Μα και κριθαρακι χοντρο απο το LIDL αν δωσεις, παλι τα ιδια λεφτα θα ερθει με το ρυζι νομιζω.
Οσο για τον κιμα, τον εχω δει και εγω σε χασαπικο στο Χαλανδρι, και ηταν ΚΑΤΑΣΠΡΟΣ απο τα ξυγκια! Τον ρωτησα τι ειναι αυτο και μου ειπε οτι ειναι κιμας για μια ταβερνα εκει διπλα. Αρα, αυτο τρωμε και εμεις οταν παμε εξω για να φαμε "κατι τρομερα μπιφτεκια" που εχει η ταδε ταβερνα. Μαλιστα ειχε παρει 18 κιλα! Του ζητησα ομως κανενα κιλο για το σκυλο και αρνηθηκε να μου δωσει γιατι οπως ειπε: "κριμα μωρε το σκυλακι, το συμπαθω". χαχαχαχα
Τελικα πηρα απο το LIDL χοιρινο νωπο κιμα σε προσφορα με 3,2 ευρω το κιλο και επειδη εχει και λιγο λιπος η δικια μου το λατρευει! Τουλαχιστον ειναι Α' ποιοτητας. Οσο για τους ανθρωπους, ποσες φορες δεν εχω σκεφτει πως αυτα που καποιοι δεν τα δινουν ουτε στο σκυλο τους, αλλοι τα τρωνε μια στο τοσο γιατι δεν διαθετουν χρηματα να τα τρωνε πιο συχνα...
Το αλλο που σκεφτηκα για να εχω καλης ποιοτητας κρεας μοσχαρισιο, ειναι το κατεψηγμενο αλλα εδω στο Χαλανδρι δεν βρηκα πουθενα.