Εμένα πειράζει που με βγάζει απ'τα ρούχα μου αυτή η επιλεκτική αντιμετωπιση ? (όχι με σένα προφανώς lostris, αλλά με τους υπεύθυνους των καραβιών). Απο που κι ως που ο άσπρος μικρός σκύλος έχει μικρότερες πιθανότητες να κατουρήσει το χαλι/κάνει εμετό/προκαλέσει αλλεργία/δαγκωσει παιδάκι/γαύγίσει ασταμάτητα και λοιπές ενοχλήσεις σε σχέση με το μεγάλο μη άσπρο??Εμείς ταξιδεύουμε την Κυριακή για Χανιά με τελικό προορισμό το Ρέθυμνο, με την ΑΝΕΚ.
Όταν είχα πάει να βγάλω τα εισιτήρια ενημέρωσα ότι θα είναι μαζί μας και τρία σκυλάκια και ρώτησα τι χρειάζεται. Με ρώτησαν τι σκυλιά είναι και τους έδειξα μια φωτό από το κινητό μου.
Μου είπαν ότι δεν χρειάζεται τίποτα, αρκεί να παραμείνουμε στο κατάστρωμα, μου έκοψαν όμως εισιτήριο για τα σκυλιά (με μηδενική χρέωση) απλά και μόνο για να φαίνεται ότι είναι συνοδευόμενα.
Όχι, όχι... δεν κατάλαβες. Ίσως να μην εκφράστηκα κι' εγώ σωστά.Άκου έκριναν απο τη φωτογραφία αν μπορουν τα σκυλιά να ταξιδέψουν.... Και τέλος πάντων αν δεν ήταν άσπρα αγγελουδάκια τα σκυλιά, τι? δε θα μπορούσαν να ταξιδέψουν? (φυσικά και μπορούν και δεν το απαγορεύει κανένας νόμος....)
Αυτο σκεφτομαι να κανω...μονο που πηγα σε pet shop και δεν ειχε μεγεθος για bullmastiff.Ομηρε τραβα αγορασε ενα και βαζε του το για λιγο καθε μερα.αυτο θα κανω αυριο εγω για το ταξιδι τελος του μηνα,Στην αρχη θα στραβωσει αλλα μετα θα το συνηθισει.
Mε την ΝΕΛ πάντως που ταξίδεψα για Μυτιλήνη, με δυο σκυλιά δεν χρειάστηκα φίμωτρο και τα είχα μαζί μου στο κατάστρωμα συνέχεια.Μολις μπηκα στο site της hellenic seaways με την οποια προκειται να ταξιδεψω για μυτιληνη σε μια εβδομαδα.
Αναφερει οτι οι τετραποδοι φιλοι μας επιτρεπονται μονο στο καταστρωμα με φιμωτρο η στις σκυλιερες!!!!
Ο δικος μου δεν εχει φορεσει ποτε φιμωτρο....θα προλαβει να το συνιθισει??? Αν του το φοραω στην βραδινη βολτα λετε να το συνηθισει???
Καλό καλοκαίρι, Βαγγέλη!!!...Ασχετο , αλλα , καλό καλοκαίρι να έχουμε, πάντως τα κοπρόσκυλα περνάνε ζάχαρη....Homer , όταν έρθεις κατέβα Βατερά και ψάξε με στην Αρένα...
Κι εμείς, το ίδιο θα γίνουμε, τι νομίζεις?...Στο κατάστρωμα που είμαστε, όχι μόνο δεν είχαμε πρόβλημα αλλά είχαμε γίνει και ατραξιόν για τα πιτσιρίκια και όχι μόνο...