Γερμανικο Ποιμενικο εχω. Οχι προνγκ για δεσιμο αλλα αλυσιδα τσοκ κολλαρ αν δεν κανω λαθος ετσι λεγετετι σκύλο έχεις? βασικό...
για δέσιμο σε σταθερό σημείο ένα καλό δερμάτινο περιλαίμιο
Προνγκ για δέσιμο σε σταθερό σημείο??? απαπαπαπαπαπα
Εγώ χρησιμοποιώ πνίχτη για περιλαίμιο γιατί ότι άλλο έχω φορέσει δεν έχει αντέξει σε πίεση!
Ή δεν θα αντέξει στην πίεση ή θα "κόβει" την τρίχα γύρω από το λαιμό!
Αν φορέσεις πνίχτης στην θέση "0" και όχι στην θέση "9" τότε πιο το πρόβλημα?
Εγώ χρησιμοποιώ τέτοιον πνίχτη στην θέση πάντα "0" και δεν έχει τύχει να σπάσει ποτέ παρά τα τόσα κιλά!
Από περιλαίμια έχω 2 τέτοιους πνίχτες και ένα δερμάτινο!Αυτά!
Η φωτογραφία δείχνει το λάθος.Ο χρηστης που ανεφερε το 9 ξερει πολυ καλα την τοποθετηση του.
Μπορει να χρησιμοποιει τον αριθμητικο κωδικα και οχι τον γραμματικο.
Εξαλλου, αν πας και δεις το Ρ απο την ουρά του σκυλου, ειναι 9. Αν το δεις απο την μυτη ειναι Ρ.
Απλά την ωρα που του τον βαζεις, πρεπει να βλεπεις υποτιθεται Ρ, εφοσον καθεσαι μπροστα απο τον σκυλο.
Γενικα η γνωμη σας για ολα τα παραπανω! παντως το post το εκανα για την χρηση του πνιχτη στην εκπαιδευση του σκυλου.Το θέμα μας εδώ είναι...
1) Η ανθεκτικότητα του πνίχτη?
2) Η ανθεκτικότητα του πνίχτη σε συνδυασμό με την βαρβαρότητα της χρήσης του?
3) Η εκπαίδευση του σκύλου σκέτο?
4) Η εκπαίδευση του σκύλου με πνίχτη?
Περιμένω να μας απαντήσει ο φίλος μας για να συνεχιστεί η κουβέντα...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι για να κάθεται και να περπατάει ο σκύλος δίπλα σου υπάρχει και άλλος τρόπος πριν από τον πνίχτη!
Το post το εβαλα για να μαθω τη γνωμη σας για τον πνιχτη πανω στην εκπαιδευση. Γενικα καθε γνωμη ειναι ευπροσδεκτη σε μενα.Το θέμα μας εδώ είναι...
1) Η ανθεκτικότητα του πνίχτη?
2) Η ανθεκτικότητα του πνίχτη σε συνδυασμό με την βαρβαρότητα της χρήσης του?
3) Η εκπαίδευση του σκύλου σκέτο?
4) Η εκπαίδευση του σκύλου με πνίχτη?
Περιμένω να μας απαντήσει ο φίλος μας για να συνεχιστεί η κουβέντα...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι για να κάθεται και να περπατάει ο σκύλος δίπλα σου υπάρχει και άλλος τρόπος πριν από τον πνίχτη!
Φορεμενα και τα δυο ταυτοχρονα?..... (γενικα χρησιμοποιω και περιλαιμιο και πνιχτη) .....