο.

Hera-Vag

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2012
62
0
Ευχαριστώ παιδιά για την ανταπόκριση.Είστε φανταστικοί:)
Οπότε συμπερασματικά έχουμε:
Οχι στις χύμα τροφές.
Όχι στο συχνό λούσιμο με σαμπουάν.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog