Ποια η καταλληλότερη ηλικία για να αγορασω αγγλικό μπουλντόγκ?

NormaJean

New Member
7 Ιουλίου 2009
3
0
Γεια σας,
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα αγγλικό μπουλντόγκ και πιο συγκεκριμενα κουταβι μεχρι 2,5 μηνών το πολυ. Επικοινωνησα με κάποιους εκτροφείς και βρήκα ένα κουταβι 3,5 μηνών. Σε αυτήν την ηλικία θα είναι πολυ πιο δύσκολο να εκπαιδευτεί?

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
οχι δε θα είναι δύσκολο να εκπεδευτεί και αν έχει μεγαλώσει με τα αδέρφια του ως αυτή την ηλικία είναι οτι καλυτερο :)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Καλυτερα που ειναι 3,5 μηνων(κανονικα θα επρεπε να το πληρωσεις και ακριβοτερα),αλλα μην περιμενεις να κανει και τιποτα ακροβατικα με την εκπαιδευση, μπουλντογκ παιρνεις.

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Καλημερα και καλως ηρθες ....
Συγνωμη αλλα εγω θα σας υποψιασω λιγο, γιατι το σκυλακι δεν ειχε πουληθει ακομα;;; Πωε τους εμεινε μεχρι 3.5 μηνων;;; Μηπως ειναι απο κανενα "εκτροφεα"/παππυμιλλ ;;;

NormaJean

New Member
7 Ιουλίου 2009
3
0
Οταν λέω εκπαιδευση εννοώ τα βασικά που μαθαινεις σε ενα κουταβακι που προοριζεται για να ζησει σε διαμέρισμα αγαπητε. Το εκτροφειο φαινεται να απαρτιζεται απο ανθρωπους που αγαπουν την φυλη, δεν θα επαιρνα σκυλι απο φαμπρικα. Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Φιλικα

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Το εκτροφειο φαινεται να απαρτιζεται απο ανθρωπους που αγαπουν την φυλη, δεν θα επαιρνα σκυλι απο φαμπρικα. Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Φιλικα
Που σημαινει οτι εχουν κανει ολες τις εξετασεις και κατεβαζουν τα σκυλια τους σε εκθεσεις?

αυτο που δεν κολαει ειναι αυτο
Γεια σας,
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα αγγλικό μπουλντόγκ και πιο συγκεκριμενα κουταβι μεχρι 2,5 μηνών το πολυ.
τα σκυλια δεν τα παιρνεις μεχρι τοσο, τα παιρνεις απο 8 εβδομαδες και μετα.

στην ερωτηση σου αν ο εκτροφεας ειναι σωστος μια χαρα ειναι το κουταβκι και ναι δεν εχει προβλημα για την βασικη εκπαιδευση

NormaJean

New Member
7 Ιουλίου 2009
3
0
...και επανερχομαστε στο σημειο που ξεκινησα. Αν ηξερα σε ποια ηλικια παιρνεις τα κουταβια, προφανως δεν θα ρωτουσα στο forum.

"τα σκυλια δεν τα παιρνεις μεχρι τοσο, τα παιρνεις απο 8 εβδομαδες και μετα."
Αυτο με καλυπτει.

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
εγω το δικο μου το πηρα 3,5μηνων,και μια χαρα μαθαινε και ειχε μαθει και καποια βασικα απο τη μαμα του,εμαθε να κανει την αναγκη του εξω πιο ευκολα και να ακουει και ολα τα σχετικα.
ενας φιλος μου που πηρε ενα westi 2μηνων γιατι το ηθελε σονι και καλα μικρο κτλ, του εχει βγαλει την παναγια,τον κατεβαζει βολτα και δν κανει τπτ,πανε 1,5 ωρα βολτα και αυτο παιζει και δεν κανει ουτε τσισα ουτε κακα εξω,παρα μονο με το που μπουν σπιτι τα κανει εκει...αυτο ειναι ενα απο τα βασικα πιστευω που απασχολουν πολλους το να μαθει να κανει την αναγκη του εξω...αρα καλυτερα ειναι σ'αυτη την ηλικια:):)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Το να πάρεις μεγαλύτερο δεν σημαίνει ότι θα είναι εκπαιδευμένο..
Όλα εξαρτώνται από την ενασχόληση του εκτροφέα μαζί του..

frenchie

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
93
0
Pireaus
ειδικα τα μπουλντογκ, αν κρινω και από το δικό μου, αν και βαριούνται τρελά να εκτελούν εντολές, είναι πολύ εύκολα στο να μάθουν να μη λερώνουν σπίτι...και να μην καταστρέφουν επίσης, μετά τους πρώτους 9 μήνες της ζωούλας τους:)

bizzare

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2007
84
0
57
Oropos
www.soulguardianbulldog.com
Καλημερα και καλως ηρθες ....
Συγνωμη αλλα εγω θα σας υποψιασω λιγο, γιατι το σκυλακι δεν ειχε πουληθει ακομα;;; Πωε τους εμεινε μεχρι 3.5 μηνων;;; Μηπως ειναι απο κανενα "εκτροφεα"/παππυμιλλ ;;;
Καλησπερα μετα απο πολυ καιρο. Για τους
"υποψιασμενους" απλα αναφερω οτι το να δωσεις τα κουταβια σου δεν ειναι κι οτι πιο ευκολο σε αυτη τη ζωη οταν μαλιστα προσεχεις που τα δινεις, για αυτο και τα κουταβια καποιες φορες στους εκτροφεις ειναι μεγαλυτερα σε ηλικια.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Δεν Ειναι λογος υποψιασμου γιατι το κουταβι δεν εφυγε στην ηλικια των 3,5 απο τον εκτροφεα....
Φανταζομαι πως πολλοι εκτροφεις κρατανε καποια σκυλια πιο πισω εσκεμμενα, η μπορει να μην βρηκε αγοραστη εγκαιρα.Μην ξεχναμε οτι ειναι μια ''δυσκολη'' φυλη και απευθυνεται σε λιγους.

bizzare

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2007
84
0
57
Oropos
www.soulguardianbulldog.com
Δεν Ειναι λογος υποψιασμου γιατι το κουταβι δεν εφυγε στην ηλικια των 3,5 απο τον εκτροφεα....
Φανταζομαι πως πολλοι εκτροφεις κρατανε καποια σκυλια πιο πισω εσκεμμενα, η μπορει να μην βρηκε αγοραστη εγκαιρα.Μην ξεχναμε οτι ειναι μια ''δυσκολη'' φυλη και απευθυνεται σε λιγους.
Ακριβως, συμφωνω μαζι σου. Σε Εκτροφεις ειναι πολυ πιθανο να βρεις μεγαλυτερο σε ηλικια κουταβι για δυο λογους 1) δεν βρεθηκε ο καταλληλος ιδιοκτητης εγκαιρα ή ο εκτροφεας εχει αναγκη απο χρηματα το συγκεκριμενο διαστημα. Ολα ομως χρειαζονται ψαξιμο και συζητηση, οχι ετσι στα τυφλα. Εγω προσωπικα αν μου δινοταν η ευκαιρια να αποκτησω ενα μεγαλυτερο σε ηλικια Μπουλντογκ θα ...... πεταγα απο τη χαρα μου............ γιατι τοτε "οτι βλεπεις αυτο περνεις" δεν υπαρχουν δραματικες εκπληξεις κατι που συμβαινει πολυ συχνα. Εχεις ενα πολυ ομορφο κουταβι 3 μηνων και 8 μηνων δεν το αναγνωριζεις αλλα και το αντιθετο :eek: